Hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı :(

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
Arkadaşlar 2 senelik evliyim
1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor.
ilk doktora gittiğimde dermoid kistin var denildi
rahim filmi istendi bunun sonucunda sol tüpüm tıkalı çıktı
bende 30 ocakta laporoskopi ameliyatıyla bu sorunları atlattım derken
pkolu olduğumu öğrendim geçen ay doktora gittim yumurtalarımda hiç ilerleme yoktu büyüyen yumurtan yok,ama ileri ki günlerde büyüyen de olabilir dedi doktor.
Bende o üzüntüyle tavsiye üzerine ebeye gittim
ve bi kaç gün içerisinde çok kötü hallere düştüm
enfeksiyon kaptım
hastanelik oldum
ilaçlar,jeller kremler derken kaşıntı ve yanma oldukça azaldı ama akıntım hala devam ediyor.
Hal böyleyken gebe kalmam için doktorun verdiği ilaçları yarım bırakmak zorunda kaldım.
doktorum bana gelecek ay adet olursan gel iğneyle yumurtalarını büyütüp çatlatıcaz demişti
ama ben ilaçlarımı sonuna kadar kullanmadığım için son durumum neydi öğrenemedim.
Şimdi size sormak istediğim sizce ben ne yapmalıyım
1 ay daha beklemeli miyim?
yoksa doktora gidip tedaviye devam mı etmeliyim?

Cnm banada doktor pko var ddi geçen ay soğan kuru yapdim bu ay hamileyim tavsye ederm

ilaçlarını neden yarım bıraktın ki?
enfeksiyonla hamile kalsan daha kötü
enfeksiyonun düşük ve erken doğumlara sebep olduğunu biliyor muydun?

ilaçlarını neden yarım bıraktın ki?
enfeksiyonla hamile kalsan daha kötü
enfeksiyonun düşük ve erken doğumlara sebep olduğunu biliyor muydun?
Enfeksiyon için çeşitli ialçlar kullandım
yanında birde doktorun verdiği ilaçları kullansaydı kötü sonuçlarla karşılaşırım diye korktuğumdan kullanmadım.
mesela duphaston diye bir ilaç verdi ona hiç başlamadım bile
folikasitve şeker hapıda vermişti onlar yarım kaldı işte

Cnm banada doktor pko var ddi geçen ay soğan kuru yapdim bu ay hamileyim tavsye ederm
soğan kürüne başlamayı bende düşünüyorum
ama vücudum ve beynim o kadar çok yoruldu ki
bu zamana kadar denemediğim şey kalmadı

canım ne olacak ki kötü etkisi olsa zaten dr vermez
antibiyotiklerini kullandın sanırım
pcos varsa bu şeker hapı hem insülin direnci kırılıp kilo vermede yardımcı oluyor.
kilo verince adetler daha bir düzene oturur

soğan kürüne başlamayı bende düşünüyorum
ama vücudum ve beynim o kadar çok yoruldu ki
bu zamana kadar denemediğim şey kalmadı

Pskoloji cok etkiliyo ben bu ay hc dusunmedm umdmda ykdu hamile oldmu ogrendm stres pskoloji cok etkiliyo bisilele ugras hc aklina getrme gereken zmani degerlendr yeter

adetime 1 hafta var diye iyice saldım kendimi zaten
eşimle bu ay hiç beraberde olmadık anca şu enfeksiyon belasıyla uğraştım halada akıntı olunca korkuyorum işte daha kötü olacak diye ama şeker hapına devam edeyim ben haklısın canım
zaten adetlerim aşırı düzensiz inşallah faydası olur
allah razı olsun
Pskoloji cok etkiliyo ben bu ay hc dusunmedm umdmda ykdu hamile oldmu ogrendm stres pskoloji cok etkiliyo bisilele ugras hc aklina getrme gereken zmani degerlendr yeter

düşünmemek lazım canım ama nerde hayatımı zehir ediyorum resmen
sözde kendime söz vermiştim düşünmeyecektim ama olmuyor
içim yanıyor sanki
dünyadan tat alamaz oldum

Öyle dmee neleri var benm esimin teyzesnn oglu 6 yldr ugrasiyo umdnu kesme bak bende dsnudm bu ay hc dsnmedm bile bisilerle ugrastm kafa dagttim oldu ve snu yap aksam namazinda 3 rekat farzi kil otur 41 kere fatiha suresi oku dilegini dile 2 rekat sünnetide kil bitir namazi dua et ben bnu yapdm bu ay

sen kaç haftalık hamilesin canım
allah kucağına almanıda nasip etsin
ne kadar zamandır istiyordun?
ben artık ne yapacağımı şaşırdım
çok üzülüyorum durumuma
tabi allahtan ümit kesilmez ama ben çok yoruldum uğraşmaktan
benim içinde dua eder misin?
adet olunca doktora mı gitsem yoksa bana verdiği ilaçları kullanıp bitirsem mi bilmiyorum
kafam karışık

Ben yeni.evliyim cnm ilk gnden beri istyrz 5 ayim bu ay daha eveli gun öğrendim hamile oldgmu 1 2 haftalik çok yeni daha etmezmiyim cnm rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah pes etme nolur umidini kaybetmeee

Ben yeni.evliyim cnm ilk gnden beri istyrz 5 ayim bu ay daha eveli gun öğrendim hamile oldgmu 1 2 haftalik çok yeni daha etmezmiyim cnm rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah pes etme nolur umidini kaybetmeee
allah razı olsun canım
rabbim bu mübarek günün hürmetine bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

benimde bebeğim yok 5 yıldır olmuyor. pco luyum sana tavsiyem bir doktorun tedavisine başladıysan başka seylere bel bağlama . ebeye vss .bitkisel kürler evet faydalı ama kesin çözüm değil ki bu kadar sorun varken tedasvine ara ver derim. durumun biraz düzelsin vücudun o şoku bi atlansın. ne zman hem psikolojik hemde vücudunu hazırladın o zaman git tedavine aksi takdirde çocuk sahibi olacam derken saglıgındanda olursun. rabbim hepimizin kollarını evlatla doldursun. niş

agnuscaston diye bir hap var hayıt hapı eczanelerde satılıyor ve hormonları düzene sokuyor.
doktoruna sor istersen ama çok faydalı adetin ilk günü başlanıyor 30 tane. 3 ay aralıksız kullanılıyor
kullanan çoğu kişi hamile kalmış ben de bu ay kullanıyorum.
benim de 1,5 yıldır olmuyor 1 kez düşük yaptım .beraber evlendiğim arkadaşlar hep hamile .sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor çok canım sıkılıyor

Bende böyle düşündüm canım psikolojim içinde bir süre dinlenmek beklemek en doğrusu
sende ki sorun sadece pko mu
5 yılda epey uzun bir süre tüp bebek denedin mi?
zaten ebeye falan tövbe ettim
işte insan çok isteyince basireti bağlanıyor
aslında çok tehlikeli ve yanlış şeyler farkındayım bende

sen en azından hamile kalabilmişsin canım
artık korkuyorum bitkisel şeylerden de ilaçlardan da
hayatımda ilk defa bu derecede ağır bir enfeksiyon yaşadım.
akıllandım ama
benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu yada hamileler
1 ay sonra 2 sene bitecek evleneli ama ben hala bekliyorum
umudumu kaybetmek istemiyorum
ama hergün biraz daha tükeniyorum

sulu gözlü zayıf bir insan oldum

kafaya taktıkça üzüldükçe olmuyormuş. bir de yumurtlama günlerinde afedersin ama zevk almaya bak. kadının vajina yolu kuru olunca hamile kalması zorlaşıyormuş. kadından gelen sıvı spermlerin yaşaması için uygun ortam sağlıyormuş ..
benim hormonun öyle çok bozulmuştuki iktidarsız erkek gibiydim canım bişe istemiyordu kupkuruydum östrojen hormonun çok azalmış meğer..
bitkisel ilaç iyi geldi şükür normale döndüm
kendine iyi bak stres fazla yapma olur inşallah hepimizin

allah razı olsun canım
rabbim bu mübarek günün hürmetine bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

İnşallah cnm benm hepinize Rabbim en.kisa zamanda nadio etsin daha çok bekletmeden inşallah bol bol dua eedin dedigimide yap mtlaka

kafaya takmamak ne mümkün
bununla yatıp bununla kalkıyorum
çalışıyorum aslında yoğun bir tempo içerisindeyim ama yinede olmuyor işte
yumurtlama günlerine bugüne kadar hep dikkat etmeye çalıştım
ilşkide de hiç kuruluk sorunum olmadı
bitkisel ilaç derken ne kullandın neye iyi geldi canım

Civan perçemi denedin mi? Rahmi çok güzel temizlediğini söylüyor doktorlar. Civanperçemi kürünü yapan kızlar vardı sitede. Bir de soğan kürü yapanlar var onu pek bilmiyorum ama civanperçemi benim tüm sorunlarımı çözdü. Pkoluydum şu an hiçbir şeyim yok. Adet düzensizliği sivilceler kasık ağrıları falan hiçbir şeyim kalmadı. Enfeksiyonunu çözdüysen eğer birkaç ay doktora gitme. Evde bu tarz kürler yap soğan ya da civan perçemi. Vücudunu şöyle bir dinlendir. Hamile kalmaya odaklanma. Şimdilik dinleniyorum psikolojim çok bozuldu 3 ay sonra tedaviye başlicam yeniden diye düşün sadece. Eşinle birlikte olmaya devam et yumurtlama dönemlerinde.

Sonrasında doktora git bir kontrole yeniden. İstersen farklı birine yeniden başla tedavilere bakalım farklı biri ne diyecek. Bu kadar umutsuzluğa kapılma çünkü ciddi bir sorun yok ortada. Denemediğin çok şey var canım. Ama inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalırsın.

Bu arada eşin de bir kontrole gitsin istersen vakit kaybetmeyin belki onun bir problemi vardır?

eşim 6,7 ay önce gitti doktora temiz çıktı sonuçları
hatta 3 dr gördü sonuçlarını herşey yolunda dedi.
bende de pko var işte
ama en son gittiğim dr muayene olurken sen ne diye ameliyat oldun ki dedi
bu ne demektir yaa
alt üst oldum.
bende dedim ki 3 tane dr a gittim üçüde olman lazım o yüzden bende kabul ettim dedim.
hııı tamam o zaman dedi

evet sanırım ciddi bir sorunum yok
enfeksiyondan kurtulmak üzereyim akıntıyı saymazsak
bu ay zaten bununla mücadele ettim
bende söylediğin gibi yapmayı düşünüyorum zaten
psikolojim ve vücudum için en doğrusu dinlenmek

civanperçemini hiç duymadım
soğan suyunuda en fazla 3 gün içmişimdir bu zamana kadar.
civanperçemi pkoya iyi gelir mi
nasıl yapıcam ki onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…