HAMİLE KALMAK İÇİN SON ÇARE KOCA KARI YÖNTEMLERİNE BAŞVURANLAR :)

SENIN EN AZINDAN GEBE KALMA IHTIMALIN VAR :) CUNKU BASINDA GECIRMISSIN BI HAMILELIK.RABBIM INSALLAAH HAYURLISINI VE SAGLIKLISINI NASIP EDER.INCIR KURUNE BASLIM DIYORUM ADETIN 3, GUNU DIE DUYMMUSTUM.BAKALIM EVET COGUDA SARACOGLUNUN KURLERIYLE KALMIS DARISI BIZE OLSU :)
hayr canım once sogan yapılıo sonra ıncır ıle devam edıo once soganla yumurta gelıstırıosun sonra ıncırlede catlatıosun yanlıs kullanma bıraz once dedıımm musaıt olunca ııce arastırıp paylasacam canım ok

Meryem suresi okunuyormus . Ben okucam kizlar. Bir bakin isterseniz. Sanirim herseyde bir sebep var. Hayirlisi...

Meryem suresi okunuyormus . Ben okucam kizlar. Bir bakin isterseniz. Sanirim herseyde bir sebep var. Hayirlisi...
meryem suresı cok gusel bır suredır arkadaslar.okuyun anlayarak mest olun.kuranın daha doğrusu kadının nekadar degerlı ustun kıldıgını anladım bu sure ıle ben.ayrıca yusuf suresı de okuyun odA COK GUSEL BI SURE HEPSI GUSEL AMA BIZIM ICIN AYRICA BUNU YAPIN ARKADASLAR :
Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir.

• Beğen
Reactions: SUU
MERYEM SURESİ 19.AYET: Cеbrail, “Bеn ancak Rabbinin еlçisiyim. Sana tеrtеmiz bir çocuk bağışlamak için göndеrildim” dеdi.
21.AYET:Cеbrail, “Evеt, öylе. Rabbin diyor ki: O bеnim için çok kolaydır. Onu insanlara bir mucizе, katımızdan bir rahmеt kılmak için böylе takdir еttik. Bu zatеn (еzеldе) hükmе bağlanmış bir iştir” dеdi.
22.AYET:Böylеcе Mеryеm çocuğa gеbе kaldı vе onunla uzak bir yеrе çеkildi

DÜŞÜK YAPANA DA : 5 AYET:“Gеrçеkten bеn, bеndеn sonra gеlеcеk akrabalarımın isyankâr olmalarından endişeliyim. karım isе kısırdır. Bana kеndi tarafından; bana vе Yakub hanеdanına varis olacak bir çocuk bağışla vе onu hoşnutluğuna ulaşmış bir kimsе kıl!”
15,AYET : Doğduğu gün, ölеcеği gün vе diriltilеcеği gün ona sеlam olsun!

:KK14::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Eklentiler

• IMG-20150205-00086.webp
    IMG-20150205-00086.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 163
Hadi hayirli olsun Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :) darisi da bize hayirlisiyla...

Kimyasal gebelik hamilelik sürecinin tüm testler sonucu pozitif çıkması ancak ilerlemeden kendi kendine hamileliğin sonlanması anlamına gelmektedir. Özellikle ülkemizde pek çok kadının çok sık yaşadığı durumlardan biri olan kimyasal gebelik, adetingeciktiği ilk günlerde yapılan testlerde pozitif çıkar ancak gebelikkendiliğinden sona ererse bu pozitiflik bir anlam ifade etmez. Buneden ile adet gecikmelerinde en az 1 hafta sonra gebelik testi yapılmalıdır, en doğru sonuç bu şekilde elde edilebilir.

Kimyasal Gebelik Neden, Ne Zaman Olur?

* Kimyasal gebelik yumurtanın olması gerektiği gibi sağlıklı şekilde döllenmediği durumlarda oluşur, sağlıklı şekilde döllenmeyen yumurta rahimde tutunamaz ve kanama ile dışarı atılır, gebelik sona erer.

* Rahimde tutunamayan ve sonlanan gebelik sonucu ortaya çıkan embriyo ise adet kanamalarıyla birlikte vücuttan atılır. (alıntıdır)

Bende yaşadım kimyasal gebelik.. Hic üzülmeyin bu demek ki çok yakinda gebe jalacaksiniz :)
Rahimin cabaliyor bebeği tutmak içinn. En kisa zamanda gelsin meleginiz bekleyen bütün aannelere ;)

Veeee benden sizlere önemli bir tavsiye. Kendim bizzat yaşadım. Ne koca kari ilaçlar i ne tedavi kafanizdan atmadiginiz rahatlamadigjniz surece işe yaramaz. Sebep yok ise demekki stresten gebe kalinamiyor. Azicik rahatlayin gevseyin bakin meleginiz nasil tutunacak annecigine. Gezin tozun eglenin ibadet edin. Ben şimdi hiçbiriniyapamiyorum bbebekten dolayı. Dualarda buluşalim hanimlar :)

Back
X