Cnm ben bu ay basladim 15 gun ictim ve adetim 4 gun gecikti umudum yok ama adet belirtim hic yokHamile kalmak icin sogan kuru ne baslayan lar bu ay
Evet gecikti hala olmadım ve arada batıyor kasıklarıma iştehasta olacam derken birden geciyorZeliscim bence sen bi test yap dort gun gecti diyosunn...
Testi yaptım ama tek çizgi çıktı çoğu kişi 12 gun gelsin öyle yap ancak çıkar dedilerTest yapsana canimm heycanlanmiyo musun
Ben dün aksam basladim canim insallah bakalimHamile kalmak icin sogan kuru ne baslayan lar bu ay
Hadi ya inşaAllah güzel haber alırsın bizi de haberdar et bende yapmam artıkKizlaaar ben bu ay sogan kurunu 10 gün boyunca yaptım adetim in 12. Günü başladım yani adet bitince bi haFTA snra ama bende akıntı fln hiçbişey olmadı ve adetim gecikti hiç gecikmezdi gayet duzenlidir adetim sanırım bende ise yaramadi boş yere düzenin bozuldu 2 gun geciktim yarın test yapıcam ama hiçbir belirti yok bende hamile değilim die dusunuyorum bu ay ilişki pek sağlıklı olmadı çünkü netten baktım adet gecikmesi olan çok kişi var bu kuru yapupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?