canım normalde yarım saaten sonra çıkan sonuçlar okunmaz yanıltıcı olabilir ama yinede ben testi tekrarlamanı tavsiye ederim a.shoşbulduk.. benim adet tarihim yarın biraz önce test yaptım ilk başta bişey yoktu ama 1 saat sonra çok silik bi çizgi çıktı çok merak ediyorum 1 saat sonra çıkan nedir
canım normalde yarım saaten sonra çıkan sonuçlar okunmaz yanıltıcı olabilir ama yinede ben testi tekrarlamanı tavsiye ederim a.s
rica ederim canım inşallah hamilesindir ve bize yarın güzel haber verirsin yerimsenibenteşekkür ederim yarın tekrarlarım artık regli olmazsam çok sağolun
Ben o kadar yüksek değilim canım :) teknikerim sen ne mühendisisin ben sadece bi defa yaptım işe yaramsı mümkün değil ama bugün başlıycam canım eğer sen yapmamış olursan bilgilendiririm. ben bürodayım araziye pek çıkmıyorum bi ara şantiyedeydim
neler kaynatmıssınz kıslarr anamm çok derin mevzulara girmişiniz kıss kaçırdım tuhh bugun giremedim annemlere gittim o yusden hepiniizi çokk ösledimm
günaydın kızlar nasılsınız?güzel bir gün olması dileğiyle. bol bol hamiş haberleri alalım inşallah.
fazla kalamıycam bugün dışarıda işim var. aklım sizde kalıcak ama.size bol muhabbetler.görüşmek üzere...
GÜLE GÜLE CANCAĞIZIM BU ARADA İYİ EĞLENCELER :a015::a015:
Dahada kimseler yok topikte deli gibi kendimle konuşuyo gibi oldum heeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayyy kızlar varya bu sabah soğan kürüne başladım bende o nasıl bi tatdır yaffff kafamçokkarıştı
Bakalım alışırım heralde sabah sabah çok zor geldi ......
günaydınn kızlar...
dazy canım 3. gün alışırsın bence..değişik bi tatolduğundan ilkbaşta çok tiksiniyo insan ama devam et daha kolay içeceksin 2 gün sonra..
hayırlısı olsun dezy.en yakın zamanda bebişin süpriz yapar inşallah.
günaydın escales. Bende maillerime bakıyordumda o yüzden yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?