- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
iigeceler kızlar..size bol muhabbetler
tamam bebişim sıkılma ne utanıyon hadi git yat sen dinlen Şenizevet yaaa..kırk yılda bigece açtım ter bastı anacım offfkaydirigubbakcemile3
anladım canım sanada iyi geceler öptüm kendine iyi bak Şenizbende herzaman olamıyorum canım biz erkekler gibi olamıyoruz malesef..ama işte özellikle yumurtlama günü olmaya çalışın..ben çıkmalıyım iigeceler herkezi çok öptüm
güle güle canım iyi geceler bende çıkıcamda eccik daha bakayım diyom öptüm :1hug:canlarım iyi geceler yarın görüşelim öpt hepinizi nilüşümü sıkmayın rahat bırakın hihihhihi
mrb canım rep içide teşekkürler kaydirigubbakcemile5
hadi iyi geceler kızlar bende kaçtım görüşmek üzere
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
çok iyiyim canım ya bu soğa işe yaradı galiba içimde birikmiş ne varsa 2 günde çıktı gitti sanki bugün 6 gün oldu başlayalı 15 e tamamlayacam bakalım inşallah iyi gelir artık ilaçsız adet olmak istiyorum yarica ederm dilnurcumm ne demek
nasılsın varmı bi durum:uhm:
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
iyi geceler kızlar hihoyyythadi iyi geceler kızlar bende kaçtım görüşmek üzere
çok iyiyim canım ya bu soğa işe yaradı galiba içimde birikmiş ne varsa 2 günde çıktı gitti sanki bugün 6 gün oldu başlayalı 15 e tamamlayacam bakalım inşallah iyi gelir artık ilaçsız adet olmak istiyorum ya
Valla canım ben sitesinde okudum ilk başlangıç kürü 15 gün nezaman başladığın farketmiyormuş eğer bu küre başladığınızda adet olursanız kesmeden 15 güne tamamlayın diyor adetliyken kullanmanında sakıncası yokmuş yanicanım bu sogana ne zaman başlanıyo adet olunca klomen kullanıcam ya bi yandan da sogan kullansam bişi olurmu acaba
yada klomenle deneyip olmazsa soganı mı deniyim sence?
Valla canım ben sitesinde okudum ilk başlangıç kürü 15 gün nezaman başladığın farketmiyormuş eğer bu küre başladığınızda adet olursanız kesmeden 15 güne tamamlayın diyor adetliyken kullanmanında sakıncası yokmuş yani
ayrıca bu kürü uygularken hamile kalanlarda olabilir düşük tehlikeside yokmuş
doğum kontrol hapları falanda kullanıyorsanız birlikte kullanabilirsiniz yazmış acaba klomende kullanmakta bir sakınca varmı bilemiyom canım ya CADIARZU
rica ederim canım valla ben ara kanama olduğu zaman başladım ağrım sızım bile kalmadı gerçekten arındırıyo sanki sen sor yine doktoruna iyi olurbi dr sorarım olmazsa inciri sormuştum olabilir zararı olmaz demişti çok sagol dilnurcumkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sor canımmrb arkadaşlar size bi sorum olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?