• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALMAK İÇİN SON ÇARE KOCA KARI YÖNTEMLERİNE BAŞVURANLAR :)

deniz3333

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
174
114
333
Tıpbi herşeyi deneyip gebe kalamayan insanlar,sıklıkla belini çektirme, otu kaynatıp buharına oturma, tavuk pisliğine oturma, Mehmet ismi olan 7 evden bez toplayıp gömlek yapıp giyme, toprağa oturma,süt maydonoz buharına oturma,yakı yapıştırma,bla bla blaa :) gibi uygulamalar yapıyorlarmış.YAPAN ARKADASLAR TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ :)

Limon ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. Bir adet limonun yarısı tamamen idrarın üzerine sıkılır. Eğer limon tortuları idrarın dibine çökerse hamile olduğunuzu gösterir. Limon tortuları idrarın üzerine çıkar, dibe batmaz ise hamile olmadığınızı gösterir.

Karbonat ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. İdrarın üzerine bir miktar karbonat dökülür. Eğer karbonat kabarıp, köpürürse hamilesiniz demektir. Karbonat dibe çökerse değilsiniz demektir.

Not: Kesinliği kanıtlanmamıştır. En doğru sonuç için kan tahlili yaptırınız.

Beennn :KK3: bu ay hayıt tohumu suyu içtim ve arı sütü poleni kapsülü, ayrıca belimi çektirip, kupa çektirdim sonrada yakı yapıştırttım telefonumdaki adet takvimime göre bugün adet olmam lazımdı 26. Gün bu gün ama adetim geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir... Yumurtalarım gayet iyi, tüpler açık, hiç kist yok ama malesef hamile kalamıyorum doktorum sebepsiz infertilite dedi, geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı, tüp bebege rapor çıkarttıramıyorum yaza kadar otlar çöpler denemeye çalışacam bakarsın onlardan hamile kalırım o yöntemlerle hamile kalanlar çok Hoppa

Limon ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. Bir adet limonun yarısı tamamen idrarın üzerine sıkılır. Eğer limon tortuları idrarın dibine çökerse hamile olduğunuzu gösterir. Limon tortuları idrarın üzerine çıkar, dibe batmaz ise hamile olmadığınızı gösterir.

Karbonat ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. İdrarın üzerine bir miktar karbonat dökülür. Eğer karbonat kabarıp, köpürürse hamilesiniz demektir. Karbonat dibe çökerse değilsiniz demektir.

Not: Kesinliği kanıtlanmamıştır. En doğru sonuç için kan tahlili yaptırınız.

:) limon testini deneyen var mi kizlar :)

Beennn :KK3: bu ay hayıt tohumu suyu içtim ve arı sütü poleni kapsülü, ayrıca belimi çektirip, kupa çektirdim sonrada yakı yapıştırttım telefonumdaki adet takvimime göre bugün adet olmam lazımdı 26. Gün bu gün ama adetim geçmesini bekliycem inşallah hamileyimdir... Yumurtalarım gayet iyi, tüpler açık, hiç kist yok ama malesef hamile kalamıyorum doktorum sebepsiz infertilite dedi, geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı, tüp bebege rapor çıkarttıramıyorum yaza kadar otlar çöpler denemeye çalışacam bakarsın onlardan hamile kalırım o yöntemlerle hamile kalanlar çok Hoppa
inşallah en kısa zamanda alırız haberini:)

İnşallah canım haftaya belli olur benim :KK53: sen ne yaptın bu ay?
ben bu ay adetım bıttı bıttıkten sonra maydonoz suyu buharına oturdum yana yana :)sonra bı banyo ve yakı yapıstırdım 24 saat durdu.sonra letu dıye bı ılaca basladım 5 gun ve ayın 19 unda ovıtırelle ıgnemı vuruldum ve catladım tabık catlatma ıgnemı vurulurkende taktım yakı 48saat durdu.şimide beklıorum 1 subatı:(

ben bu ay adetım bıttı bıttıkten sonra maydonoz suyu buharına oturdum yana yana :)sonra bı banyo ve yakı yapıstırdım 24 saat durdu.sonra letu dıye bı ılaca basladım 5 gun ve ayın 19 unda ovıtırelle ıgnemı vuruldum ve catladım tabık catlatma ıgnemı vurulurkende taktım yakı 48saat durdu.şimide beklıorum 1 subatı:KK43:

Ay canim boyle mi yapiliyomus. Hayirlisi diyelim. Maydonoz suyunu ve yakiyi ilk defa duydum

ya maydonoz suyu adet bıtımınde saglıklı olur bence sonrası yapılmamlı sokturucu ozellıgı oldugu ıcın cnm.bide ada cayı duydum kızlar varmı deneyen

ben bu ay adetım bıttı bıttıkten sonra maydonoz suyu buharına oturdum yana yana :)sonra bı banyo ve yakı yapıstırdım 24 saat durdu.sonra letu dıye bı ılaca basladım 5 gun ve ayın 19 unda ovıtırelle ıgnemı vuruldum ve catladım tabık catlatma ıgnemı vurulurkende taktım yakı 48saat durdu.şimide beklıorum 1 subatı:KK43:
İnşallah faydası olur canım senin tüplermi tıkalıydı maydonoz suyu ona iyi geliyorda, benim bugün 27. Günüm sümüksü akıntım oldu hayırdır inşallah :KK45:

ya maydonoz suyu adet bıtımınde saglıklı olur bence sonrası yapılmamlı sokturucu ozellıgı oldugu ıcın cnm.bide ada cayı duydum kızlar varmı deneyen
Ben yumurtalarım çqtlayana kadar hergün 1 bardak içtim canım, yumurta çatladıktan sonra içilirse düşüge sebep oluyormuâ ada çayı, yumurta geliştirici özelligi varmış onun için yumurta çatlayana kadar içilmeliymiş...

Tedavi gördüm canım hsg, histeroskopi çektirdim yumurta kontrolü falan herşey çok iyi çıktı geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı, bu ayda doktora gitmedim, yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracaz, sen aşılama veya tüp bebek falan yaptırmışmıydın?
histeroskopİ NE CANIM NE İÇİN YAPILIO ÇOK MERAK ETTIM?

Back
X