Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama şimdilik birşey yok Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin...

evt canım yeniyim daha doktora gitmedim önümüzdeki perşembe görebilirim belki..işallah bi sorun çıkmazz...
darısı tez zamanda başınıza olsun işallahh

4,5 aydır gebe kalamamış olman normal dr.lar zaten 1 yıl geçmeden tedaviye başlamıyorlar 1 yıla kadar olmaması normal.Bayan dr. konusunda ısrarcımısın bende öle bayan olsun dedim ilk zaman kaybından başka bişi olmadı tecrübesine bak bence canım.Şu anki dr. erkek ve çok memnunum ben.Tedavi gördüğüm dr.la devam ediyorum ben hala kontrollerime...

alara deryal süpriz mucize vildangel ne hber kızlarr ben üzgünüm moralim bozuk bugün çünkü hasta oldum senağlama

alara deryal süpriz mucize vildangel ne hber kızlarr ben üzgünüm moralim bozuk bugün çünkü hasta oldum senağlama

oyyy gurban olurum cnm üzülme valla bak herkes hamile kalıyo bizde kalırız er veya geç gulüüümm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…