Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

canım banada gönderirmisin lütfen?

merhaba,

bana da gönderirmisiniz?

canım sana zahmet olmazsa bende istiyorum

canım bana da gönderirmisin?

Lütfen bana da yollar mısın? Ben duaların gücüne çok inanıyorum. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor.

canmm mrb,banada yollayabilirmisin lütfen..

Hepinize gönderdim kızlar...

Arkadaşım sana göndermek istedim ama 'vanilia isimli üyemiz özel mesaj almak istemiyor' diye bi mesaj geldi ve iletilmedi mesajım yani,

Özel mesaj ayarlarını düzeltirsen hallolur sanıyorum...

canım ayarlarımı kontrol ettim açık görünüyor birde özel mesaj almışım başka bir üyeden .. vanillia olarak gönderiyorsun değilmi 2 '' l '' ile

kızlar dün bir dua kitabında bir dua buldum sizlerlede paylaşmak istedim.aynen paylaşıyorum.umarım vesile olur
denemekten hiçbirşey kaybetmeyiz

bir mümin zifaf gecesinde iki rekat namaz kılıp ve cimadan önce 10 kere "ya mütekebbir celle celalühü" diye bu esma-i ilahi ile dua edip niyazda bulunsalar,cenab-ı ALLAH bu mübarek ismini okuyan bu kullarına hayırlı bir evlat lütf-u ihsan buyurur.ömür boyunca bu evladın tadına doyamazlar.

ALLAH dualarımızı kabul etsin kızlar.

canım çok teşekkürler Allah razı olsun benim reglim geçeli 5 gün oldu sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum eğer olmazsa Allah korusun bunu da okuyacağım bende her gün 1000 YA EVVEL 707 YA VARİS çekiyorum 4 aydır geçen ayda 41 gün meryem suresini okudum her gün bi tane olmak üzere inş. hepimizin duaları kabul olur tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize

Merhaba sizin yazdiginizi pek anlamadim ben yurtdisindanim pek anlamiyorum daha acik yazarmisiniz

Merhaba sizin yazdiginizi pek anlamadim ben yurtdisindanim pek anlamiyorum daha acik yazarmisiniz

tabi canım yazayım
eşinle ilişkiye girmeden önce iki rekat namaz kılıyorsun allah rızası için,kıldıktan sonra 10 defa ya mütekebbir celle celalühü deyip dua ediyorsun,sonrada ilişki oluyor.bu kadar,anlamadığın bi yer varsa sor

Benim mesaj hakkim yok henuz( siz bana mesaj yazar misiniZ rica etsem?...

Son düzenleme:

Ben de meryem suresine basladim siz de tutarsa paylasir misiniz bizimle?? Cok merak ediyorum Meryem suresinin faziletini ..

azul tebrik ederim ,Allah kucağına almayı nasip etsin ,merak ettim normal yoldan mı ,yoksa bir tedavi gördün mü bir de duanın da etkisi varmı acaba ,ben de hemen yapmak istiyorum

Dua geldi canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallah

azul tebrik ederim ,Allah kucağına almayı nasip etsin ,merak ettim normal yoldan mı ,yoksa bir tedavi gördün mü bir de duanın da etkisi varmı acaba ,ben de hemen yapmak istiyorum

Amin teşekkür ederim,

Herhangi bi tedavi görmedim canım,normal olarak hamile kaldım ama hep bu duaları okudum tabiki etkisi var yani,

Çoğu arkadaş bu dua ile hamile kaldı,

Ve Mearic Suresi dinledim geceleri...çok etkili bir sure okumanızı ya da dinlemenizi tavsiye ederim
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…