geçmiş olsun canım dr sor derim yada dr git geçmezse
yarında böyle olursa gidecem canım henüz gitmedim zaten doktorumda yok bırakalı aylar oldu okadar cok sancım varki midemi bulandırıyorkafamçokkarıştı zaten benim canım acıyınca hemen midem bulanır bu kadarda narinim:bbo:
canım iyiki sen varsın ark niye var yardımlaşmak destek vermek için var sıkma canını
günaydın güzeller nasılsınızzz... alincim burada tam 4 gündür devm ediyor kar yağışı :) gel kartopu oynualım :)
özlemimsin Allah annene acil şifalar versin..
hakcacım günaydınnnn nasılsın canım...
sosulu fıstık günaydın sen nasılsın...
Özlemimsin hayırlısı olsun tatlım. İnşaallah bebişin göbüşündedir. Annene geçmiş olsun tatlım umarım önemli birşey değildir. Hakcacım nasılsın canım? İstanbul'da da yağmaya başladı ama sadece yüksek yerlere. Ben de heyecanla yılın ilk karının yağmasını bekliyorum.
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz ben gribimmm valla gene saolsun benim kociş giribi bana bende ona satıyom biz böle sürekli hastalığı atlatamıyoruzzz
ee sizler nasılsınız
evet beloş ablacımmm taşınma telaşı ay çok zormuş yaa herşeyi paket yaptım nasip olursada çarşamba akşamı gidiyoruz yeni evimizeee inşallah uğurlu gelirrrr kızlarrr
çitoscum takma kafanı canım bizim hep yaptığımız sey ama fazla uzatmayın çünkü biz 5 dk geçirmeyiz hemen barışırızz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?