alincim merak ettim istanbulun neresindensin..bende istanbulluyum görev nedeniyle burdayız ..ne güzeldir şimdi istanbul
Benim işyerim Güneşli'de olduğu için Avcılar'da oturuyorum canım. İstanbul çok güzel kesinlikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alincim merak ettim istanbulun neresindensin..bende istanbulluyum görev nedeniyle burdayız ..ne güzeldir şimdi istanbul
biliyorum şekerim şaka yapıyorummmm laincim sen hastalandınmı kist vardı ya belki engellemiştir
Merhaba en istekli anne adayları.
YATMAKTAN PEK GİREMİYORUM AMA SİZİ ÇOK ÖZLÜYORUM.YARIN YİNE DOKTORA GİDECEM KONTROLÜM VAR.AY KALP ATIŞLARINI İNŞALLAH TEKRAR GÖRMEK NASİP OLUR.
SENNURCUM GÖZÜN AYDIN CANIM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.BU ARADA PROGESTAN AĞIZ YOLUYLADA ALINIYO.
ALİNCİM SANA GELİNCE.EN İYİSİNİ YAPIYOSUN.O YÖNTEMLERİ DENEDİKTE NE OLDU...SANKİ HAMİLE KALDIK.AMA DENEMEDEN KALDIM.YANİ BU İŞLER ALLAH A KALMIŞ KISMET OLDUĞU ZAMAN OLUYO.KAFAYA TAKMAMAYA ÇALIŞ Bİ TANEM.ALLAH MÜKAFATINI VERECEK BUNLARIN.SABIR SADECE ALLAH HERKESE SABIR VERSİN.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİŞeniz[/QUOTE
Pıt pıtları duyacaksın tabi aklına kötü şeyler getirme. Ben bir kaç ay daha hamile kalamayacağım maalesef. Çikolata kisti yeniden oluşmuş ve bu nedenle yumurtlayamıyorum. Regl olunca doğum kontrol hapına başlayacağım. Anlayacağın benim daha anne olmama çok var. Onun için de çalışmalar konusunda saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım hayatım. Bu arada kendine ve minik yeğenime iyi bak.
Yeğenimi gereksiz endişeler ile üzme.
ya kızlar bişi sorucam bu gebelik rehberinde hesaplama yaptırdığın zaman hamile kalma olasılığı günler 6 ile 12. günler arasında gözüküyo hesaplama yapınca fakat ben hep 10. ile 16. günler arasında biliyordum bunlardan hangisi doğru sizce benim kafam karıştı yaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın arkadaşlar... Burada hava o kadar kasvetli ki benim de içimi kararttı doğrusu...