Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyi geceler nilüfercim cevapların için sağol canım
iklimtuana sanada iyi geceler canım
kaydirigubbakcemile5

rica ederm dilnurcumm ne demek
nasılsın varmı bi durum:uhm:
çok iyiyim canım ya bu soğa işe yaradı galiba içimde birikmiş ne varsa 2 günde çıktı gitti sanki bugün 6 gün oldu başlayalı 15 e tamamlayacam bakalım inşallah iyi gelir artık ilaçsız adet olmak istiyorum ya

canım bu sogana ne zaman başlanıyo adet olunca klomen kullanıcam ya bi yandan da sogan kullansam bişi olurmu acaba
yada klomenle deneyip olmazsa soganı mı deniyim sence?

canım bu sogana ne zaman başlanıyo adet olunca klomen kullanıcam ya bi yandan da sogan kullansam bişi olurmu acaba
yada klomenle deneyip olmazsa soganı mı deniyim sence?
Valla canım ben sitesinde okudum ilk başlangıç kürü 15 gün nezaman başladığın farketmiyormuş eğer bu küre başladığınızda adet olursanız kesmeden 15 güne tamamlayın diyor adetliyken kullanmanında sakıncası yokmuş yani
ayrıca bu kürü uygularken hamile kalanlarda olabilir düşük tehlikeside yokmuş
doğum kontrol hapları falanda kullanıyorsanız birlikte kullanabilirsiniz yazmış acaba klomende kullanmakta bir sakınca varmı bilemiyom canım ya CADIARZU

bi dr sorarım olmazsa inciri sormuştum olabilir zararı olmaz demişti çok sagol dilnurcumkaydirigubbakcemile3

bi dr sorarım olmazsa inciri sormuştum olabilir zararı olmaz demişti çok sagol dilnurcumkaydirigubbakcemile3
rica ederim canım valla ben ara kanama olduğu zaman başladım ağrım sızım bile kalmadı gerçekten arındırıyo sanki sen sor yine doktoruna iyi olur
neyse ben gidiyom tatlım benimki çığırıyo kaydirigubbakcemile3
öptüm seni ben kaçar iyi gecelr

hoşbulduk.. benim adet tarihim yarın biraz önce test yaptım ilk başta bişey yoktu ama 1 saat sonra çok silik bi çizgi çıktı çok merak ediyorum 1 saat sonra çıkan nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…