HAMİLE KALMAK İÇİN SON ÇARE KOCA KARI YÖNTEMLERİNE BAŞVURANLAR :)

Veeee benden sizlere önemli bir tavsiye. Kendim bizzat yaşadım. Ne koca kari ilaçlar i ne tedavi kafanizdan atmadiginiz rahatlamadigjniz surece işe yaramaz. Sebep yok ise demekki stresten gebe kalinamiyor. Azicik rahatlayin gevseyin bakin meleginiz nasil tutunacak annecigine. Gezin tozun eglenin ibadet edin. Ben şimdi hiçbiriniyapamiyorum bbebekten dolayı. Dualarda buluşalim hanimlar :)
çok doğru söyllüyorsun canım. :(

Kizlar hsg cekildim.bende sol tupte hidrosalpenks ile uyumlu yapi goruldu diyor hsg de fakat tüpler aćik. Once doktor normal demisti sonra radyolojici boyle demis anlamadim. Ama karin bosluguna sivi gecti yani tupler acik . Bu durumda ne yapmam gerek oneriniz var mi . Normal yolla olur mu yoksa bu hidrosalpenks sivisi herzaman zehirli mi.... bitkisel cözumü duyan bilen var miiiii

merhaba arkadaşlar bir tanıdığımız umreden fatma ana yumurtası getirdi kırılıp suya konuyomuş dediler sonrada suyunu içiyomışun deneyen varmı acaba

meryem suresı cok gusel bır suredır arkadaslar.okuyun anlayarak mest olun.kuranın daha doğrusu kadının nekadar degerlı ustun kıldıgını anladım bu sure ıle ben.ayrıca yusuf suresı de okuyun odA COK GUSEL BI SURE HEPSI GUSEL AMA BIZIM ICIN AYRICA BUNU YAPIN ARKADASLAR :
Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir.
Merhaba
Ben yaklasik 4 ay once yaptim.. yazilar silinmedigi icin icmedim. Ne yapayim yine de iceyim mi bekleyeyim mi kizlar?

Tıpbi herşeyi deneyip gebe kalamayan insanlar,sıklıkla belini çektirme, otu kaynatıp buharına oturma, tavuk pisliğine oturma, Mehmet ismi olan 7 evden bez toplayıp gömlek yapıp giyme, toprağa oturma,süt maydonoz buharına oturma,yakı yapıştırma,bla bla blaa :) gibi uygulamalar yapıyorlarmış.YAPAN ARKADASLAR TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ :)
aydında umurlu kasbasında emir teyze var 311 kişi hamile bırakmı ş bende giittim ama da da 3 kerede hdaha dgitcem oturma veriyor ovuyor ıstersenı z bakın

aydında umurlu kasbasında emir teyze var 311 kişi hamile bırakmı ş bende giittim ama da da 3 kerede hdaha dgitcem oturma veriyor ovuyor ıstersenı z bakın
Ne yaptigini anlamadim Bu aydindaki teyzenin sen nerdenduydun ve ne uyguladi anlatabilir misin

kızlar sırf relax rahat ol dıosunz dıe foruma bile girmiorum ama olmuo çevremdeki herks patr patr hamile kalıo bnde yok bişi:)

kızlar sırf relax rahat ol dıosunz dıe foruma bile girmiorum ama olmuo çevremdeki herks patr patr hamile kalıo bnde yok bişi:)
Canim ben inanmiyorum ya..rahat ol dusunme olur diyorlar, stress yapiyorsun onun icin olmuyor diyorlar.. bence alakasi yok millet ne streslerle hamile kaliyor biz bunun dusuncesindeyiz diye mi kalamiyoruz.. boyle dusunup kendimizi bosuna engellemeyelim.. dogru zamani bekliyor bebislerimiz bence.. insallah olacak hepimizin minnaklari ben inaniyorum.. Allahim dualarimizi duy yarabbim hayirli saglikli evlatlarimizin olmasini bizlere tum isteyenler nasip et insallah..

Limon ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. Bir adet limonun yarısı tamamen idrarın üzerine sıkılır. Eğer limon tortuları idrarın dibine çökerse hamile olduğunuzu gösterir. Limon tortuları idrarın üzerine çıkar, dibe batmaz ise hamile olmadığınızı gösterir.

Karbonat ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. İdrarın üzerine bir miktar karbonat dökülür. Eğer karbonat kabarıp, köpürürse hamilesiniz demektir. Karbonat dibe çökerse değilsiniz demektir.

Not: Kesinliği kanıtlanmamıştır. En doğru sonuç için kan tahlili yaptırınız.
:))))))

Merhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendim:KK17: olsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor:KK200: ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal :110::110: neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim:KK54:

Merhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendim:KK17: olsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor:KK200: ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal :110::110: neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim:KK54:

Merhaba
Yani biraz komik gelebilir ama ben de şu bacak diklemeyi öğrenmistim oyle yatiyordum bir müddet ilmadi sonra epeydir deneyip hamile kalan bir arkadasim gunde 25-30 goji berry yedigini ve bacak diklemeden ziyade iliskiden sonra eşinin onu bacaklarindan tutup biraz havaya kaldirdigini siljeledigini söyledi. Denedim oldu :)
Tabi bundan ildu diyemem illaha ki ama sebep iste.
Hayirlisi olsun hepimiz ićin

Back
X