- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
kızlar ben biraz dışarı çıkıyom havada çok güzel biraz alışveriş yapıp geleyim:))
Hem iş yapıyorum hem müzik diliyordum barışımın sesini duyunca hüzünlendim biraz ondan olsa gerek senağlamanilüfer diknur kızlar sessizsiniz kaydirigubbakcemile3
ay çok sevindim valla hadi çekelim ozaman :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:OY KIYAMAM BEN SANA KIZ BU ARADA BENBİLİRİMDE BEBİŞ VARMIŞ :CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::dance::dance: BİZ ONUN HALAYINI ÇEKMEDİK HEEE
güle güle canımkızlar ben biraz dışarı çıkıyom havada çok güzel biraz alışveriş yapıp geleyim:))
heya bende ölevallahihoyyytbende çok üzüldüm kıs dedli dana gibi ortada dolaştım ne yapacağımı bilemedim
gize kız hani foto koycektin..kandırıyomusun yoğsaa hımmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
şu önümüzdeki ay a hamile olarak birkaç kişi daha eklenerek girsek negüzel olur Allahın izniyle :Saruboceq:
kızlar ben biraz dışarı çıkıyom havada çok güzel biraz alışveriş yapıp geleyim:))
Hem iş yapıyorum hem müzik diliyordum barışımın sesini duyunca hüzünlendim biraz ondan olsa gerek senağlama
zaten sitede sorunlu tam anlamıyla takip edemiyorum yeni gelen dostlar hepiniz hoşgeldiniz canlarım :1hug:
diloş vildan escales sizde bakın olurmu
kızlar biraz ağır işliyor sayfa bide resim boyutları yüksek geldi sizi biraz daha bekletecem
TAMAM ŞEKERCİMdiloş vildan escales sizde bakın olurmu
Sselamlar nasılsınız hanımlar
evet canım ya bende çok seviyorum memlekete gideyim mezarını ziyaret etcem canım benim ya tekrar tekrar Allah rahmet ve merhamet etsin senağlamabarış akarsumu kıssenağlama onu bende çok seviyom senağlama allah rahmet eylesin cnm benim
dünkü izlediğimiz sinemadaki adamda aynı ona benziyodu çok yakışıklıydı yaasenağlamasenağlama
Sselamlar nasılsınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?