ciddimisin bizimde bugün evlilik yıldönümümüz bizimde 2 bitti 3e giriyoruz ama eşimde tık yok bugün evlilik yıl dönümümüz diyorum iyi hayırlı olsun ne olmuş yani diyor bi çiçek bari al dedim çizdirme bana karizmayı dedi yerim karizmasını:mymeka: bizimki pek sevmez böyle şeyleri hatırlamaz bile ama olsun ben onu oda beni seviyoruz ya yeter
EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIM NİCE MUTLU SENELERE EŞİNLE BEBİŞİNLE GİRMEN DİLEĞİYLEa.s.
belenaycım ve rockweel evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun allahım seneye bebişlerinizle kutlamayı nasip etsina.s.a.s.a.s.
kızlar hepinize günaydın bugün çok güzel bir gün yaaaa dün eşimin günahını almışımadam oralı bile değil pek sevmez dedim akşam işten eve döndüğümde eşim kapıda bekliyordu içeri girme gidiyoruz dedi nereye dedim gidince görürsün dedi kızlaaaaar eşim beni lüks bir restorana götürdü :dance:ay çok şaşırdım çokda sevindim nasıl utandım biliyormusunuz benim adam öyle şeyleri bilmez sevmez dediğim için canım kocam süpriz yaptı yani kızlar dünün keyfini bugünde yaşıyorum ayrıca tebrikleriniz ve dualarınız içinde çok teşekkür ederim gece namazımdan sonra oturdum dua ettim hemde ağladım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin diye rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın tabiki önce hayırlısı hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruma.s.
Belenaycım kocan galiba forumdan senin yazdıklarını okudu seni utandırmak içinde böyle bir sürpriz yaptı:) İnşaallah sende çok yakında ona bebiş sürprizi yaparsın. Süarcım tabi çalışanlar olarak havanın tadını bugün çıkaramazsak ta hafta sonu çıkarırız. Ben inşaallah terslik çıkmazsa hafta sonu ailemle
Amasra'ya gideceğim. Kociş işlerini ayarlarsa gelecek. Ama gelmezse de ben ailem ile gidip baharın
tadını çıkaracağım. Bir daha gelmeyeceğiz dünyaya kızlar. Bebek olmadığı için kendimizi üzeceğimize
Allahın bize verdiği bu hayatı doya doya yaşayalım. Zaten nasipte bebek sahibi olmak var ise o gelip bizi bulacak.
Gunaydin kizlar, guzel dilekleriniz icin tesekkurler, ben sizin kadar mutlu uyanmamistim ama yazdilarinizi okuyunca mutlu oldum.
Suar senin teyzenin gelini hastanedeydi bebegide yogun bakimdaydi , bi gelisme var mi canim?
günaydın hepinize alinin dediği gibi dışarıda çok güzel bir hava ama malesef biz çalışanlar içeride oturup bu güzel güneşin tadını çıkaramıyoruz çalışmayan bayanlar siz değerlendirin bizim yerimize olurmu?
rockweelcim bebişle aramız iyi ama miğde bulantıları biraz olsun azalsaydı daha iyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?