arkadasım senın adına uzuldum cennete senın ıcın dua etsın dıye bır melek gondermısın ınsalah busefer melegın kucagına gelecek canıma.s.canım benim 6 ay önce ilk bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durdu ve ben de yeniden hamile olmak bu kez sağlıklı olarak bebişimi kucağıma almak istiyorum ilki nasip değilmiş Allah dan hayırlısı şimdide günüme 6 gün kaldı heyecanla bekliyorum tabii endişede ediyorum ama sizlerin yazılarını okuynca kalbim rahatlıyo inşallah dualarımız kabul olur:Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaBen de varım arkadaşlar.2.denememizdi bu ay ama olmadı,regl oldum bugün.gelecek ay umudumu taşımaya devam ediyorum,3.ayımızda gelir işallah hayırlısı ile bebeşim.Allahım isteyen herkese nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.senağlamasenağlamasenağlama
ben 1,5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,pko var bende de.1 ay gonaphane kullandım yalnızca ,kist yaptı ,onun geçmesini bekledim.Geçen ayki muayenede doktor kistlerin azalmış dedi.önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim.hiç olmayacak gibi geliyor artık :-(
smhsmh hoşgeldin canım nasılsın bugün kimsecikler yok
burdayım cicim çalışıyom kız fazla giremiyom ama takipteyim merak etme sen neler yapıyorsun bakim
slm kızlar.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.hamiş kalamadığımıza üzülüyorum ama buradaki dostluk çok güzel yaa.Eşimize bile anlatamadığımız duygularımızı burada birbirimize itiraf ediyoruz.İyiki varsınız canlarım.ayyy çok duygusal gördüm kendimi:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?