Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim kontrolümde 5 mayıs canım
bende dikkat ediyom bu ara kilo almamaya çalışıyorum
hakkımızda hayırlısı
:jeyyar: bakalım kiminkiler gelişmiş yarışa girekmisırnaşık şey
herşeyide yarışa sokuyomda bişey becerdiğim yok:1rolleyes:
şaka bi yana cnm inşallah güzel haberlerle gelirizsüprizzzzz
merabalarr o kalabalığız

merhaba cnm bende kaçıyodum tam iyi geceler hepinize sengözlerimebaksanab

ayy canım yaa vildoşum nasılda düşünür beni inş canım inş hadi iyi geceler sana

iyi geceler canım Şenizkaydirigubbakcemile5:a015:

biz ilk aylar düşünmüyoduk benim adetim gecikti doktorda beni hamiş sandı bende heyecan yaptım sonra hamiş değilim çıkınca üzülmüştüm...:):))))))))))
sonra çocuk istemeye başladım doktorun gazıyla yaniialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonra olmadı olmadı olmadıbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
çok şükür bu aya nasiboldu....alla sizede nasibetsin...
adaçayını adetim bitince başladım tam 10 gün içtim günde 2-3 bardak...
10 günden fazl içme sakın...bide tarçınla bal yedim sabah akşam..tarçında hamiş olmaya yardımcı oluyormuş

nülü peki incir kürünü ne zman uyguladın yani adetin bittikten sonramı yoksa adetliykenmi

nilüfer kız ben inciri 21 gün içmiştim işe yaramadı yaaaaaaa
ama şimdide ada çayı içiyom
bal,çörekotu,tarçın yiyom
inşallaaaaaaaah bu ay olur
olmazsa dahada bişey içmem

nülü peki incir kürünü ne zman uyguladın yani adetin bittikten sonramı yoksa adetliykenmi

onuda adet bitiminde başladım içmeye..ama son günü yani yine kahverengi lekelerin geldiği gün başladım...adaçayı incir tarçın ve bal....hepsini aynı aynda yaptım 12-13 gün kadar:lepi:

ok vıldos iyi gecelrrrr
ya sumoş takınca olucaksa tak ama canım o olumsuz etkıler .bişeyınde yok demekkı zamanı gelmemiş uzaklaş bu fikirden hem sen küçüksun takma yaaa sana guvenıyorum bak benden evvel hamıle kalıcannnn garantı

ya canım çok soru sordum biliyorum ama incir kürünü nasıl hazırladın ne olur kusura bakma

nilüfer kız ben inciri 21 gün içmiştim işe yaramadı yaaaaaaa
ama şimdide ada çayı içiyom
bal,çörekotu,tarçın yiyom
inşallaaaaaaaah bu ay olur
olmazsa dahada bişey içmem

sabaha kadarda yattınmı canım birliktelikten sonra???
işe yarar canım ya devam etseydin 3 ay devam edilebilirmiş....
kızlar ben hamiş kadıysam sizde kalırsınız valla...yürekten inanın buna ...doktorum banada stres yaptığımı söylemişti ama oldu işte yani şu stres lafına takılmışlar resmen...bence ümidinizi yitirmeyin

allah senikaydirigubbakcemile3 kız bu ay hiç takmadım kii hiç stres yapmadım bu ay adet olunca yine umutsuz oldum yaa hemen milleti düşündüm yine soracaklar varmı yokmu niye yok bi sürü şey

ay kızlar adetimin son günü sayılır incire bendemi başlasam.bal tarçına başlayalıda 1 hafta olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…