Hamile kalmak iin ok gzel yntemler.....

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
Günde 3 yemek kaşığı öğütülmüş çörek otu yemek gerekiyormuş birde buhar ve karna bağlanacak şeyler var ilgilenen arkadaşlar söylesin yazarım bende hamile kalmaya çalışıyorum bildiklerimi paylaşmak için açtım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende şöyle biliyorum her akşam yemekten sonra 1 karanfil almak lazımmış ağzımıza hormonları harekete geçirip hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.doğuma 1ay kala da karanfil çayı içmek doğumu kolaylaştırıyormuş.arkadaşlar bu bildiklerim konuştukça söylenir.ve burası paylaşmak için herkes bildiği yazsın birlikte bildiklerimizi paylaşalım diye açtığım bi topic.teşekkürler.

yeşil ceviz reçeli yemek mesela o da çok iyiymiş...benim amacım kendim uygularken başka evlat isteyenlerede yardım etmekti .

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama düzenli olarak bal tarçın çörekotu karışımını 1 yıldan fazladır yiyorum aynı saatte hemde 9 senelik evliyim hala 2 kişilik ailemiz.....

arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama düzenli olarak bal tarçın çörekotu karışımını 1 yıldan fazladır yiyorum aynı saatte hemde 9 senelik evliyim hala 2 kişilik ailemiz.....

arkadaşım neden etki yapmadı acaba sende bir puroblemin varmı 9sene çok uzun süre canım benimde 5yıl oldu hala bende de tık yok buay düzenli şekilde kullanıyorum inşallah bizlere faydası olur incir kürünü ve böğürtlem kökünü kaynatıp yedinmı canım sen aşılama veya tüpbebek denedinizmi

ben kaç aydır yapmadığım seyleri yaptım ayağımı bir saat yukarda beklettim eşime fındık cevizi robottan geçirdim keçi boynuzu pekmezine karıstırdım saabah akşam yediriyorum tabi buna bir aydır başladık.bende yiyorum arada bide bu ay ilişkiden bir saat önce türk kahvesi içiriyorum bakalım ne olacak sonuc

işe yaradı mı?merak ettim

inş hamile kalırsın cnm bızde istiyoruz ama olmuyor 4 aydır hiçbir sorunumuzda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…