Hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı :(

Netten bu ilaca baktım bununla hamile kalan varmış
ama asıl göğüste ki sorunlar için verilen bi ilaçmış

1. Civan perçemi
2. Hayıt Tohumu
3. Ada çayı
4. Aslan Pençesi

Bunlardan eşit miktarda alıp bir bardağın içine koyuyorsun. Üzerine kaynar suyu ilave edip bardağın üzerini de bir tabakla kapat. 5 dakika kadar demlenmesini bekle. Hamile kalmak isteyenler sanırım her gün içiyor bunu.

Ben hamilelik için değil sadece pko, adet düzensizliği için uğraşıyordum o yüzden hepsinden almadım canım. KArıştırmak istemedim. Civan perçemi içlerinde esas etkili olanı. Bir tek onu aldım. Hayıt tohumu da iyi sanırım. Normal 28 günlük döngüye olmam gereken adet günümden 3 gün önce içmeye başlıyordum. Sabah uyanınca bir bardak aç karnına. Bir de gece yatarken. Hani mide boş olsun direk kana geçsin diye düşündüm :26: Adet dönemi boyunca da bitene kadar aynı şekilde içmeye devam ediyordum. Ağrılarım artarsa öğlen de içiyordum. Ağrı kesiliyor resmen çünkü adeti inanılmaz söktürüyor bu meret.

Hamilelik için kür uygulayanlar var bunu bu sitede. Sen bir ara bulursun onlar nasıl içiyorsa öyle içersin.

Teşekkürler arkadaşım
netten bir araştırayım bunu
bu ayda bitkisel kürlerle bişeyler yapmaya çalışacağım anlaşılan
yorumların için sağol

Netten bu ilaca baktım bununla hamile kalan varmış
ama asıl göğüste ki sorunlar için verilen bi ilaçmış

evet canım doktorların önerdiği bir ilaç yani hamile kalamayanlara pko hastalarına veriliyor.
yani hormonlar yüksekse azaltıyor,çok düşükse artırıyor yani dengeliyor
bi sor doktora yinede ama kullananlar doktordan alıp kullanmış

doktora gitmeyi düşünmüyorum bi kaç ay
alıp kullansam kötü etkisi olur mu acaba:26:

doktora gitmeyi düşünmüyorum bi kaç ay
alıp kullansam kötü etkisi olur mu acaba:26:

ben araştırdım hiç bir yan etkisi yokmuş %100 hayıt tohumunun hap haline getirilmiş haliymiş. adetinin ilk günü başlanıyo her sabah 1 tane içiliyo
adeti düzensiz veya ağrılı sancılı geçenlere de veriliyo. belki ağrılarım da geçer .

Adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben hep düzensiz olurum bakarsın 20 gün gecikir yani ne zaman başlayayım bende
ben hiç adet sancısı çekmem

Adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben hep düzensiz olurum bakarsın 20 gün gecikir yani ne zaman başlayayım bende
ben hiç adet sancısı çekmem

adetin gelince ilk günü başlanıyor . içinde 30 tane var her sabah 1 tane. adeti düzene koyuyormuş.
bakalım benim ilk ay bu ayın 19unda adet olmam gerek
benim de son zamanlar düzenim bozuldu 5-10 gün arası geç geliyor.
inşallah faydası olur

faydasını görürsen banada haber ver lütfen

kızlar bilmiyorum ama hayyıt tohumu kulananlar var mı ben memleketime gonderiyorum artık bi cok arkadas ve akraba hamile kaldı duzenli icmekle neden denemiyosunuz ki ben onu adet sancılarım icin almistim arastırırken hamile kalma ihtimali artıgını ogrendım ve doguru oldugunu suhpem yok deneyin derim cunku oyle bir hormon duzenleyici ki ben bile 18sene sonra ilk defa adet sancısı yasmadıgımı inanamadım bence deneyin

neye iyi geliyor canım bir bilgin var mı?
benim adetim 3 gündür geçiyor yine
her zaman böyleyim ben
40 günde 1 adet oluyorum çok üzülüyorum bunada

neye iyi geliyor canım bir bilgin var mı?
benim adetim 3 gündür geçiyor yine
her zaman böyleyim ben
40 günde 1 adet oluyorum çok üzülüyorum bunada
soyle canm hormonları duzene sokuyor, adet sancılara iyi geliyor, ve hamile kalma olası yukselyor harika bir ot sen ne icin kulanıcaksın sadece adet mi?

soyle canm hormonları duzene sokuyor, adet sancılara iyi geliyor, ve hamile kalma olası yukselyor harika bir ot sen ne icin kulanıcaksın sadece adet mi?
bende hamile kalmak istiyorum adetlerim çok düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…