canım banada gönderirmisin lütfen?
merhaba,
bana da gönderirmisiniz?
canım sana zahmet olmazsa bende istiyorum
canım bana da gönderirmisin?
Lütfen bana da yollar mısın? Ben duaların gücüne çok inanıyorum. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor.
canmm mrb,banada yollayabilirmisin lütfen..
Arkadaşım sana göndermek istedim ama 'vanilia isimli üyemiz özel mesaj almak istemiyor' diye bi mesaj geldi ve iletilmedi mesajım yani,
Özel mesaj ayarlarını düzeltirsen hallolur sanıyorum...
canım ayarlarımı kontrol ettim açık görünüyorbirde özel mesaj almışım başka bir üyeden .. vanillia olarak gönderiyorsun değilmi 2 '' l '' ile
kızlar dün bir dua kitabında bir dua buldum sizlerlede paylaşmak istedim.aynen paylaşıyorum.umarım vesile olur
denemekten hiçbirşey kaybetmeyiz
bir mümin zifaf gecesinde iki rekat namaz kılıp ve cimadan önce 10 kere "ya mütekebbir celle celalühü" diye bu esma-i ilahi ile dua edip niyazda bulunsalar,cenab-ı ALLAH bu mübarek ismini okuyan bu kullarına hayırlı bir evlat lütf-u ihsan buyurur.ömür boyunca bu evladın tadına doyamazlar.
ALLAH dualarımızı kabul etsin kızlar.
Merhaba sizin yazdiginizi pek anlamadim ben yurtdisindanim pek anlamiyorum daha acik yazarmisiniz
Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
canım çok teşekkürler Allah razı olsun benim reglim geçeli 5 gün oldu sanki bu sefer oldu gibi hissediyorum eğer olmazsa Allah korusunbunu da okuyacağım bende her gün 1000 YA EVVEL 707 YA VARİS çekiyorum 4 aydır geçen ayda 41 gün meryem suresini okudum her gün bi tane olmak üzere inş. hepimizin duaları kabul olur tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Bana da yollayabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden
Arkadaslar bu bahsettiginiz dua ne bana mesaj atarmisiniz lutfen bende 2seneye yakin bekliyorum
Benim mesaj hakkim yok henuz( siz bana mesaj yazar misiniZ rica etsem?...
Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
Hepinize gönderdim kızlar...[/QUOTs
slm özel mesaj atamıyorum banada gönderebilirmisin?
azul tebrik ederim ,Allah kucağına almayı nasip etsin ,merak ettim normal yoldan mı ,yoksa bir tedavi gördün mü bir de duanın da etkisi varmı acaba ,ben de hemen yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?