incir takvıyesı yaptınmı canım sogan +ıncır kuru birazdan tam ınceleyıp paylasırım sıze tarıfı ıle.iş yerınde bıraz yogunluk var gecsın paylasacam.Kizlar ben soğan kürüneu gecen ay yaptm tam bir sekilde ama bende ise yaramadi maalesef
hayr canım once sogan yapılıo sonra ıncır ıle devam edıo once soganla yumurta gelıstırıosun sonra ıncırlede catlatıosun yanlıs kullanma bıraz once dedıımm musaıt olunca ııce arastırıp paylasacam canım okSENIN EN AZINDAN GEBE KALMA IHTIMALIN VAR :) CUNKU BASINDA GECIRMISSIN BI HAMILELIK.RABBIM INSALLAAH HAYURLISINI VE SAGLIKLISINI NASIP EDER.INCIR KURUNE BASLIM DIYORUM ADETIN 3, GUNU DIE DUYMMUSTUM.BAKALIM EVET COGUDA SARACOGLUNUN KURLERIYLE KALMIS DARISI BIZE OLSU :)
Yok tatlm inciri yapmadmincir takvıyesı yaptınmı canım sogan +ıncır kuru birazdan tam ınceleyıp paylasırım sıze tarıfı ıle.iş yerınde bıraz yogunluk var gecsın paylasacam.
bence bu ay yap cnm bende baslıcamYok tatlm inciri yapmadm
meryem suresı cok gusel bır suredır arkadaslar.okuyun anlayarak mest olun.kuranın daha doğrusu kadının nekadar degerlı ustun kıldıgını anladım bu sure ıle ben.ayrıca yusuf suresı de okuyun odA COK GUSEL BI SURE HEPSI GUSEL AMA BIZIM ICIN AYRICA BUNU YAPIN ARKADASLAR :Meryem suresi okunuyormus . Ben okucam kizlar. Bir bakin isterseniz. Sanirim herseyde bir sebep var. Hayirlisi...
bune hamılemısın
BILMIORUM CANM IDRARDA BOLE CIKTIbune hamılemısın
MALESEF CANIM YA KİMYASAL GEBELİKMİŞHadi hayirli olsun Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :) darisi da bize hayirlisiyla...
Saglik olsun . Guzel haberler alirsin insallahMALESEF CANIM YA KİMYASAL GEBELİKMİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?