slm kızlar nerdesınız yaw
sevgili arkadaşlar
sabah hastaneye gittik 8 de
işlemler tamamlandı odamıza çıktık eşimin ameliyat kıyafeti giyildi aldılar götürdüler saat 9:10 da
beklerken 300 ihlas 300 salavat okudum bittiki tam 10:10 da geldiler
eşimin görüntüsü çok kötüydü canım benim yaa okadar sancılandıki ağrı kesici iğne bile fayda etmedi
2gibi tekrar iğne yaptılar ve dr istediğiniz zaman çıkabilirsiniz dedi sabah hemşireler 1 gün kalırsınız demişlerdi çok korkmuştum
şükürler olsunki evdeyiz dr 2 gün hiç kalkma yaran iyileşsin dedi bizim yaramaz oğlan inşallah söz dinler
Allahım sana şükürler olsun şimdi beklemedeyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
inşallah çocuklarım olursa gelmek için çok nazlandınız babanızı bile bıçak altına yatırdınız diycem
canım yaaa
sevgili arkadaşlar
sabah hastaneye gittik 8 de
işlemler tamamlandı odamıza çıktık eşimin ameliyat kıyafeti giyildi aldılar götürdüler saat 9:10 da
beklerken 300 ihlas 300 salavat okudum bittiki tam 10:10 da geldiler
eşimin görüntüsü çok kötüydü canım benim yaa okadar sancılandıki ağrı kesici iğne bile fayda etmedi
2gibi tekrar iğne yaptılar ve dr istediğiniz zaman çıkabilirsiniz dedi sabah hemşireler 1 gün kalırsınız demişlerdi çok korkmuştum
şükürler olsunki evdeyiz dr 2 gün hiç kalkma yaran iyileşsin dedi bizim yaramaz oğlan inşallah söz dinler
Allahım sana şükürler olsun şimdi beklemedeyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
inşallah çocuklarım olursa gelmek için çok nazlandınız babanızı bile bıçak altına yatırdınız diycem
canım yaaa
Iyiyim ceydacim saolasin şükür şimdi daha iyiyim
hsaycım iyi olmana sevindim. evet sıcak bir çorba sana veiyi gelir.kendine dikkat et.
saol canım benım şükür şimdi daha iyiym sen nsılsın ıyısın demı
ne olsun canım ıste hep aynı oruca7gunluk ara vermıstım adetlıydım bugun nıyetlendım artık ama mıde bulantısından oluyom galıba azyemısım sımdıden acıktımcokacimcoook ayyyyy boyle ara vermekte hıc hos olmuyo sen nasıl oldun canım gecenlerde bıraz rahatsızım dıyodun soguk algınlıgı fılan dıyodun sımdı ıyımısınGünaydinlarrrrrrrrr nasilsiniz kk nin güselleri ceyda tatli cadiii kizlarr nittiriyonuz bakemmm
tatlicim ii yapmişsinn ohh sefan olsun kizzz
valla yasemencim sefa yaptımmmm pek diyemem misafir ağırladımanlayacağın yoruldum...sen nasılsın ceyda cım valla belenay dışındaki kızlar nerde bilmiyorum ama beloş yogo yapmayı kafaya koymuş onla ilgili araştırma yapıyo :)))
hadı ya bı denesın bakalım faydasını gorurse bızede anlatsın bakalım bıde onu denerız benım sahsen denemedıım kalmad:roflol:ne bulduysam yedım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:için sımdıde mıdem berbat durumdakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?