Hamile kalmak istemiyorum, ne olur yardım ne olur :'(

mimii

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
4
0
16
İstanbul
Herkese merhaba... Burdaki bayanlar kadar evlenip mutlu yuva kuracak kadar şanslı bir kız olamadım hiçbir zaman.. Erkekler beni sadece kullandı, ezdi, sövdü.. Ne zaman erkek arkadaşım olsa.. Aşık oldum deliler gibi sevdim, sevgi ilgi bekledim.. Asla karşılığını alamadım, hep terkedildim.

Neyse 28 yaşına geldim.. Bunalım bir hayatın içinde içki, sigara ve uyuşturucunun kölesi oldum.. Mutluluk hayali kurmuyorum artık.. Belki de ölünce öbür dünyada olur.. Böyle bir hayattayken annem ve babamın hiçbir şeyden haberi yok.. Onlar benim çok mutlu umutlu oldugumu zannediyorlar.. Onları üzmek benim istediğim en son şey.. Bu yüzden asla hiçbirşeyden haberleri olmayacak....

Saçmasapan ilişkilerim oluyor bazen.. 15 20 gün önce de öyleydi.. Biriyle seviştim.. Ve şimdi hamile oldugumdan şüphelendiğim için içim içimi kemiriyor... Çünkü bu hayat için hala ufacık da olsa umudum var.. Düzgün biri çıkarsa karşıma tüm kötü alışkanlıklarımdan vazgeçer hayata tutunurum.. Ama şu anda o kadar endişe içindeyim ki.. Adet günüm her ayın 25 i dir normalde ve 10 gün geçti ben adet olmadım. Hiç böyle gecikmezdi. 2 3 sene önce stresten falan gecikti ama biliyorsunuz, artık stres diye birşey yok hayatımda.. Çünkü umut yok.. Stres umut olunca oluşur.

Ne olur bana akıl verin hamile olma riskim sizce nedir? Geri çekme yöntemiydi dogum kontrol. Ve adet takvimine göre riskli bir günde sevişmişiz. Lütfen yardım edin.. Eğer gerçekten hamile değilsem.. Hayata tutunmak istiyorum.. Ama gerçekten bu dogruysa.. Hamileysem.. O zaman zaten neyim var ki deyip hayata veda ederim. Çünkü seviştiğim kişinin bu durum umrunda bile değil.. Asla evlenmeyi düşünecek biri değil... Ve ağlamaktan mahvoldum. Test alamadım haftaiçi hep mesailere kalıyorum geç saate kadar.. Etrafta eczane yok.. Ve telefonla söylemeye utanabilirim.. Yani kısacası bir türlü test yapma imkanı olmadı. Sizce hamile olma ihtimalim ne? :'(

öncelikle sana çok kızıyorum, yaptığın hiç ama hiç doğru değil, neden böyle yaptın kendine değer vermeyen birileriyle birlikte oluyorsun, onu bırak zina günah, ahirette allahın karşısına nasıl çıkacaksın, lütfen tövbe et ve namaza başla, allah yolunda olursan umudun da olur her şeyin, yazık değil mi o anne babaya... ya senin kızın olsaydı aynı sen gibi ister miydin? öyleyse kendinin bile istemediğini rabbim nasıl istesin anne baba nasıl istesin...10 günde hemen belli olmaz stresten de olabilir, ama test almalısın nöbetçi eczaneler var sonuçta oralardan temin edebilirsin.umarım tövbe edersin.

seni yaptığın hatalar yüzünden yargılayamam bende kız çocuğu annesiyim ve düsündüm ki zavallı annen o bunu haketti mi sence? allah'tan dileğim en kısa zamanda doğru yolu bulursun ailen için en azından onlar senin geleceğini böyle hayal etmemiştir inan allah yardımcın olsun

sen battı balık yan gider misali bir hata yapınca nede olsa artık beklentim yok deyip devamlarını getirmişsin.
yargılamak haddime değil ama keşke daha mantıklı kararlar alabilseydin.
28 yaşına gelmişsin ama hala cahilce hareket ediyorsun.
nöbetçi eczaneler 36 saat açık oluyor işten çıkınca gidip alabilirsin.
ama bu kadar kısa süre içinde idrardan çıkmaz
işyerinden birkaç saatliğine izin isteyip kan ver hastanede.
sonucu beklemene gerek yok telefonla da öğrenebilirsin.
bir an önce testini yap ve gerekirse eğer hamileysen çocuğu aldır
bunu önereceğimi hiç ama hiç düşünmezdim.,
benki biri kürtaj dediği zaman bin dereden su getirip onu vazgeçirmeye çalışırdım
içim sızlardı bebek haberi alınca
ama şuan ona acıyorum.

Allah hakkında hayırlı olanı versin sana

rabbim yardımcı olsun sana tez vakitte ıslah etsin..
hemen test al ve yap hemen ama gecikme eğer gebeysen ne diyeceğimi bilemiyorum o yöntemden de gebe kalınabiliyor lakin düşük bir ihtimal....
madem çalışıyorsun işinde gücündesin şimdiye kadar yaşadıklarını geride bırak zaten hata yaptım diyip daha çok batma tevbe et rabbime sığın o merhametini eksik etmez inşallah gebe değilsindir.... madem annen baban var e sahipsiz de değilsin ne yaşadıysan yaşadın artık ailenin yanından ayrılma

çalışıyorum mesailer demişsiniz de hiç mi öğle arası vermiyorsunuz ?
öğle arasında yada akşam iş çıkışı bir hastaneye gidip kan vermek çok mu zor ?

öncelikle allah sana doğru yolu göstersin diyorum ve inş hamile değilsindir..
çünkü eğer hamileysen o bebeğe yazık olur..

insanlar şanslarını kendileri yaratırlar arkadaşım. eğer sen bir adım atmazdan doğru olana, hayat seni hep ilk yanlış adım attığın yöne doğru götürür. Hamilemisin değilmisin kimse bilemez. test alabilirsin eve giderken işe giderken veya bi yarım saat bile izin alıp eczaneye uğrayabilirsin. Hamile değilsindir inşallah. İsteyip isteyip olmayanlar var Rabbim onlara versin hakedene versin..

Son düzenleyen: Moderatör:
sen zaten bu yoldayım cıkısım yok ne yasayacaksam yasayayım deyip böyle sürdürüyorsun hayatını.
yazık ailene acımıyormusun?kimseyi kınamak haddim değil ama insanlar neden yanlış yolu bile isteye secerler anlamıyorum.
belki öteki dünyada mutluluk beni bekliyordur diyorsun ama su yaptıklarınla buna inanıyormusun?
Allahın en hoslanmadıgı seyleri yapıp sonra orda mutlulugun seni bekledigini düşünmek mantıga aykırı bir davranıs.
bence acil bir psikologa görünmelisin.umarım inş hamile değilsindir.acil bir test yaptır derim ben.
10 gündede cıkabilir. genelde cıkıyor.ama strest falanda uzatır.umudum yok diyorsun strestte olmaz diyorsun.
bu bile büyük bir strest.

Şuan o kadar sinirliiyimki. Mesajı yazan arkadasımıza degil, ona sacma sapan cevaplar veren arkadas(!)lara. Allahı diini karıstırmanınn alemi ne allah askına? herkesin dini kendine. siz kendiinizi ne sanıyorsunuzda ahlak dersi verebiliyorsunuz? Arkadasın psikolojisi maglum ou daha da dibe itip intiharına sebep olarak mı cennete gireceksiniz? Katlanamıyorum sizin giibi düşünenlere ben ya. sizden hayatına yorum yapmanız istenmiyor. herkes haddiini bilmeli herkesin imanı kendine burda klavyeden efelik yapmaya luzum yok!

Arkadasııımm, canım hamileysende bu sana bi umut olmaz mı? innann senden kat be kat zor bi secim yaptım ve suan bebegimin gelmesini bekliyorum. bana ozel mesaj atarsan senle konusmak isterim canımcııımm

verdiğiniz yargılayıcı cevaplar çok ilginç... tamam hatalı bir hayat sürdümüş olabilir ama bunu yargılamak bize düşmez. unutmayınki insanlar kındadıklaı şeyler başlarına gelmeden ölmezlermiş. kimimizin kızı var kimimizin kardeşi. Allah korusun Allah doğru insanlarla karşılaştırsın. arkadaşım geç yumurtlama yoksa adetin 10 gün geçtiyse idrar testinde kesin belli olur. ben adetten 1 hafta önce idrar testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu. biran önce kan idrar test yaptır. eğer hamileysende bebeğin kalbi atmadan aldır. yeni bir sayfa açmak senin elinde arkadaşım. ama şunu unutma bizde öyle çiçekli yollardan yürümedik hayatta. benim eşimle 8 yıllık bir ilişkim vardı evlilik öncesinde. hatta tayin dolayısıyla düğünden önce 4-5 ay resmi ve dini nikahı yaptırdık ve aynı evde yaşadık. resmen kocam olduğu halde bu kadar ileriy gitmedik düğünün yapılmasını bekledik. diyeceğim o ki bir erkeğin sana değer verip vermediğini anlaman zor değil. seni kullanıp kullanmadığınıda anlaman zor değil. inşallah hamile değilsindir ve inşallah bundan sonraki hayatında doğru insanlarla karşılaşırsın.

hangi dindensin bilmem ama bizim dinimizde zina en büyük günahlardandır, sen bunları doğal karşılıyorsan o senin bileceğin bir iş, ama kimsenin yorumuna laf etmeye hakkın yok, sen kim oluyorsun ki bizim yorumlarımıza laf edebiliyorsun, bence yazanlar doğruları yazmış, , herkes istediği yorumu yazmakta özgürdür, bizim yorumumuzu beğenmeyecek kişi konuyu açan kişi olmalıdır, sen en son kişi bile olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…