Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

rica etsem banada yollarmısın benimde beş yıldır bebeğim olmuyor lütfennnn

yolladım canım.............

azulcum merhaba bende sizlerdenim 1 yıl önce dış gebelik geçirdim ve hasretle bebek bekliyoruz allahım herkeslere nasip etsin inş. Içinde bizlerede hayırlısıyla nasip eder. Bu arada ne duasıymış bu gönderdiğiniz merak ettim doğrusu banada yollayabilirmisin yada açık olarak yazsan mı herkese belki bi ümit olur ... Canım teşekkür ediyoruz yakın ilgin için ..

Canım açık olarak yazmıştım,ayet yazdığım için dini içerik deyip konuyu kapattılar,ben de bu şekilde

yeniden açtım,yüzlerce kadın çocuk sahibi olamamaktan dert yanarken bunu kendime saklayıp

paylaşmasaydım gerçekten vicdan azabı duyardım,

KK da malum fallar,tarotlar herşey serbest ama dua paylaşmak yasak,o nedenle böyle özel mesajla yapıyoruz işte,

Yollayım şimdi duanın adını sana ben...

duayı özel mesajdan atarsan sevinirim allah ne dileğin varsa kabul olur inş. Canım bide nasıl okuyacağımı yazrasan çokk sevinirim yalnış bişey yapmayalaım tabi sonuçta dua ama olsun genede en doğrusunu yapmak lazım ibadetinde canım çok teşekkür ederim....

banada bu duayı yollayabilirmisin, Allah gönlünden geçenin hayırlısını versin, şimdiden teşekkür ederim

kızlar sizde hemen deneyin bence,Allah dualarımızı boş çevirmesin...

Netten bulabilirsin Türkçe okunuşunu,bulamazsan yazarım yine ben...

bende sitede yeniyim özel mesaj atmasını bilmiyorum sen banada yollayabilirsen çok sevinirim Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin

azülcüm çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canım Rabbim hepimize hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…