Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hin seni kötükedihüso neye çalışacak duyduğum bi doğum tarihiyle evlenme yıldönümünü asla unutmuyorum-tatlicadiarzu-
1 kere duymam yeterlia.s
matematiği bu kadar kafam almadıydıkafamçokkarıştı
hiç lazımda olmadı matematik bağa:1closedeyes:
hiç bakkala gidip 2x +y = 1 ekmek ver bakkalcı amca demedim:1closedeyes:

:roflol::roflol:iyide ben sana kötü manada sormamıştım senin kalbin fesat:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

var var olmazmııı:dance::dance::dance::dance::dance: adet olmadım bugün yarın olmam lazım:delphin: dermişim
yok yafff bu güzel haber değil
sevgii hamile:teytey:
ama ben tebrik ettim ...ben hariç herkeşe teşekkür etti:teselli:

ayyyyyyyy canım olurmu inan görmedim çok saol darısı başına belkide adet olmazsın olcam dion ama......

evet canım çarsamba gunu akşam oldum çok buyuk bi yıkım oldu oysa kesin tutmustur diyodum psikolojik işte artık bıraktım bu tür şeyleri düşünmekten rabbim ol demedikçe olmayacak en hayırlısını rabbim bilir

hayırlısı olsun cnm buna şükür
en azından adet oluyon düzenli

selam kızlar hayırlı cumalar ptesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın eşimle 2 gün gezmeye gidicez hoşçakalın hepinizi öpüyorum..

selam kızlar hayırlı cumalar ptesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın eşimle 2 gün gezmeye gidicez hoşçakalın hepinizi öpüyorum..

güle güle pinkrosem iyi tatiller cnm gelirken bebişinide getir inşaalahŞenizŞeniz

hazirandan sonra hamile kalırsam çin takvimine göre 11 ay boyunca erkekmiş benimki :uhm:

Back
X