Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

10 gün falan oldu galiba canım ya yeni bitti yani ama hiç yoğun olmamıştı acaba ondan mı böyle tekrar başladı sanki acaba ilacın böyle bir yan etkisi varmı bilmiyorumki :sm_confused:

canım belki yumurtlama günlerindir ve yumutlama da olan lekelenmelerden olabilir istersen bi dr arayıp söyle
bende de oluyor ara kanmalar ben hemen telefon açıyorum dr a

günaydınlar hanımlar nasılsınız
sessizdenizcim dua ediyorumki inşallah bebişin sana tutunmuştur annesini sevindirsin yaramaz kalbim hep sizlerle
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hanımlar

cnm benım rabbım tamamını erdırsın hayoırlısıyla inşallah bızımde o cıft cızgıyı gorme gunumuz cok cabuk gelır banada dua et cnm benneyaptımki

inşallah hamişsindir canım ya :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sessizdeniz canım inşallah hamilesindir:Saruboceq: bizi habersiz bırakma.kendine dikkat et.

İnşallah hamilesindir inan çok sevindim ve içimden bir ses bu defa yanılmıyacaksın diyor dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar..
Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah...
dualarımdasınız...

canım belki yumurtlama günlerindir ve yumutlama da olan lekelenmelerden olabilir istersen bi dr arayıp söyle
bende de oluyor ara kanmalar ben hemen telefon açıyorum dr a
Ama şöyle acayip bir durum daha olduda canım adetim bitti ondan 2 gün sonra yine aynı şey olmuştu umursamadım yeni bitti belki tam bitmemiştir dedim 2 gündür yine aynı şey olunca tuhaf geldi inşallah yumurtlama belirtisidir
en iyisi doktoru aramak galiba hapı da nasıl kullanacağım karıştı şimdi kafamçokkarıştı

Ama şöyle acayip bir durum daha olduda canım adetim bitti ondan 2 gün sonra yine aynı şey olmuştu umursamadım yeni bitti belki tam bitmemiştir dedim 2 gündür yine aynı şey olunca tuhaf geldi inşallah yumurtlama belirtisidir
en iyisi doktoru aramak galiba hapı da nasıl kullanacağım karıştı şimdi kafamçokkarıştı

stres mi yaptın yine ya
bide hap ne gibi yan etkiler gösterdi
acaba onlarımı taktın kafana:uhm:

kızlar bende varım kızıma ders çalıştırıyom
sizler napıyosunuz
ben yarın test yapacam hala adet olmadım
inşallah fos çıkmazzz:delphin:

stres mi yaptın yine ya
bide hap ne gibi yan etkiler gösterdi
acaba onlarımı taktın kafana:uhm:
Yaptım galiba canım ya acayip baş dömesi oluyordu içtikten 1-2 saat sonra ama geçiyordu ve adetim az geldi ve pıhtı şeklinde geldiğide oldu kasıklarımda ağrıyor şimdi ooofff ooofff bitmeyecek bu dertler hergün yenisi ekleniyo senağlama

kızlar bende varım kızıma ders çalıştırıyom
sizler napıyosunuz
ben yarın test yapacam hala adet olmadım
inşallah fos çıkmazzz:delphin:
hadi bakalım inşallah hamişsindir vildancım ya
yer açta sıra bize gelsinnn:))
Yaptım galiba canım ya acayip baş dömesi oluyordu içtikten 1-2 saat sonra ama geçiyordu ve adetim az geldi ve pıhtı şeklinde geldiğide oldu kasıklarımda ağrıyor şimdi ooofff ooofff bitmeyecek bu dertler hergün yenisi ekleniyo senağlama

biraz rahat ol dilnurcum ya bak bizim 14. ayımız acele etme önce güzel bi şekilde tedavini ol ya takma o kadar :1hug:

Hadi hayırlısı canım ya inşallah hamilesindir :CüvCüv:Şeniz

hadi bakalım inşallah hamişsindir vildancım ya
yer açta sıra bize gelsinnn:))

biraz rahat ol dilnurcum ya bak bizim 14. ayımız acele etme önce güzel bi şekilde tedavini ol ya takma o kadar :1hug:

inşallahfisfisfis ya değilsem nolacak-tatlicadiarzu-çok kötü bozulacamsırnaşık şey
bu arada zayıflamaya karar verdim bisiklet aldık internettenhihoyyyt

Back
X