Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vijdan kızlar hoşgeldiniz yokmu aşk olun yani kötükedihüso:oklava: ben yarın doktora gidiyom bakalım 8 aydır neden hamile kalamıyomuşummmmm

Gerçeğini yaşayamadık bari psikolojik olanını yaşayalın dimi alemsim kıs valla :roflol::roflol:[/QUOTE

slm ben geldim
nasılsınız bakalım
yarın doktora gidiyorum şekerler:CüvCüv:bakalım niye hamile kalamıyomuşum 8 aydırrr:CüvCüv::emir_bebek:

Hoşgeldin canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :1hug:

vijdan kızlar hoşgeldiniz yokmu aşk olun yani kötükedihüso:oklava: ben yarın doktora gidiyom bakalım 8 aydır neden hamile kalamıyomuşummmmm

hoşgeldin bende tam çıkıyodum
kızlar görüşürüz kendinize iyi davranın by byyykaydirigubbakcemile4

evet bakalım ne dicek daha önce gittiğimizde herşey çok normaldi hiç bir neden yoktu hamile kalmamak için inşallah başka bi neden yoktur ya inşallahhh

aşk olsun anacım ben dedim ya görmedin galiba sen beni bu arada inşallah iyi haberlerle gelirsin anacım

kızlar bende kaçıyorum kaydirigubbakcemile4 mesaim bitmek üzere.yarın görüşürüz kendinize çok ii bakın......

aşk olsun anacım ben dedim ya görmedin galiba sen beni bu arada inşallah iyi haberlerle gelirsin anacım

inşallah canım ya neden hamile kalamadığımı çok merak ediyorum önceki testlerde herşey normaldi ne acaba nedeni çok merak ediyorum hayatım çok ta istiyorum bebeğimiz olsun diye hep dua ediyorum allahım bize evlat nasip et diye allah büyük ya inşallah alahın izniyle olur inşallah :nazar: senin neden olmuyor doktorlar ne demişti sana nasıl test yaptılar hayatımmm

erkeğe sperm testinden başka ne testi yapıyolar bileniniz varmı peki arkadaşlar yazın lütfennna.s.

hiç bilmiyorum cnım.zaten geçen sperm testi nasıl yapılır yeni öğrendim...doğal olarak wc de şey yapıyomuşş:roflol::roflol::roflol:

inşallah canım ya neden hamile kalamadığımı çok merak ediyorum önceki testlerde herşey normaldi ne acaba nedeni çok merak ediyorum hayatım çok ta istiyorum bebeğimiz olsun diye hep dua ediyorum allahım bize evlat nasip et diye allah büyük ya inşallah alahın izniyle olur inşallah :nazar: senin neden olmuyor doktorlar ne demişti sana nasıl test yaptılar hayatımmm

gülüm ben daha yeniyim bebiş istemeden önce gittim ultrasona girdim idrar tahlili birde simir testi yapıldı bir sorun yoktu ben adetim geç geldiğinden dolayı gitmiştim sonrada bana hormon testi yaptırcan dediler adetin 3.gününde gitmem gerekliydi gidemedim artık mayısın 11 ine gün aldım olmazsa bir daha kontrole gircem ozaman belli olur heralde diğer testlerimde bir sorun çıkmamıştı hormon testinide yaptırmadığımdan başka bir şey çıkarmı onu bilmiyorum işte canım 2,5 aydan beri bebiş istiyoruz biz artık allah ne zaman nasip edecek oda malum belli değil.

sana yapılan testleri söyleyebilirm..kan testi yapılıyor...hormonlarada bakılıyor..ultrasonla muayene ediyor..zaten kan aldımı hepsine baktırıyor canımcım..doktorun işaretler formdan zaten...

Back
X