Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebe aspirini canım 100 mg lık kanıtlanmış hamıle kalma şansını artıyormuşO nedir ?
Nasıl nE zaman kullanılıyor
Her gün bir tane canım hem asprının zararı yok hem kan sulandırıyor kalp krizi felc gecırme riskini azaltıyor bunun yanı sıra hamıle kalmayı kolaylaştırıyor ben su an coraspin kullaniyorum ama ben 3 ay önce bir düşük yasadım ikinci hamılelık için tedbır amaclı kullanılıyorum pıhtılaşma ihtimaline karsinNasıl nE zaman kullanılıyor
Hayır sakın içmeyin ya. Doktor kontrolunde verilir ilaç dediğin vitamin de olsa doktor kontrolu olmadan almayın. Diosunuz bide kan sulandırıcı etkisi var yahu kanamalı bi yarası olsa kan kaybından öldürür insanı. Kalp krizi felç önlüyor die de içilmezki canım. Yapmayın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin kulaktan dolma şeylerle. Bitkisel şeyler bile her bünye ye iyi gelmezken hap kullanılır mı lütfen![]()
Hayır sakın içmeyin ya. Doktor kontrolunde verilir ilaç dediğin vitamin de olsa doktor kontrolu olmadan almayın. Diosunuz bide kan sulandırıcı etkisi var yahu kanamalı bi yarası olsa kan kaybından öldürür insanı. Kalp krizi felç önlüyor die de içilmezki canım. Yapmayın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin kulaktan dolma şeylerle. Bitkisel şeyler bile her bünye ye iyi gelmezken hap kullanılır mı lütfen![]()
Canım kulaktan dolma degıl hem bu kanıtlanmış bir bilgi hem de benım kadın dogumcum da önerdi ama kullanıp kullanmamak kişinin tercihi ben sadece kanıtlanmış bir bilgi paylaşmak istedim ki bunu doktorlarda öneriyor benım bu sekilde hamıle kalan cok arkadasım var ben sadece bilgi paylaşmak istedimHayır sakın içmeyin ya. Doktor kontrolunde verilir ilaç dediğin vitamin de olsa doktor kontrolu olmadan almayın. Diosunuz bide kan sulandırıcı etkisi var yahu kanamalı bi yarası olsa kan kaybından öldürür insanı. Kalp krizi felç önlüyor die de içilmezki canım. Yapmayın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin kulaktan dolma şeylerle. Bitkisel şeyler bile her bünye ye iyi gelmezken hap kullanılır mı lütfen![]()
Bana cok akıl işi gelmedi çünkü herkesin sorunu farklı canım benim. Desenki bende şu sıkıntı var yada arkadaşımda var. Ama ciddi anlamda kan sulandırıcı aşırı zararlı birşey bunu da araştırın derim.Canım kulaktan dolma degıl hem bu kanıtlanmış bir bilgi hem de benım kadın dogumcum da önerdi ama kullanıp kullanmamak kişinin tercihi ben sadece kanıtlanmış bir bilgi paylaşmak istedim ki bunu doktorlarda öneriyor benım bu sekilde hamıle kalan cok arkadasım var ben sadece bilgi paylaşmak istedim
TBana cok akıl işi gelmedi çünkü herkesin sorunu farklı canım benim. Desenki bende şu sıkıntı var yada arkadaşımda var. Ama ciddi anlamda kan sulandırıcı aşırı zararlı birşey bunu da araştırın derim.
Tabı canım haklısın ama ben işe yaramış bir şey söylemek istedim kişinin insiyatidine kalmış kullanıp kullanmamakBana cok akıl işi gelmedi çünkü herkesin sorunu farklı canım benim. Desenki bende şu sıkıntı var yada arkadaşımda var. Ama ciddi anlamda kan sulandırıcı aşırı zararlı birşey bunu da araştırın derim.
burda o kadar cok insn varki cocuk için herşeyi yapabilecek. Bir umut ya olursa diyen Allah korusun daha kötü bişeye sebep olursunuz boyle.T
Tabı canım haklısın ama ben işe yaramış bir şey söylemek istedim kişinin insiyatidine kalmış kullanıp kullanmamak
Canım evet yazarken gözden kacırmışim tabıkı de doktor kontrolunde kullanılmalı benım doktorum önerdi ve ınternette bır cok makalede bunun açıklaması yapılıyor yanı benım amacım sadece burda hamıle kalmak için herkes birbiriyle deneyim paylaşıyor ya bende belkı bır faydam olur diye düşündüm neyse canım kusura bakma böyle bır tepki alacağımı bilemedim dedıgım gıbı belkı bır faydam olur diye düşünmüştümNasıl kanıtlanmış açıklar mısınız yayın ya da makale var mı bununla ilgili deney gözlem yapılmış mı ? Bence tavsiye etmeniz yanlış herkesin bünyesi aynı değil . Allah korusun bir kesik bir dikiş ameliyat durumunda kan kaybı ve daha kötü şeyler yaşanabilir
Canım sadece faydasından bahsetmek istedim doktor kontrolunde doktora da danısıp kullanabılırsınız dıye söylemek istedim benım doktorum önerdi ve ben bu şekilde hamıle kalan tanıdığım var dıye böyle bir sey anlatmak istedim ama kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırımburda o kadar cok insn varki cocuk için herşeyi yapabilecek. Bir umut ya olursa diyen Allah korusun daha kötü bişeye sebep olursunuz boyle.
Şimdi baktım 128 kişi üzerinde denenmiş infertil bireyler ve tüp bebek tedavisinde daha çok tercih ediliyormuş ama tabi ki doktor kontrolünde . Allah sağlıklıca kucağınızı doldursun inşallahCanım evet yazarken gözden kacırmışim tabıkı de doktor kontrolunde kullanılmalı benım doktorum önerdi ve ınternette bır cok makalede bunun açıklaması yapılıyor yanı benım amacım sadece burda hamıle kalmak için herkes birbiriyle deneyim paylaşıyor ya bende belkı bır faydam olur diye düşündüm neyse canım kusura bakma böyle bır tepki alacağımı bilemedim dedıgım gıbı belkı bır faydam olur diye düşünmüştüm
İnşâllah dedıgım gıbı belkı faydam olur diye söylemek istedim ama yanlış anlaşıldım galıba herkesten özür dilerimŞimdi baktım 128 kişi üzerinde denenmiş infertil bireyler ve tüp bebek tedavisinde daha çok tercih ediliyormuş ama tabi ki doktor kontrolünde . Allah sağlıklıca kucağınızı doldursun inşallah![]()
Yanlış anlaşılmayı onlemeye calışıoruz dielim. Allah gönlünce versin.Canım sadece faydasından bahsetmek istedim doktor kontrolunde doktora da danısıp kullanabılırsınız dıye söylemek istedim benım doktorum önerdi ve ben bu şekilde hamıle kalan tanıdığım var dıye böyle bir sey anlatmak istedim ama kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım
Yanlış anlaşılmayı onlemeye calışıoruz dielim. Allah gönlünce versin.
Amin inşallahYanlış anlaşılmayı onlemeye calışıoruz dielim. Allah gönlünce versin.
Nasıl kanıtlanmış açıklar mısınız yayın ya da makale var mı bununla ilgili deney gözlem yapılmış mı ? Bence tavsiye etmeniz yanlış herkesin bünyesi aynı değil . Allah korusun bir kesik bir dikiş ameliyat durumunda kan kaybı ve daha kötü şeyler yaşanabilir
Yanı aspirinin hamıle kalma şansını arttırdığı ama tabı doktor kontrolunde kullanılması lazım Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
Preconception Low Dose Aspirin and Time to Pregnancy: Findings From the Effects of Aspirin in Gestation and Reproduction Randomized Trial
AbstractObjective:. The objective was to determine the effect of preconception-initiated daily low-dose aspirin (LDA; 81 mg/day) treatment on time to pregnacademic.oup.com
Ben de gecen hafta bu konuyu arastirmistim ve yukaridaki makaleyi okumustum. Evet dusuk doz aspirinin (bu deneyde gunde 81 mg) gebe kalma oranini artirdigi dusunuluyor. Ama bunun nedeni kan sulandirmasi degil, antienflamatuar olmasi. O yuzden enflamasyon markerlari dusuk olan kadinlarda etkisi yok, genel enflamasyon markerlari yuksek olan kadinlarda ise yangiyi azaltarak gebe kalna oraninin %35 artmasina neden olmus. Ben de kullanmaya baslamistim ama coq 10 kullanmaya basladigim icin biraktim (ikisini bir arada kullanmak onerilmiyormus, nedenini arastirmadim.)