günaydın kıslar herkese... hamişimiz de varmış ye bugün... amann ...ammannn.... tebriklerrr.. darısı en kısa zamanda başımıza kıslaaarrr....
belenaycım sana kolay gelsin diyorum.... bankada da işler yoğun yılsonu nedeniyle ama allahtan ben muhasebeyle falan ilgilenmiyorum şükürler olsun..... ayrıca türk lirası ile de ilgilenmediğim için çoğu bankacının kabusu olan yılsonu bizim için nispeten sakin geçiyor.... malum yabancılar için noel haftası başlamış durumda...
neyseeee......
yaw dün akşam bi soru sormuştum ama kaynadı yaaaaaaaaaaaa.... arkadaşlar ben dün hayıt tohumu aldım .. aslında adet düzensizliğim falan da yok ama bu bitkiyi genel olarak kadın sağlığı için öneriyorlar.. o nedenle içeyim dedim... sizler hayıtın yumurta gelişimine katkısını hiç duymuşmuydunuz????
merhaba citoscum nasılcın cnm karlı bi gün de
merhaba vildangel nasılsın canım:teselli:
merhaba citos iyiyim canım sen nasılsın
yeni girdim bakınıyordum yazını anca gördümŞeniz
iyilik canım vildangel sen kaç yıllık evlisin ne zamandan beri bebiş istiyorsun ben 4 senelik evliyim 3 sene korunduk şimdi istiyoz ama olmuyor senağlama
11 senelik evliyim canım
ilk bebiş yani kızım 2.5 senelik evliyken tedaviyle oldu:ecrin_bebek:
şimdi 8 yaşında ilkokul 2 ye gidiyor
2. bebiş için geçen sene tedaviye başladım .doktorumun azizliğine uğradım 1 sene gittim geldim tedaviyi bıraktım daha doğrusu ben bırakmadımda o benden sıkıldı ve bıraktı
kendiliğinden olacağına inanıyorum nedense
daha 3 aydır korunmuyormuşsunuz olur canım kafana takma sen
ben arsız oldum valla şimdide hiiiiç kafama bişey takmıyorum toka ve eşarptan başkasüprizzzzz
krispicim hg canım hg tabiki aramıza alırız... :)) bak bu topiğe giren buraın bağımlısı oluyor ha ona göre...
hoşgeldin tatlım sen başka hangi topiklere takılıyorsun ben seni bir topikten hatırlıyorum ama:)))
hg. arkadaşım biraz kendinden bahset ozaman ilkmi 2.mi çocuk istiyosun ..buarada hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ...:teytey:
interhart sanada günaydın canım
ecrin maat belenay sultan seherkan citos alin herkese günaydın Şeniz
krispi ben seni hatırlıyorum sen ikinciyi istiyodun değilmi
tekrar hoşgeldin
hatırladığına sevindim evet ikinciyi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?