Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dyd rufeyda hoş geldinizz yaa ben bilirim canım geçen bi yazdım hemen çıktım vallahi selamını görmedim kııı
hbb....kızlar
merabalarr o kalabalığız
merhaba
iyi gecelerrrrrrr
nediyonuz gıı gecenin bu vakti enseledim sizi :jeyyar::jeyyar:
hg.........
dilnurcum hg cnm ya bak çocuuu unuttuk biz neleri konuşuyoruzzkafamçokkarıştı

bende merak ettim ne konuşuyonuz ki delikafadulden

ne istiyonuz kızzz anlamadım valla..heheh)))))ay çatlıcam şimdiii......kz delirdinizmi anacım yaaa ...kriz geldi bana bakk.ben çıkıcam şimdi ne anlatayım size boşalmayımı))))hihihi

ne istiyonuz kızzz anlamadım valla..heheh)))))ay çatlıcam şimdiii......kz delirdinizmi anacım yaaa ...kriz geldi bana bakk.ben çıkıcam şimdi ne anlatayım size boşalmayımı))))hihihi
önce senmi.....yoksa eşinmi ...... diye soruyolar galiba canım anlamazdan gelme :jeyyar:

terledim yaa..ben çıkıyom valla...hadi sizde çalışmaya gidin kızzz ..netten çıkcak çocuklarda sanallaşcak valla bugidişle))))

vallamı kız niloş ne güzel valla ben bazen hiç adapte olamıyorum olaya -tatlicadiarzu-

canlarım iyi geceler yarın görüşelim öpt hepinizi nilüşümü sıkmayın rahat bırakın hihihhihi

vallamı kız niloş ne güzel valla ben bazen hiç adapte olamıyorum olaya -tatlicadiarzu-

bende herzaman olamıyorum canım biz erkekler gibi olamıyoruz malesef..ama işte özellikle yumurtlama günü olmaya çalışın..ben çıkmalıyım iigeceler herkezi çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…