hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

Canım korkmana hiç gerek yok artık o kadar çok bu yöntemlere ihtiyaç duyan insan var ki doktorlar iyice uzman olmuşlardır. Benim etrafımda bile doğal yöntemle hamile kalabilen az kişi var. Önemli olan bünyenin ilaca cevap verip yumurtayı gereken boyuta getirebilmesi gerisi kolay. Kendiliğinden çatlarsa o çok iyi ama çatlamazsa onu da bi iğneyle hallediyorlar :) Gerisi Allah'a kalmış çünkü bu aşamaya kadar geldiğinde sen normal sağlıklı bir insan gibi oluyorsun ve döllenmemesi için bir neden kalmıyor. Ama sağlıklı insanlarda bile bu şans %20. Sabırla bekleyelim birbirimize destek olalım :)

merhaba kizlar..7 aylik evliyim.1 ay once ilk denememde femara ve ardindan catlatma ignesiyle hamile kalmistim.. .sozde hersey iyi gidiyordu.. ama 5 haftalikken kanamam oldu ve bebegin kalbi atmadi,dusuk yaptim.. tam da 1 ay once ayin 23de... doktorum ciddi bir dusuk olmadigi ve rahmimim de iyi durumda oldugu icin korunmam gerekmedigini soyledi... korunmadimda.. ama oncelerinde bi umut,ya bu sefer hamile kalirsam deyip yaptiklarimi hic yapmadim.beraber olduktan hemen sonra kalkip dus aldim,gezdim tozdum,stres yasadigim zamanlar da oldu tabii.ama zaten kendi kendime hamile kalamiyorum ,7 aydir olmadi,hele hele dusukten sonra mi olucak deyip gectim.. gece ruyamda 2 yaslarinda erkek cocukla o kadar egleniyordukki.. insanlar bana mi babasina mi benziyor tartismasini yapiyorlardi..tam da dusuk yaptigim gun ,ayin 23u ,annemin israri uzerine hamile oldugumu oyrendim..nasil bu duygu oldugunu inanin,anlatamam... hic mucizelere inanmazdim onceleri bu benimcin mucizenin ta kendisi . inanin bana,hic bisey yapmadim hamile kalmak icin.. hep soruyorumda nasil olduda 7 ay hic bisey olmadi,simdi nasil oldu?? esim de ciddi bi kaza gecirmisti ve o kadar cok yipranmistim ki.. oyle bi zamanimda geldiki bana..... size de tavsiyem lutfen aklinizdan gercekten cikarin .akisina birakin .. zaten olucagi varsa olucaktir.. ben dusuk yaptigim gece ellerimi actim ve Allaha cok sukrler etdim.hayirlisi buymus deyip tesekkur ettim.. simdi sadece kan tahlilleriyle hcg hormonunu izliyoruzb:) cok dua ediyorum ,insAllah Allah isteyen herkesin kucagini doldurur .. lutfen umudunuzu kaybetmeyin..:)

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi nasip eder inşaAllah :)

Bir de hamile kalmakta zorlanan arkadaşlar içerisinde katkı maddesi bulunan şeyler yememeye dikkat edelim. Özellikle bu mevsimde domates salatalık biber gibi mevsimsiz, hormonla zoraki büyütülmüş yiyeceklerden kaçalım bunlar çok önemli zaten kısırlık yaşamamızın en büyük sebebi yediğimiz içtiğimiz şeylerdir. Doğal olmayan hiçbir yiyeceği bu dönemde hatta her zaman yemekten kaçınalım. Kısır tohumlar insanları kısırlaştırıyor organik ne bulabilirsek onunla beslenelim.

benim progestan tedavisi şubatta bitiyor şubat ayı içinde adet olupta mı gitmek gerekiyor yoksa olmadan mı.?benim adetim baştan pembe akıntı gibi geliyor 2 gün sonra yoğunlaşıp sancı olcak sürece giriyorum sonrasında 2 gün daha devam edip bitiyor ben bat günü olarak hangisini alayım pembe akıntı ile başlamasını mı yoğun gelen ağrılı dönemi mi?pembe akıntı yoğun akıntıyla beraber ortalama 8 gün sürüyor hangisini baz alayım son 2. keredir böyle başlıyor adet. önceden birinci gün adam gibi gelir ertesi gün yoğunlaşır sonra sürcekse sürer sürmücekse biterdi napayım bilemedim.

Kizlar ayon ikisinde ignemi oldum uc yumurta olusmustu doktor hersey cok ii dedi gece 12de diger gun gece 12de tekrar iliski dedi uffff icim daraldi simdi ne olck tutarmi onerilerinz nelerdir yardimmmm

OTE="zey_nep, post: 38601414, member: 390256"]Ckmirayy kiz nerelerdesin durumunn nasill nasil gidiyor calismalar:KK76:[/QUOTE]
CanIm be zamndir firsat olmadi misafirim vardi giremedim dun aksam catlatma ignesi vuruldum yumurtam 20 mm ulasmisti bugun ve pazartesi iliski onerdi ana ben 3 gun ust uste gircem sen ne yaptin gittinmi dun kontrole sende

Zey nep saat kacta vuruldun igneyi ben dun aksam 9 da igne oldum bugun sabah 9 da iliski yasadim yarinda sabah 9 da planliyorum senin doktor nasil onerdi tam olarak birde sol kasigimda sabit bir agri var bu sabahtan beri seninde oylemi

Bitanm dun gittin 3 yumurta olusmus biri 24 buri 20 digeride 18 di galiba saat 12 oglwn igne oldum gece 12 bide ertesi gun yine gece 12 iliski dedi sonra gunasiri bugun 12de yarin sabahta planliyorum geceye birakmiycam hafif agrilarim oluyor cnm oglen baya sancim vardi aksam akintimda oldu biraz ne olcak merakla bekkiyorum gulum

Bnm iki tataftada agri oluyor normaldir ama dedigin gibi 3 4 guniliski dusunuyorum garanti olsun ne yapalim

Bnm iki tataftada agri oluyor normaldir ama dedigin gibi 3 4 guniliski dusunuyorum garanti olsun ne yapalim
Aynen garanti olsun bende 3 gun ust ustte sonra birkac gunde gun asiri devam edicem veninde 2 yumurtam olmus ama onunkinin kac oldugunu bilmiyorum biri 20 mm oyle soyledi catlatma ignesini olduktan sonra kullanman icin bir ilac cerdimi sana vana vermedi regl zamanin gelice gelirsin dedi

Verdi cnm bir ilac daha verdi bana doktorum bnmbdoktor iki gun gecerse gel dedi insallh olmayiz gulum cok dua ediyorum ikimizde hayalimize kavusuruz doktor baska bisey dedimi bnm allh korusun bu ay olmasa artik tuplere mi ne bakacak ilac veriliyormus oyle bakiliyor insallh gerek kalmaz

Cnm bnce sen bu gecede yap tabi dus falan yapma hic kalkma sabah 9 da tekrar yap

Canım bende ilk çocuğuma hamile kalırken sen gibi adetim geçmişti öyle anlamışım. Ikinci yi düşünelim dedik polikistik over yapisti bana olmuyor artık
AMİNN ZEYNEP RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINI BAĞIŞLASIN BİZLERE İNŞALLAH.. İLK ÇOCUĞUMDA EŞİM VE BEN TAYİN OLAYI ÇIKINCA KORUNMAYI BIRAKMIŞTIK. KORUNMASIZ 1. ADETİMİ GÖRDÜM 2. ADETİM GECİKİNCE SAĞLIK OCAĞINDA TEST YAPTIRMIŞTIM. OĞLUMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM. TEK BELİRTİM ADETİMİN GECİKMESİ OLMUŞTU. HİÇ BİR SIKINTIM OLMAMIŞTI. AMA SPİRALLE KORUNMAYI 3 AY ÖNCE BIRAKTIM SES SEDA YOK 26 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORUM. BUGÜN 25. GÜNÜM ADET OLMADIM İNŞAALAH BANA DUA EDİN KIZLAR HAMİŞ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA DA ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞ VERSİN..

inşallah ilaç iyi gelir canım hsg daha önce hiç çektirmedim sanırım ilerleyen zamnda bendende ister doktor çektirince tecrübeni bizimle paylaşırsan seviniriz.bildiğim kadarıyla hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hadi hayırlısı...
Hsg nin zararlarını biliyor musunuz iyi bilgilenin öyle karar verin bence

Verdi cnm bir ilac daha verdi bana doktorum bnmbdoktor iki gun gecerse gel dedi insallh olmayiz gulum cok dua ediyorum ikimizde hayalimize kavusuruz doktor baska bisey dedimi bnm allh korusun bu ay olmasa artik tuplere mi ne bakacak ilac veriliyormus oyle bakiliyor insallh gerek kalmaz
ne ilacı verdi sana progestanmı

Mrb kizlar benim 1 yıldır çocuğum olmuyor. Yumurta oluyo çalıyor ama bebek yok.doktor yinede klomen ve çatlama iğnesi verdi gene olmadı sizce yöntem yanlısmi. Lütfen yardım.
Evet orayı anlamıyorum madem çatlıyor ovulasyon oluyor neden gebelik olmuyor

Cnm bnce sen bu gecede yap tabi dus falan yapma hic kalkma sabah 9 da tekrar yap
canım ben iğne vurulduktan tam 12 saat sonra ilişkiye girmiş oldum işte gerek yok bi daha bu gece girmeme yarın sabah 9 da bi daha gireceğim yani 36 saat sonra olmuş oluyor seninde öyle sen öğlen 12 de iğne oldun gece 12 de ilişki yani 12 saat sonra birde 36 saat sonra gece 12 de tekrar ilişki olcak aynıyız yani yalnız ben duş aldım 45 dk bekleyip çünkü işe gidicektim :(bi sorun olurmu acaba?? puff aklıma takıldı şimdi

Yoj cnm zaten 10 dk da ilerlemis oluyor merak etme icini rahat tut ikimizinde insallh bu ay tutar aminnnn

Back
X