hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

Anladim c insallh bebisin habercisdir bu sancilar bnde o kadar siddetli degil agrilar arada igne batar gibi oluyor sonra hemn geciyor

Az gunlerimizde kaldi kurban oldugum allahim insallh meleklerimiz bizimledir aminnn

Az gunlerimizde kaldi kurban oldugum allahim insallh meleklerimiz bizimledir aminnn
zey_nep sabah kalktığım gibi şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım tuvalete gittim kahverengi akıntı geliyor birazdan kırmızılarda gelir halen karnım ağrıyor yani adet oldum dün okadar çok hayal kurdukki eşimle bugn hastaneye gidip kan verip sürpriz yapıcaktım eşime şuan kendimi çok kötü hissediyorum hep hayırlısı diyorum ama Allah ım daha fazla arattırmasın tükeniyorum artık

canım benimm inşallah önümüzdeki ay hep birlikte hamiş oluruz bende aynı hayalleri kuruyorum her ayy ama hüsrann

canım benimm inşallah önümüzdeki ay hep birlikte hamiş oluruz bende aynı hayalleri kuruyorum her ayy ama hüsrann
yoruldum artık her ay aynı umudu nasıl toplıcam daha 2 .kez ilaçlı tedavi olmama rağmen şuan ara ara önümüzde ki ayda olmıcak diye düşünüyorum ... her ay birsürü ilaç iğne kullanıyosun umut biriktiriyorsn hayal kuruyorsun strese giriyorsun sonra regl ol at çöpe hepsini .üstüne bu ilaçlar kilo sivilce duygu bozuklu herşey yapıor ne yapıcağımı bilemiyorum...

Aynısını bende yaşıyorum 2 aydır..benimde 2. ayımm sabır çekmekten başka çaremiz yok ..Allah vakti zamanı gelince bizede o duyguyu yaşatacaktır inşallah..Moral çok önemli biliyosun umudunu sakın kaybetme daha yolun çok başındayızz..Önümüzdeki ay inşallah güzel haberler vereceksinn..Olumlu düşünelim olumlu olsunn

inşallah canım hayırlısını istiyorum ben hep zaten bakalım sen de mi adet oldun bu ay?

yok daha olmadım bekliyorumm dün bi test yaptım kaşındım kendi kendime :)negatifi görünce otomatik olarak olumsuzlaştım..2 gün sonra kan verecemm bakalımm inşallah bi mucize olur diye bekliyorum.Hepimize bol bol dua ediyorumm.İnşallah en kısa zamanda bizde o duyguyu yaşıyacaz.

inşallah canım dua en büyük ilaç Alahım hayırlı evlatlar nasip etsin

karar verdim bu ay doktora söylicem rahim içi film çektircem artık sorun ne öğrenmek istiyorum hem tıkanıklık fln varsa açıyomuş bakalım reglmn 3 günü gitcm doktora

karar verdim bu ay doktora söylicem rahim içi film çektircem artık sorun ne öğrenmek istiyorum hem tıkanıklık fln varsa açıyomuş bakalım reglmn 3 günü gitcm doktora
bende düşünüyorum onu bu ayda bişi olmazsa bende sölicem yapsınn belkide boşu boşunada uğraşıyor olabiliriz ne bilim olmayınca her ay artık insanın umududa azalıyor

bende düşünüyorum onu bu ayda bişi olmazsa bende sölicem yapsınn belkide boşu boşunada uğraşıyor olabiliriz ne bilim olmayınca her ay artık insanın umududa azalıyor
Aynen bosu bosuna her ay onca Ilac kullanmamis olurum diye dusundum bide aklimdaki soru Isaretleri de gitmis olur cunku neden olmuyor diye diye kafayi yicem

yaa aslında çokta kafaya takıyoruz onunda etkisi var aslında bi süre doktora gitmeyip kafa dinlemek lazım ben doktora gidince daha çok etkileniyorum.Verdiği ilaçları içsen bi türlü içmesen bi türlü arada kalıyor insan..Poff zor işler zor ..

Kızlar ben 2 senedir her ay test yapıyorum Rahim filmi çekildim klomen tedavisi gördüm hep hayl kırıklığı bınlarla uğrsşırken normal olan hormonlarım bile bozuldu olucağı varsa vakti gelmişse olucak gelmediyse zaten ne yapsak olmucak kısmet meselesi olucaksa zaten o bize yazıldı zamanı geldiğinde korunsak bile rabbim vercek onu o yüzden kendinizi hiç üzmeyin

Hayatımızda herşey yazılı sırası geldikçe gerçekleşiyor mesela evlilik gibi kazayla hamile kalanları düşünün korunurken hamile kalıyolar çünkü takdir tedbiri bozar

Hayatımızda herşey yazılı sırası geldikçe gerçekleşiyor mesela evlilik gibi kazayla hamile kalanları düşünün korunurken hamile kalıyolar çünkü takdir tedbiri bozar
Doğru söylüyorsun canım valla bende herzaman aynı şeyi söylerim ama yinede etkileniyorsun işte hele doktora gidip tedavi oluyorsan her ay hep bi umut bekliyor insan Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek ben inanıyorum buna

Ben dr gittiğim zaman daha çok etkilendîm sağıma bakıyorum hamile soluma bakıyorum hamile ben napıyorum burda onlara veren bendenmi esirgiycek diyorum bıraktım dr a gitmeyi

Kızlar Merhaba;
Neler yapıyorsunuz, Nasıl gidiyor var mı değişilik / belirtiler? İşlerim yoğun olduğundan pek giremiyorum.

Kizlarrrr Doktor rahim filmi istedi yaptıran varmı. Çok can yanıyormu
Canım ben yaptırdım ama anestezili oldu benimki o yüzden işlem sırasında ben bir ağrı hissetmedim. Ama sonra 1 gün alt karın bölgemde ağrı oldu. Dr tüpler açık olunca bu ağrı oluyor dedi. sen nasıl çektireceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…