Pinkrose amin inşallah...nasılsın canım?
iyiyim canım yaa..sen nasılsın iyisindir inşallah çok giremiyorum bu günde fazla vaktim yok bir selam verim hal hatır sorim dedim..hepinizi öpüyorum kızlar..:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinkrose amin inşallah...nasılsın canım?
Merve hayırdır inşallah...................
cnm bende aynısını yaptım aman kendimize dikkat edelimyerimsenibenceranda kaldım galıba banyo yapıp cıkmıstı gecen dr a inanılmaz hastayım sızın yazdıklarınızı görünce bütün agrılarım gecdi saolun kızlar
cnm bende aynısını yaptım aman kendimize dikkat edelimyerimseniben
sevgili arkadaşlar
sabah hastaneye gittik 8 de
işlemler tamamlandı odamıza çıktık eşimin ameliyat kıyafeti giyildi aldılar götürdüler saat 9:10 da
beklerken 300 ihlas 300 salavat okudum bittiki tam 10:10 da geldiler
eşimin görüntüsü çok kötüydü canım benim yaa okadar sancılandıki ağrı kesici iğne bile fayda etmedi
2gibi tekrar iğne yaptılar ve dr istediğiniz zaman çıkabilirsiniz dedi sabah hemşireler 1 gün kalırsınız demişlerdi çok korkmuştum
şükürler olsunki evdeyiz dr 2 gün hiç kalkma yaran iyileşsin dedi bizim yaramaz oğlan inşallah söz dinler
Allahım sana şükürler olsun şimdi beklemedeyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
inşallah çocuklarım olursa gelmek için çok nazlandınız babanızı bile bıçak altına yatırdınız diycem
canım yaaa