gel maviş teyze yanağını uzat öpüyüm mucccckkksssŞenizŞenizŞeniz
ben çok iyiyim maviş teyze annemi hiç üzmüyom uslu uslu doğucam günü bekliyom
maviş teyze sende kız doğursana ben onu alayım :jeyyar:
biz iyiyiz cnm sen ve doruk nasılsınız bugünŞenizbizde seni özledik canım toprağım .nasılsın biz iyiyiz bebişimle ama birtek ben pazartesi tetenoz aşısı vurulmuştum kolum şiş çok ağrıyor.
günaydın serdarım ve güzel annesi:lepi:
cnm inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ben 4 aylık hamileyim cnm oğluşum olucak:CüvCüv:1 senedir uğraşıyorum canım 4-5 ay öyle denedik olmadı bende pko var onun dr gittik biraz başta yanlış tedavi uygulandı kilo problemin var kilo verdim bu ayda klomen ve çatlatma iynesi oldu 3 tane yumurtam vardı bekliyorum şimdi sen canım
günaydın hakcam geçmiş olsun cnm nasıl oldun iyisiniz dimi kızınlaŞenizgünaydın kızlar herkes iyidir umarım. bende tetanoz aşısı oldum şimdi geldik.
et gülüm et valla allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin canım beniminşallah canım bu gün hıdırellez yüce rabbim hepimizin duasını kabul etsin ben birazdan bizim burda bir yatır var oraya gidecem hepimiz için dua edecem inşallah yüce rabbim hepimize verir
tamam kuşumkızlar bilgisayar açıkta az işim var gelicem hemen öptüm
öp toprağım öpte çabuk geçsin .kaydirigubbakcemile5
annesinin çok bilmiş oğluşu bende istiyom kzıım olsun rabbime dua etde olsun ama annen mavi gözlü gelin istermi serdarcım sen iste ben veriirrim kızımı sana ama iyi bakıcagına söz ver öle vereyim kuzumm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım minik serdarda bana bir şans öpüçüğü versin doruk bey gibi Şenizbiz iyiyiz cnm sen ve doruk nasılsınız bugünŞeniz
cnm inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ben 4 aylık hamileyim cnm oğluşum olucak:CüvCüv:
günaydın hakcam geçmiş olsun cnm nasıl oldun iyisiniz dimi kızınlaŞeniz
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım minik serdarda bana bir şans öpüçüğü versin doruk bey gibi Şeniz
kıslarr ben şimdilik çıkıyomm misafirim gelcek bişiler hazırlıcam sonra müsait olursam gene girerim hepinizi çok seviyom öpüldünüzz allaha emanet olun dostlarr
hakcacım h.g. gecmiş olsun canım korkma tamam insanın hep korktuğu sey basına geliyo o yusden korkma gelmesin basına amann haa
tamam canım görüşürüz yine kendine iyi bakkıslarr ben şimdilik çıkıyomm misafirim gelcek bişiler hazırlıcam sonra müsait olursam gene girerim hepinizi çok seviyom öpüldünüzz allaha emanet olun dostlarr
hakcaaaaa sesimi duydunmuuuuu
maviş teyze sen çok güzelsin kızın senden daha güzel olur ben bayılırım mavişlere:jeyyar:
bakma konusuna gelince hiç merak etme çok iyi bakarım onakaydirigubbakcemile
hakca senin bebişin cinsiyeti bellimi
ozaman şeker kızımızda bana bir öpücük versin kaydirigubbakcemile3canım kız dedi doktor
günaydın çok sevindim canım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim kendine ve bebişine çok dikkat et görüşürüz kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar,
dün bhcg testimin sonucunu alamamıştım . bugün biraz önce alabildim. sonuç 725 doktorumu aradım. çok güzel dedi. kızlar gebeliğim kesinleşti . cumartesi günü keseye bakacağız inşallah keseyi de görürüz ve herşey yolunda gider. allahıma şükürler olsun. dualarım sizlerle umarım en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz. sevgiyle ve saglıkla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?