ay süarcım çokçok sevindim oyyyy biz onun teyzoşlarımı oluyoruz şimdi ay canım çok mutlu oldum ya kız yakında karnında çıkar ne güzel... bolbol süt iç emi süarcım kendine deçok ama çok dikkat et
valla süt çok faydalı diye bilişyorum benim yengem yiynimde her gece yatmadan içiyordu karnıda çok çıkmadı ama çok güçlü kemikleri olan bi bebişi oldu daha üç günlükken kendini itiyordu... o yüzden içmeye çalış... bu arada süarcım kilo aldınmı bakim ...
teşekkür ederim alincim allahım sizlerede nasip eder enkısa zamanda inşallahhhhhhhhhha.s.
Süarcım çok güzel bir duygu olsa gerek. Kalp atışlarını duymak onu orada hissetmek hatta mide bulantıları yaşamak. Dün akşam rüyamda testin çift çizgi çıktığını gördüm inanamadım rüya olduğunu düşündüm rüyamda ama o kadar gerçekti ki... Yüce rabbim o duyguyu gerçekten yaşamayı kısmet eder inşallah. Tüm isteyenlere bebek için yanıp tutuşanlara. Süarcım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır ve uzuuuun mutlu bir ömür geçirirsiniz.
senin adına çok sevindim süarcım.....Allah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin....:)ben düşünüyorumda doktor bana tebrikler hamilesin dese kesin bayılırım düşününce bile kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.nasıl bir sevgidir bu içimizdeki sevgi yarabbim.Allah herkese senin yaşadığın mutluluğu nasip etsin.(gönülden isteyenlere tabi nüfus patlaması yaşanmasını istememem )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?