• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALMAK İÇİN SON ÇARE KOCA KARI YÖNTEMLERİNE BAŞVURANLAR :)

histeroskopİ NE CANIM NE İÇİN YAPILIO ÇOK MERAK ETTIM?
Ameliyathanede yapılıyor canım küçük bi kamera ile ekranda izliyorlar bi sorun olup olmadıgı için, bende bi sorun yok dedi doktorum
BEN 2 AŞILAMA 4 KEREDE KLOMEN TEDAVISI OLDUM.HSG ÇEKİLLDİ ,2 KEREDE GEBELIK GECIRDIM. AMA BİRİ KARNIMDA OLDU DIGERIDE KENDILIGINDEN DUSTU:KK51:
Üzüldüm canım :110: hayırlısı olsun inşallah saglık sıhatli hayırlı bebişlerimiz olur

Tuplerim tikali mi bilmiyorum burda okumustum gecen ay ilk defa 3 gun ustuste 6-7 dakika sut maydanoz buharini denedim. Fos cikti :) daha mi cok durmak gerekiyo bilmiyorum oyle de durulmuyo ki arkadas :)

Ama korunmayi ilk buraktigimizda adetlerim 4 ay duzrnsizesti. incir havuc kuruyke duzene girdi benim...

Tuplerim tikali mi bilmiyorum burda okumustum gecen ay ilk defa 3 gun ustuste 6-7 dakika sut maydanoz buharini denedim. Fos cikti :) daha mi cok durmak gerekiyo bilmiyorum oyle de durulmuyo ki arkadas :)
ben buhar gecene kadar oturuluo dıe bılıorum canım ıstersen bode ole dene.

:) birascık daha dursann evet yanıosun ama :D belkı dıe yapıos ıste:D

Valla sasirdim ne yapicavimi hersey normal ama olmuyor. Tek rahim filmi kaldi sanirim bir sonraki ay cektiricem. Var mi cektiren?
canim bende hamile kalmak için klomen catlama iğne tedavisi gördüm amaz sonuç elde edemedim hiç bir sorunda yoktu Dr hersey normal yumurtalar olgunlaşiyor çatliyordu aama hamilelik olmuyordu Dr tazvsiyesiyle rahim filmi sonrasında soğan Kuru sonra incir kuru yaptım ve hamile kaldım canm ilaç falan kullanmadan yani inşallah seninde en kisaz zamanda hamile kalırsın...

canim bende hamile kalmak için klomen catlama iğne tedavisi gördüm amaz sonuç elde edemedim hiç bir sorunda yoktu Dr hersey normal yumurtalar olgunlaşiyor çatliyordu aama hamilelik olmuyordu Dr tazvsiyesiyle rahim filmi sonrasında soğan Kuru sonra incir kuru yaptım ve hamile kaldım canm ilaç falan kullanmadan yani inşallah seninde en kisaz zamanda hamile kalırsın...
bende aynı durumundayım .hersey asılama klomenler ooo.bana açık açık incir kürünü ve soğan kürünü verebılırmısın?

Hulya rahim filminde ne cikmisti peki bazen tuplerdeki yapisikligi rahim filmi aciyormus diye okumustum burda. Bir de filmden ne kadar sonra hamile kaldin. Moralimi duzelttin :)

Hulya rahim filminde ne cikmisti peki bazen tuplerdeki yapisikligi rahim filmi aciyormus diye okumustum burda. Bir de filmden ne kadar sonra hamile kaldin. Moralimi duzelttin :)
canim ben flim imde bişey çıkmadı kanallar açık çıktı ama flim çekerken Dr Rahime ilac gonderdigi zamana 2 saniyelik bir yanma oldu sanırım azda olsa bir tıkanıklık vardı oda rahim filmi sayesinde açıldı diye düşünüyorum flim den yaklaşık 3 ay sonra hamile kaldım ve ilaç tedavisi görmeden sakin umudunu kaybetme bende çok üzülüyorum tedavi sonuç vermeyince ama flim sen sonra sonuç güzel oldu

bende aynı durumundayım .hersey asılama klomenler ooo.bana açık açık incir kürünü ve soğan kürünü verebılırmısın?
canim inanki 2 yıl önce yaptım soğan kurunu aksatmadan çok hatırlamıyorum soğan kurununeden 1 hafta sonra incir kuru yaptım netten bi araştır canım istersen birde bende öncesinde klomen ve çatlama iğnesi defalarca denedik olmadi sonra Dr tavsiyesiyle rahim flim çektirdim ve yaklaşık 3 ay sonra ilaçsız hamile kaldım umutsuz olna insalkah olur canim

Back
X