hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

kızlar bugun reglmin 3 günüydü doktora gittim salı günü rahim filmi çekelim dedi artık bakalım kanallarda bir sorun var mı yok ise bi sonraki ay aşılama deniycez dedi.bu ay klomen fln vermicekmiş film çekileceği için bu şekilde deniycekmişiz ama hiç inancım yok çünkü ilaçsız yumurtam büyümüyordu yani şubatta aşılamayı yapıcaz bu arada filmi anestezi olmadan çekicekmiş ağrıkesici ve antibiyotik yazdı bunları filme girmeden 1 saat önce alıcaksın dedi ağrıyı daha az hissetmem için korkuyorum...bu güne kadar inşallah tedavi aşılmaya kadar gitmez diye düşünüp dua ediyordum bugün bari aşılama tutsun diye dua ediyorum..

buarada zey_nep nerelerdesin merak ediyorum senin sonucu eğer olumsuz diye üzülüp yazmıyosan lütfen bunu yapma burda birbirimize destek olmak için varız aynı zamanda birbirimize vericeğimz müjdeli haberler bizlere umut oluyor bunu unutma...

rahim filminde bişey çıkmazsa korkma o ay hamile kalma olasılıgın daha yüksek diye doktorlar o ay ilaç vermiyo çoğul gebelik olmasın diye..Bende hastalanırsam düşünüyorum rahim filmini..İnşallah çok sancılı bişi değildir..Bellimi olur filmden sonra belki kendiliğinden hamile kalırsınn tatlımm ayy inşallah Allah dualarımızı kabul etsin

Kizlarrrr Doktor rahim filmi istedi yaptıran varmı. Çok can yanıyormu
Benim cekildi canim hic agrim sizim olmadi biraz midem bulandi basimin altina biseyler koydular iki dakikalik bi islem zaten ama arkadasim cok caninin yandigini soyledi benim tupler kanallar acik cikti , arkadasin kapaliymis ilacla biri acildi demis doktor belkide ondan cani yandi bilemiyorum ama korkma banada cektirmeden neler soylemislerdi

arkadaşlar az önce doktorumu aradım ne olur ne olmaz diye beta hcg bakalım demişti .bende sonuç çıkınca ararım demiştim .tabi regl olduğum için hiç umudum yoktu ama şimdi doktoru aradım pozitif çıkmış dedi hcg değeri 6 çıkmış fakat büyük ihtimal düşen gebelik olucak dedi cuma günü gel tekrar bakalım dedi nasıl oluyor bu anlayan var mı çok korkuyorum ... böyle bişi yaşayan varmı sonuç ne oldu lütfen yardım ...

hımm tutunamamış oluyor sanırım pozitifse sürekli sayım yapılacak değer düşüyormu diye

hımm tutunamamış oluyor sanırım pozitifse sürekli sayım yapılacak değer düşüyormu diye
üstünemi görüyorsun yoksa ayy keşke öyle olsa bi an için umutlandım senin için.Hiç böyle bişey duymamıştım çünkü hadi inşallah belki tersi olur.Allah'ımın gücü çok büyük belki yüzümüzü güldürecektir

inşallah canım ya hayırlısı için dua edin lütfen biliyorum bi yandan çok heveslendim bi yandan korkuyorum bi yandan yo kya düşer kesin diyorum kafam allak bullak...

inşallah canım ya hayırlısı için dua edin lütfen biliyorum bi yandan çok heveslendim bi yandan korkuyorum bi yandan yo kya düşer kesin diyorum kafam allak bullak...
inşallah canım inşallah içini ferah tut zaten hastalandın.olumsuz bişey olursa üzülme.Ama olumluya dönerse bu süper olur inşallahta olumlu olur.Dua ediyorum hepimize

Hiçbir bilgim yok bende anestezi yaptıracaz sanirim

Anestezi yaptırmış canim

Arkadaslar bugn regilmin 4.gunu ve regilim bitti gogus agrim regl olmadan cok vardi simdI agri azaldi ama sislik ve sertlesme var agri hafif var.ara ara kasiklarimda agri oluo ya da doktor olusan bir gebelik gozukuo dedigi icin ben oyle yoruyorum kafam allak bullak benim gibi yasayan yok mu yaa

YOK CANIM YAA İLK DEFA BÖYLE BİŞEY DUYDUMM..iNŞALLAH BEBEKTİR AMA YİNE UMUTLANMA YARIN GİDECEKTİN DİMİ DOKTORA ?

Peki bi islem nasil yapiliyo ya.stres yaptim
Stres yapmamak elde degil zaten bende bu islemden once yaptiranlara sormustum neler neler anlattilar cok korkmustum ama hicde oyle korkulacak bisey degilmis ki ben cani cok tatli bi insanim

Peki bi islem nasil yapiliyo ya.stres yaptim
Doktor gun veriyor zaten islem icin.. O gun geldiginde gidiyosun duz bi cihaz uzerine yatiyosun kalcan uc kismina gelecek sekilde.cihazin ust kisminda isiklar falan var sen yatinca onlar cihazi ayarliyolar doktor rahim agzina bi alet takiyo ilaci verecegi katateri rahat hareket ettirmek icin sonrada ilaci veriyo o esnada filmini cekiyolar ((onu sen yatinca cihazi ayarlayan kisi yapiyo tabi)) adet doneminde kasik agrisi olurya benim oyle oldu midem bulandi basimin altina bisryler koydular ben daha islem yapilacak derken doktorum bitti bu kadar dedi biraz uzanip yuruye yuruye ciktim

Kizlarrrr Doktor rahim filmi istedi yaptıran varmı. Çok can yanıyormu

Canım nereye gidiyorsun bilmiyorum ama devlette çektirme. Özelde yaptırabilirsen iyi olur. Ben devlet de yaptırdım. Çok ağrılı oldu. Ama benimle beraber girenlerin hepsini benim gibi zorlanmadı. Ağrıya dayanıksız bir insan değilim ama çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…