kızlar merhaba nasılsınızhihoyyyt
kızlar merhaba bende hamiş kalmak istiyorum bugün doktora gidicem ilk kez dua edin hiç bi sorun çıkmasınnsenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınızhihoyyyt
kızlarrr
çay demledim tek başına yanınada tatlı tuzlu bisküvilerim var buyrun beraber olsun
yine kimsecikler yok herkes köşe kapmaca oynuyor sanki :sm_confused:sitedeki problem devam ediyor galibaCADIARZU
maatcım kusura bakam dün yüzüne kapatmış gibi oldum özür dilerim:çok üzgünüm: ama teknik arıza nedeniyle ara vermek zorunda kaldım anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim:roflol:
merhaba arkadaşlar
kızlar ovulasyon testi alsammı diye nette ararken
DONNA diye tükürük testi buldum hemde 1 yıl kullanılıyomuş fiyatıda 1 yıl kullanılacağını düşünürsek fena değil
aranızda kullanan veya bilen varsa yada önereceğiniz bişey yardımcı olursanız sevinirim
kız maat hoşgeldin nerelerdesin sennnn süslendinmi kız kocişineee
Ben dün regl oldum kızlar... 1 hafta gecikmişti... senağlama
yaw ben bu DONNA'yı internette görüp (malum internette alışveriş manyağı olduğum için -tatlicadiarzu-) 2 ay kadar önce merak edip almıştım.... ama içinden çıkan açıklayıcı broşürde belirtilen ve olması gerektiği söylenen görüntüler bende olmadı :bbo: sözümona o görünütülere göre şettirecektik sırnaşık şey ama walla benim için pek referans değeri teşkil etmediler... sözümonu yumurtlamanın yüksek olduğu günlerde olması gereken bir görüntü var o bende hiç çıkmadı... ben mi artık yumurta üretmiyorum artık yoksa cihaz mı bozuk çıktı anlamadım..... amaaaaannnn... cihaz bozuktur canıııımmmmmmm naniknanik ehehehehehhee
Ben dün regl oldum kızlar... 1 hafta gecikmişti... senağlama