hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar hamile olabilmek için kaç aydır uğraşıyosunuz?ben 3 aydır ve bu ayda olmadı testlerimi yaptırdım herşey iyi çıktı...üzüldüm yaa sanki hiç olamıcakmışım gibi geliyor ne zormuş yaa bende hemen deniyon oluyo sanıyodum..

tatlım kaç ay mı kaç yıl dede bende sana 7 yıl diyeyim ama yinede hamilelik söz konusu değil sen daha baharındasın allahım inşallah bu aydan sonra hiç uğraşmazsın çünkü beklemek çok zor tatlım

evet sana katılıyorum beklemek zor bide hep ya belki hamileyimdir diyon ilaç içcem içemiyom saç boyatcan boyatamıyon yok dişçiye gitcem aaa belki hamileyimdir diyon...zor yaa inşallah allah sana bana tüm istiyenlere verir.

selamlar ben adet geçen ayın 29 unda oldum ve 3 gün sürdü o zamandan beri bende bir iştah artışı ve mide bulantısı ve bugünde yüzümde sivilce çıktı neden çıkarmı hamilelikmi var acaba daha olmadım var 29una

bu 5. ayım 5-6 gün var adetime banada hiç olmayacakmış gibi geliyor

4 yıll bekledikk....umarım sizler okadar beklemezsiniz..

10 ay bekledik canım hamile kaldım ama düştü malesef.Şimdide 8 aydır olmuyor.Belki bu ay olur inşallah.Sen de canını sıkma insan hamile kalana kadar hamile olacağına inanmıyor yani boşuna doktorlara gidip paranı harcama.Ben kaç doktora gittim 8 ay olmasına rağmen daha erken diyolar.

bizim de 3.ayımız ve ben de hemen olur sanıyodum.zormuş gerçekten de,işallah bu ay hepimizin olur:))))))daha 10 gün var ofoffff

kızlar arkadaş tavsiyesi üzüldüğünüz an hemen komik videolara girin valla gülmekten kırıldım o kadar moralim bozuktuki şu an çok iyiyim canlarım üzülmeyin her şey elbet yoluna girer

Bir ay bekledik ikinci ay oldu.Eğer kendini mutlu ve rahat hissedeceksen git doktora böyle sen takar ve stres yaparsan durum zorlaşıyor diye biliyorum.Kadınlar daha çok tatildeyken hamile kalırlarmış çünkü stresten uzak oldukları içinmiş..

Biz çocuk yapmaya kara verdik denemeye başladık hemen hamile kalmışım yani hiç beklemedik umarım sizdee beklemeden hamile kalırsınızz...

bende diyom şimdi kış vakti acaba üşütüyor muyuz çünkü üşütüncede olmazmış bu ay benim adetimde çok ağrılı oldu olmadan 1 hafta öncesinde bacaklarım alt tarafım çok ağrıdı bende hatta hamileyim sandım.

Eklentiler

• $9.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 125
bende 5 ay bekledim bence herşeyin hayırlısı inşallah bu güzel duyguyu sizde bir an önce tadarsınız :)

evet doğru bence bende kızıma tatildeyken hamile kalmıştım.şimdi ikinciyi istiyoruz 5 ay oldu

ahh canlarım benim gezmediğim tatmadığım tatil kalmadı ama 7 yıldır tık yok valla nerde yapsak şaşırdım artık yaa

Ilk ayimiz daha.. 8-9 gun sonra belli olacak.. Allahim herkesin gonlune gore versin

evlendıkten 1ay sonra hamıle kaldım :CüvCüv:

benimde 11 ay oldu. her ay sabırsızlıkla bekliyorum. kan sonuçlarım normal doktor 1 yılı doldurmadan olur yada olmaz diyemeyiz dedi. bende olmazsa önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…