evet canım ya bende çok seviyorum memlekete gideyim mezarını ziyaret etcem canım benim ya tekrar tekrar allah rahmet ve merhamet etsin senağlama
şu önümüzdeki ay a hamile olarak birkaç kişi daha eklenerek girsek negüzel olur Allahın izniyle :Saruboceq:
TAMAM ŞEKERCİM
HOŞGELDİN ANIM NE HABERSİN BAKALIM :CüvCüv:
işallah canım işallahh çok çalışın çookkk sonra bol bol tatil oluyooohihoyyythihoyyyt
hoşgeldin canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisslm kzılar abyosun alara dilnur escales melike yağmurseda herkese slm
Evet canım ya hele bu gözlerin şarkısı yokmu sanki öleceğini bilmişte söylemiş gibi oyüzden herdefasında çok duygulanıyorumallah rahmet eylesin insan çok üzülüyor sesideçok güzeldi
hoşgeldin canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyidir canım ne olsun aynı tas aynı hamam işte -tatlicadiarzu-hoşbulduk canım nasılsın ne var ne yok bakalım
Bende sonunda bakabildim alkisalkisalkis çok hoşsun canım Allah mutluluğunuzu arttırsın :Saruboceq:
mezarı nasıl resim çekip eklermisin bende imkanım olsa gitmeyi çok istiyom ama benimki ölse götürmezevet canım ya bende çok seviyorum memlekete gideyim mezarını ziyaret etcem canım benim ya tekrar tekrar Allah rahmet ve merhamet etsin senağlama
merhaba cnm hoşgeldinherkese mrb yaa kaç gündür bi geremedik behhh ayy benbilirim canımm çok tebrik ediyorum gerçekten herkese uğur getirdi bu topik inş en yakın zamnda bizede getirir inş yarabbim
vildan ne haber canım
sumoşş hoşgeldinn a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?