Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

Kızlar birkaç dua daha öğrendim,yazayım,

Bir de bi yazı okudum,çocuğu çok hırsla istemek pek iyi değilmiş,sonucu hayırlı olmayabilirmiş aşırı istemek,

Yanihakkınızda hayırlısını istemek gerekirmiş,yoksa ALLAH ceza olarak anne-babaya çok eziyet edecek evlatlar da verebilirmiş bu hırs nedeniyle,

Özet olarak böyle okuduklarım,yani hayırlısını isteyin bence,ALLAH en iyisini verir zaten...

Dualar:

Bakara:128. ayet

Ali-İmran:38. ayet

Araf:189.ayet

İbrahim: 40. ayet:13:

Furkan: 74. ayet

Ahkaf: 15.ayetin bir kısmı

Enbiya:88.-89. ayet

Saffat:100. ayetler

Kızlar ilişkiden önce,abdestli olarak bi duayı okursanız şeytan çocuğa zarar veremezmiş:

Hemen yazayım kimse görmeden silinmeden yazın bi yere ok?

'Bismillah,«Sizden biriniz, ehline temas için yaklaşınca “Bismillah Allahümme cennibniş şeytane ve cennibiş şeytan ma razegtena” derse (59) ve Allah da bu temastan kendilerine bir çocuk verecek olursa şeytan ona ebediyyen zarar veremez». (60) Hadîsin, Fethu'l-Bârî'de zikredilen muhtelif vecihlerinden birinde Şeytan zarar vermez cümlesi yerine: «Salih bir çocuk olur» cümlesi yer almaktadır. (61) Yine bâzı rivayetler, bu duanın temas sırasında okunması gerektiğini ifâde etmektedir.

Cabir (r.a) rivayet ediyor: Ensardan biri Peygamber (a.s)’a:

“Ya Rasulallah! Bu güne kadar hiç çocuğum olmadı” deyince, Peygamber

(a.s): “Sen fazlaca istiğfar edip çokça sadaka veriyor musun?” dedi. Ravi diyor ki: O kişi daha sonra fazlaca

istiğfar edip çokça sadaka verir oldu. Neticede de o zatın 9 erkek evladı oldu.”
(Ebu Hanife, Müsned)

Kızlar yeni okudum bunu,denemekte fayda vardır diye düşünüyorum...herşey dua ile valla...

Vizontele arkadaşım özel mesaj kutun dolmuş,mesaj gönderemiyorum,umarım görürsün burdan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…