Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçeğini yaşayamadık bari psikolojik olanını yaşayalın dimi alemsim kıs valla :roflol::roflol:[/QUOTE
slm ben geldim
nasılsınız bakalım
yarın doktora gidiyorum şekerler:CüvCüv:bakalım niye hamile kalamıyomuşum 8 aydırrr:CüvCüv:![]()
Hoşgeldin canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :1hug:
vijdan kızlar hoşgeldiniz yokmu aşk olun yani kötükedihüsoklava: ben yarın doktora gidiyom bakalım 8 aydır neden hamile kalamıyomuşummmmm
hoşgeldin bende tam çıkıyodum
kızlar görüşürüz kendinize iyi davranın by byyy![]()
vijdan kızlar hoşgeldiniz yokmu aşk olun yani kötükedihüsoklava: ben yarın doktora gidiyom bakalım 8 aydır neden hamile kalamıyomuşummmmm
Hoşgeldin canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :1hug:
inşallah hayırlı haberle geliriz bakalım neden hamile kalamıyorummm 8 aydır herşey çok hormaldi testlerde hamile kalmamam için neden yoktu bakalımŞeniz
aşk olsun anacım ben dedim ya görmedin galiba sen beni bu arada inşallah iyi haberlerle gelirsin anacım
kızlar susmu geldi ne oldu gene :1ninca:şakkıdı
erkeğe sperm testinden başka ne testi yapıyolar bileniniz varmı peki arkadaşlar yazın lütfennna.s.
inşallah canım ya neden hamile kalamadığımı çok merak ediyorum önceki testlerde herşey normaldi ne acaba nedeni çok merak ediyorum hayatım çok ta istiyorum bebeğimiz olsun diye hep dua ediyorum allahım bize evlat nasip et diye allah büyük ya inşallah alahın izniyle olur inşallahsenin neden olmuyor doktorlar ne demişti sana nasıl test yaptılar hayatımmm