Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

annesinin çok bilmiş oğluşu bende istiyom kzıım olsun rabbime dua etde olsun ama annen mavi gözlü gelin istermi serdarcım sen iste ben veriirrim kızımı sana ama iyi bakıcagına söz ver öle vereyim kuzumm

hakcacım h.g. gecmiş olsun canım korkma tamam insanın hep korktuğu sey basına geliyo o yusden korkma gelmesin basına amann haa

bizde seni özledik canım toprağım .nasılsın biz iyiyiz bebişimle ama birtek ben pazartesi tetenoz aşısı vurulmuştum kolum şiş çok ağrıyor.

günaydın serdarım ve güzel annesi:lepi:
biz iyiyiz cnm sen ve doruk nasılsınız bugünŞeniz

cnm inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ben 4 aylık hamileyim cnm oğluşum olucak:CüvCüv:

günaydın kızlar herkes iyidir umarım. bende tetanoz aşısı oldum şimdi geldik.
günaydın hakcam geçmiş olsun cnm nasıl oldun iyisiniz dimi kızınlaŞeniz

inşallah canım bu gün hıdırellez yüce rabbim hepimizin duasını kabul etsin ben birazdan bizim burda bir yatır var oraya gidecem hepimiz için dua edecem inşallah yüce rabbim hepimize verir
et gülüm et valla allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin canım benim
kızlar bilgisayar açıkta az işim var gelicem hemen öptüm
tamam kuşum
öp toprağım öpte çabuk geçsin .kaydirigubbakcemile5

:1hug:Şeniz:1hug:Şeniz:1hug:Şeniz

annesinin çok bilmiş oğluşu bende istiyom kzıım olsun rabbime dua etde olsun ama annen mavi gözlü gelin istermi serdarcım sen iste ben veriirrim kızımı sana ama iyi bakıcagına söz ver öle vereyim kuzumm

maviş teyze sen çok güzelsin kızın senden daha güzel olur ben bayılırım mavişlere:jeyyar:
bakma konusuna gelince hiç merak etme çok iyi bakarım onakaydirigubbakcemile

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım minik serdarda bana bir şans öpüçüğü versin doruk bey gibi Şeniz

kıslarr ben şimdilik çıkıyomm misafirim gelcek bişiler hazırlıcam sonra müsait olursam gene girerim hepinizi çok seviyom öpüldünüzz allaha emanet olun dostlarr

maviş teyze sen çok güzelsin kızın senden daha güzel olur ben bayılırım mavişlere:jeyyar:
bakma konusuna gelince hiç merak etme çok iyi bakarım onakaydirigubbakcemile

oyy yerim seni ben yaff tamam canım serdarcım kızım olursa ilk talib sensin tamam önce bi tanısalım senle öle verrim kızımı hadi anneni üzme aslan gibi ol hemii kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar,
dün bhcg testimin sonucunu alamamıştım . bugün biraz önce alabildim. sonuç 725 doktorumu aradım. çok güzel dedi. kızlar gebeliğim kesinleşti . cumartesi günü keseye bakacağız inşallah keseyi de görürüz ve herşey yolunda gider. allahıma şükürler olsun. dualarım sizlerle umarım en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz. sevgiyle ve saglıkla kalın

günaydın çok sevindim canım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim kendine ve bebişine çok dikkat et görüşürüz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…