neden kimse benle konusmuyorr
canım benim bugün benim bulunduğum ortamda nette problem var. zaten kk ya da zor ulaşılıyor. benim son at 6 nisan dı. benim ikinci gebeliğim olacak 12 yaşında bir kızım var. 16 aydır korunmuyordum. bugüne nasipmiş. vücudumda bazı değişiklikler hissettim. bu nedenle günüm geçmeden pazartesi öğlen evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bu nedenle bchg yaptırdım. netteki hesaplayıcılara göre implantasyon 27 nisan gibi gözüküyor. benimde gebeliğim yeni. ilk günden sayarsan 5 haftanın içinde oluyorum. endişilenme . moralini yüksek tut. eminim ki herşey yolunda gidecek. sevgiyle ve sağlıkla kal allahım bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.
beryal bilmıyorum cok mutusum hesplarıma göre suan 500 e ulaşması gereklı degerım .yarın gidip baktrcammm.salak adam yaa cat dıye söledı .ama arastrdıma rkadasıma sordum banada dedıelr dedı o genelde dıyrlar dedı.benım cok yenı yanı sonucta.hesplarıma göre benımkı 2,5 haftalık beryal ne zaman keseyı görebilirim.yarın drdan randevu alsam görebilirmıyım.kaç haftalıkken görunuyrkı
beryal bilmıyorum cok mutusum hesplarıma göre suan 500 e ulaşması gereklı degerım .yarın gidip baktrcammm.salak adam yaa cat dıye söledı .ama arastrdıma rkadasıma sordum banada dedıelr dedı o genelde dıyrlar dedı.benım cok yenı yanı sonucta.hesplarıma göre benımkı 2,5 haftalık beryal ne zaman keseyı görebilirim.yarın drdan randevu alsam görebilirmıyım.kaç haftalıkken görunuyrkı
kıyamam ya :çok üzgünüm:Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
bu normal degerler bakıyorum benımkı normal..
ay valla kızlar ben cok etkılendımm.haklısınızzz dun agladım gece korktumm.işte suan bura mahrumıyet ıyı dr yok sonucta bir yer bilmıyorum kımsem yoık.istanbulda olsam hersey degişik olurdu .neyse yarın gene gidicemmm hakkımda hayırlısı
DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM .TopraĞım İnŞallah ben bu ay o lİsteye gİrerİm yaaaa kız bana dua et canım ya
sağol bitirici olmadıişe gideytım öğlen sonu kafam dagılırrrr.33 km yol gidiyrum +gelıyorum bu sakıncalımı acabaaa
canım hergün mü gidip geliyosun bu yolu.çok dikkatli ol .öle tekerlek üstüne gelen yerler ve çok arkaya oturma otobüsle gidiyosan .bu ara çok ayakta kalma da.sağol bitirici olmadıişe gideytım öğlen sonu kafam dagılırrrr.33 km yol gidiyrum +gelıyorum bu sakıncalımı acabaaa
sağol beryal rabbım keseyı görurum ınsss..ozaman rahatlarımm.
nasıl ya bak ben doktora gitttim benimde reglim geçmişti benden simir aldı kadın ultrasonla baktı o ara gebelik olma ihtimali var dedi ben ilaç vermeden sana kan testi yaptıralım dedi hemde ben de iltihap varmı diye söyledim idrar testide yaptırdı gebe değilmişim kan testinde çıktı tamam dedi şimdi ben sana ilaç veeyim dedi farlutali verdi ve ben bir kaç aydan beri bebiş istiyorum 11 mayısta gitcem onu bırak hormon testi istedi ben yaptıramadım ne biçim doktormuş bu bak canım bana kalırsa sen yanlış yere gitmişsin olmadı kız kardeşinden doktorun nosunu al ve aldığın değerleri söyle o sana ne diyecek bakalımescales adam benı muyane etmeden dırek dedı.bu kadar basıtmı ya herkesın farklı zmaanda gebe kalır sonucta.ben ıstdakıd r aradım kadın gebelık var dedı.onun deıdıgını sordum dıs gebelık olabilirmı o sımdı bellı olmaz dedı.dr iyi olması cok önemlı.ben bu adama ocakta gitmiştim cnmmm adetım gecıkmsıtı hem dedım cocuk düşünüyorum nedne olmuyor bu yalancıktan ultrasonla baktı bişeyın yok olur dıye yolaldı hiç ilğilenemedı ozmaan sinir oldum.neys eben ısr-tdaydım ya bu ay kardesım benı bir dra götrdu megerse yaram varmıs 0,5cnm !!! Kadın bana 5gunluk ilaç verdı senın bişeyın yok dedı bu yara iyileştimi sansın yukslecek dedı bak aynı ay hamile kaldımmmm.bende beklıyorumkı olucak dıye herseyd ehayr var.gene bu adama neden gitin dersen özel hastaneye gittim burda mecbur bu var dedımkı hamilelik kesınleşşsın o arada arastrr ıyı dra giderımmm.ama elımde patladı.işte
inşallah canım benim yadualarım seninle canım benim .
Canım banada demişti ama senin doktorun gibi ısrarla inatla söylemedi.yani keseyi görene kadar fazla ümitlenme dedi.kese 6 haftalıkken görülüyo canım .sen de zaten şu an 6 haftaya girmek üzeresin .5 haftan bitmek üzere.son adet tarihinden hesaplanıyo yani sen şu an .5+1 günlüksün .6 haftaya girdin yani.belki yarın görülür kese .görünmezse bile 2 haftaya kadar kesin görülür.
kıs sen benden kilo al ben üstede para veriyim ....aramızda kilonun lafımı olursırnaşık şeybenimde boyum 1.68 kilom 54 bende biraz kilo almak istiyorum.vildandan alayım bariii kızz bu gacının kilosuda pahalıdır alabilirmiyim bilmem.
yani ne düşünecem alsın istediğin kadar paylaşırım ben kilolarımıalkisalkisalkisdüşünmeden verir bi sor yeterkii:roflol:
cnm seni niye unutalım aşkolsun:1hug: kusura bakma cnm yaa şu siteye yazmak girmek geçmişi okumak işkenceye döndü resmen kafamçokkarıştı sende affet ne olursa olsun soruna cevap vermediğimiz içinkısslarr aşk olsun beni unutmussunuz hiç merak etmemişsiniz hiç adım dahi geçmemiş bana çok koydu buu morelim bozuldu ama zaten bu aralar çok stresli geçiyo moralsiz geçiyo günlerim burda beni unuttugunuzu görünce çok üzüldüm amaaa senağlama biliyom doğru dürüst giremedik bi kaç gun ama üzüldüm ama napıyımm :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim. allahım inşallah herşey yolunda gider . bende öpüyorum kocamannnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?