hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlendiğimizden beri uğraşıyoruz yani 6 aydır bu ay biraz daha ümitliyim hayırlısı inşallah

bende 4 yıldır bekıyorum kızlar umarım sızler bu kadar beklemezsınız

valla ben allahıma ne kadar dua etsem azdır
4 yıllık evlıyım 2 sene hap kullandım 2 sene eşim korundu
aralıkta karar verdık olsun diye ilk ay hamış oldum bu kadar cabuk olcagını hıç tahmın etmıyordum
allahım sana bınlerce kez şükürler olsun sonuda güzel olur ınşallah

bizde 2 aydır uğraşıyoruz şimdilik bişey yok.doktora gittim bebiş için ilaç verdi bana.bakalım hayırlı.inş en kısa zamanda tüm bebiş isteyenlerin bebişi olur

Arkadaşlar merhaba,
bende 8 ay oldu evleneli ama bende merakla hamileliği bekliyorum. deli gibi yumurtlamamı bekliyorum. bugün adetin 2. günü. hangi gün yumurtlamam olur? bana biri yardım etsinn

Arkadaşlar merhaba,
bende 8 ay oldu evleneli ama bende merakla hamileliği bekliyorum. deli gibi yumurtlamamı bekliyorum. bugün adetin 2. günü. hangi gün yumurtlamam olur? bana biri yardım etsinn

cnm adetin düzenli mi peki

mrh bende 1.5 yıllık evliyim bende bugün öğrendim hamile olduğumu bizimde ilk aydan oldu hemen hemde sadece bir kere korunmamiştık oldu.hiç beklemiyodum.ama allah şükürler olsun inşaaalah hayırl geçer bu dönem.kucağıma aldımız günleride görürüz.allah isteyrn herkese versin .

9 aydır devam eden bir çabamız var.Şu ana kadar başarılı olamadık.Gerçekten beklemek çok zormuş:sm_confused:.Her boş geçen ay bizlerde acaba hiç mi olamayacağım düşüncesine neden oluyor.:tomato:Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip eylesin.Umudumuzu kaybetmeden önümüzdeki maçlara bakıyoruz...:1hug:

merhaba kızlar
2,5 yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ve hala bekliyoruz
Allah herkese çok bekltmeden sağlıklı bebişler nasip etsin:Saruboceq:

bizimde bu ay 4. ayımız ilk aydan hamile kalan arkadaşlar maşaallah ne kadar şanslısısınız bana da hiç hamile kalamicakmışım gibi geliooo bende üşütmeme bahane buluyorum artık

evet evet üşütüyoz biz.aman kafayı üşütmeyelimde:)

yaklasik 2 senedirde ben bekliyorum...allahim kimsenin kucagini bos birakmasin..

3yiol hap kullandim braktikdan 5ay sonra hamile kaldim hatta bizde tam 5.ci ay tasinma telasindaydik o sirada kalmisim yeni evdemi eski evdemi cözemedik hala :)
tamda esime diyodum bu ayda kalmazsam haplara dvm edicem diye ama kizimiz süpriz yapmisdi bize :)
cok takma kafana canim allahin izniyle mutlu haberi alirsin en kisa zamanda insallah

3buçuk yıllık evliyim.6aydır korunmuyoruz olmuyo bu ay 7. ayımız adetime 8 gün var ve bu hafta içinde 3 defa idrar testi yaptım.sabırsızlıktan.bu ay daha önce hiç yaşamadığım bişeyi yaşıyorum.kasıklarımda 4-5 gündür hafif sızlamalar oluyo,ayağa ani kalktığımda yada yorulduğumda ağrılar oluyo,iştahım çok arttı özellikle tatlı yiyorum.karnıma ve kasıklarıma elimle bastırdığımda ağrı oluyo.belim ağrıyo.bu arada adet düzensizliğim yok.hormon tahlillerim çok normal.acaba hamilemiyim demekten kendimi alamıyorum.

günaydınlar
bende 7 ay olacak her ay acaba demekten bunaldım galiba olmayacak diyorum artık önceden belirti nedir bilmezdim artık her duyduğumu psikolijik olarak yaşıyorum belkide hiç yok ama yaşamak istediğim için var gibi oluyor her adette ağlardım bu ay ağlamadım artık takipde etmiyorum

allah isteyen herkese ve bana hayırlısıyla hayırlı evlatlar ikizler nasip etsin....

arkadaşar bizde çalışmalara yeni başladık ama ben aksine biraz 1-2 ay olmasın diyorum korkalım telaşlanalım ondan sonra sürpriz yaPSIN istiyorum yenide hayırlısı arkadaşlar

günaydın arkadaşlar benim 7ayım bitti ama hala yok bu ay dr gittim normal dedi bi takvim yöntemi verdi bu ayda olmazsa ilaç vericekmiş yumurtalıklar için umarım kimseler beklemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…