Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

ya arkadaşlar herkez duayı alıyır ama uygulayan varmı,azul sen neden denemiyorsun,

ya arkadaşlar herkez duayı alıyır ama uygulayan varmı,azul sen neden denemiyorsun,

Benim kendime göre beklediğim özel sebeplerim var,bi süre erteliyorum,

Ama çok isteyip yıllarca bebek sahibi olamayan arkadaşlar var,onlar için belki bi vesile olur diye düşünüyorum,

Deneyen arkadaşlar da burada yorumlarını palaşırsa seviniriz tabi...

peki bu duayı uygulamanın bir usulü varmı yani hergünmü okuyoruz istediğimiz kadarmı.bunları da paylaşırsanız sevinirim. enbiya suresi 87 ve 88. ayetler demi.İnşallah vesile olur.bu mübarek günde rabbimden herkse hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum.

arkadaşlar ben geçen ay denedim ve okudum hamile kaldım hatta konu sahibi arkadaşa bile yazmıştım senn sayende oldu die.ama düşük yaptım rabbimin takdiri tabiki.ama yine deniycem tatil dönüşü.inş.bu güzel dua sayesinde hamile kalırız

Ben ilk konuyu açarken yazmıştım duanın Arapçasını da Türkçe okunuşunu da,ama dini içerik yasak diye konuyu

kapattılar,tekrar açtım bu şekilde,yine kapanmasın diye özel mesajla yolluyorum,yine de yazayım dua içeriği yok

ama belli olmaz,kapatmazlar umarım,

Ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken

Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş,Bu dua Yunus

Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım,düşük yaptığını bilmiyodum,yine denersiniz,hayırlısı olur inşaALLAH...

cnm eşinde okumuşmuydu sadece senmi okumuştun.
arkadaşlar ben eşime okutamadım çünkü sadece ben okudum
bakalım bu ay umutla kalpten inanarak bekliyorum.

cnm eşinde okumuşmuydu sadece senmi okumuştun.
arkadaşlar ben eşime okutamadım çünkü sadece ben okudum
bakalım bu ay umutla kalpten inanarak bekliyorum.

Olsun canım,kabul olur yine de ALLAHın izniyle,hayırlısı olsun...

Arkadaşlar 10 dakikada bir yollayabildiğim için biraz geç oluyo haberiniz olsun,yolluyorum yani,

Gerçi yukarı da yazdım ama yine de yollarım bekleyin...

azul adet oldum az önce
ağlamaktan ölüyorum
ne kadarda umutlanmıştım
çok kötüyüm
başka deneyebileceğim yöntemler varmı acaba?
ne yapsam hamile kalamıyorum
herkesler hamile kalıyor ben kalamıyorum

Canım ağlama yaaa,ayy üzüldüm bak şimdi,

İnan başka bişey bilmiyorum ben,ama üzülme,umudunu kaybetme canım ya,

hayırlısı olsun napalım,vardır bunda da bi hayır,gelecek aya denersiniz artık olmaz mı...

canım banada yollarmısın özel msj atmayı bilmedigimden pek yazınından alıntı yaparak yolladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…