benimde aynı senin gibi hesapladığıma göre benimde 12 gün,valla bende bu ay sipariş ettim bu gün gelmesi lazım.gelsin kesin sonucu alırız inş. bende medismart aldım bi an önce gelse yaa.smha canım ben adetimin 10. gününde başladım yapmaya idrarla olana başladım 5 tane vardı içinde 12. günde gördüm çift çizgiyi... sen kaç günmde bir adet grüyon ona göre başlarsın testleri yapmaya misal ben 28 günde bir oluyorum, 10. günde başladım 12. gün gördüm bi daha yapmadım çalışmalara başladık 21. gğne kadar :))) adını hatırlayamadım şimdi ama bulurum fiyatıda 23 ytlden almıştım ...
herkese günaaaaaydıııın nasılsınız canlar ben bir ceee deyip çıkıcam bi bakayım benim kuşalrım ne yapıyor dedim malum ay sonu geldi işler belenayı bekliyor
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz bide birisi daha gelmiş tanımıyorum tatlı cadımı ne o kim ya daha önce bu topikte varmıydı hatırlayamadım (kız cadı nirdesin sen sana ceza kestim senin bebeler 5 iz olcek):)))))))
hepinizi seviyorum takipteyim ona göre
ayyy bu bizim cadıymış öle uzun zaman olduki siteye girmeyeli birden çıkaramadım msnde başka isimle yazışıyom ya doğal olarak hatırlayamadım cadı kardeş kusura bakma
smha canım ben adetimin 10. gününde başladım yapmaya idrarla olana başladım 5 tane vardı içinde 12. günde gördüm çift çizgiyi... sen kaç günmde bir adet grüyon ona göre başlarsın testleri yapmaya misal ben 28 günde bir oluyorum, 10. günde başladım 12. gün gördüm bi daha yapmadım çalışmalara başladık 21. gğne kadar :))) adını hatırlayamadım şimdi ama bulurum fiyatıda 23 ytlden almıştım ...
smha canım markadı medismarttı hatırLADIK mehtoş söledi :)))
valla biz kullandık memnun kaldık:)))) sende kullan memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?