Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dyd rufeyda hoş geldinizz yaa ben bilirim canım geçen bi yazdım hemen çıktım vallahi selamını görmedim kııı

nilü kız bide bu incir kürünü kaç gün uyguladınki

12 -13 gün kadar uyguladım ama 21 gün uygulanması lazımmış..benim yarım kalmışı bidahaki aya tamamlayacaktım ki minişim gelmiş....
9 aylık evliyim ..4. denemde hamiş kaldım canım.

iyidir hemşerim ne olsun canım hep aynı.sen nasılsın

bendende iyilik ne olsun cnm ikinci bebiş için start verdik bakalım 6 mayısta kontrolüm var alkisalkisalkis
hamile kalamıyom bende zayıflamaya karar verdim
spor yapıyom çok sıkıhihoyyyt
ama diyet yapmıyomsırnaşık şey

hoşgeldin vildoşş...kız bende ietteyken hamiş kalmıştım bak diet çok işe yarıyormuş.2 kılo vermiştim ozaman

sumoş ben sana küsüm okadar yazdımmmm cvp yazmadın ben hemencık küserım(
neyse aman uzulme yaa sen cok takıyrsun varya bence ondan olmuyor kızım bişeyınde yokmus nıye takıyon ben işe girdımde unuttum cocugu zaten suan vaktım yok.benım umutlar sonbahara kaldı kalırsam süprüzolur

hoşgeldin vildoşş...kız bende ietteyken hamiş kalmıştım bak diet çok işe yarıyormuş.2 kılo vermiştim ozaman

evet cnm bi taşla iki kuş vurma niyetindeyim hihoyyyt
hemde bi kıyafet beğendim içine sığmadım düğüne onu alacamsırnaşık şey

anladım nülü canım daha yeniymişsin evlilikte ya sanki evliliğin işk ayları daha çok tutuyor bebiş ben 20 aylık evliyim 16 aydır istiyozzz inş bakalım artık offf offf peki canım ada çayını hergünmü içtin yoksa belli bi günü varmı

küsme kızzzz hadi gel barışalımkaydirigubbakcemile5 takmayayımda ne yapayım canım yaaa olmuyo işte off yaa

benim kontrolümde 5 mayıs canım
bende dikkat ediyom bu ara kilo almamaya çalışıyorum
hakkımızda hayırlısı

yaaa valla çok şanslısın bunları yapdıgın ay mı hamile kaldın bu ay adet olursam bende deneyim bakalımalkisalkisalkis

evt canım hemen hamile kaldım bende şaşırdım...tavsiye ederim..bide sabaha kadar yattım busefer...dene canım tavsiye ederim:lepi:

ALARA1983, benbilirim+, dyd+, nazanım, nilüfer79+, rufeyde serra+, sinemis84+, sumos23
kızlar ben kaçıyorum iyi gecelerkaydirigubbakcemile2
bak sumos size emanet haa depresyondan çıkarın bi zahmethihoyyyt
ben ilgilenemiyom yoksa onda stres falan kalmazdı:teytey:
sumos sana diyim cnm litfen üzme kendini bu kadar yıpratma birgün sende anne olacan bizde halay çekecez okiş:teytey::teytey:
bak kıs kime böyle dediysek hamiş kaldı ha gayret:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…