ozaman şeker kızımızda bana bir öpücük versin kaydirigubbakcemile3
adını belirledinizmi sizde allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
günaydın kızlar,
dün bhcg testimin sonucunu alamamıştım . bugün biraz önce alabildim. sonuç 725 doktorumu aradım. çok güzel dedi. kızlar gebeliğim kesinleşti . cumartesi günü keseye bakacağız inşallah keseyi de görürüz ve herşey yolunda gider. allahıma şükürler olsun. dualarım sizlerle umarım en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz. sevgiyle ve saglıkla kalın
günaydın çok sevindim canım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim kendine ve bebişine çok dikkat et görüşürüz kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
dün bhcg testimin sonucunu alamamıştım . bugün biraz önce alabildim. sonuç 725 doktorumu aradım. çok güzel dedi. kızlar gebeliğim kesinleşti . cumartesi günü keseye bakacağız inşallah keseyi de görürüz ve herşey yolunda gider. allahıma şükürler olsun. dualarım sizlerle umarım en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz. sevgiyle ve saglıkla kalın
iyiyiz canım sadece benim kolum şişti aşıdan kolumu kaldıramıyom .biz iyiyiz cnm sen ve doruk nasılsınız bugünŞeniz
cnm inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ben 4 aylık hamileyim cnm oğluşum olucak:CüvCüv:
günaydın hakcam geçmiş olsun cnm nasıl oldun iyisiniz dimi kızınlaŞeniz
canım ilk vurulunca bana dabişey olmadı dünden beri çok ağrıyo inşallah sana bişey olmaz.günaydın canım sağol tatlım bakalım şimdilik birşey yok tabi akşama başlar belki.bünyeye göre değişir dedi hemşire...
güle güle öpüldünnkıslarr ben şimdilik çıkıyomm misafirim gelcek bişiler hazırlıcam sonra müsait olursam gene girerim hepinizi çok seviyom öpüldünüzz allaha emanet olun dostlarr
kızlar ben çıkıyorum görüşürz sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN CANIM BEİM GEL KIZ ÖPEYİM SENİ ŞenizŞenizŞeniz:1hug::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: KIZLAR HADİ HALAYA :teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim tebrik ederim .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .:CüvCüv:
çok teşekkür ederim. allahım inşallah herşey yolunda gider . bende öpüyorum kocamannnnnnnnn
çok teşekkür ederim. allahım inşallah herşey yolunda gider . bende öpüyorum kocamannnnnnnnn
canım ekledim listeye senide hayırlı olsun inşallah .
son adet tarihinin ilk gününü yazarmısın tatlım .
beryalll napıyrsun dun cok kötu oldummmm kız cok korkuyorummmmm.bugunde işe gitmedımmm.adam dıs gebelıgı aklıma soktu dunyam yıkıldı cumayı beklemıcem zaten yarın gidicem baska drdanda randevu alacam hattaa cok moralım bozukkk.pazartesı 220 idi degerım rabbım artar ınssss
canım benim 6 nisan 2009 sat .
:teytey::teytey::teytey:çok teşekkür ederim. allahım inşallah herşey yolunda gider . bende öpüyorum kocamannnnnnnnn
KUŞUM SEN KENDİNİ ÇOK STRESE SOKTUN BAK ONUNDA BEBİŞE ZARARI OLUR DAHA ÇOK ÜZÜLÜRSÜNberyalll napıyrsun dun cok kötu oldummmm kız cok korkuyorummmmm.bugunde işe gitmedımmm.adam dıs gebelıgı aklıma soktu dunyam yıkıldı cumayı beklemıcem zaten yarın gidicem baska drdanda randevu alacam hattaa cok moralım bozukkk.pazartesı 220 idi degerım rabbım artar ınssss
HA HELAL OLSUN TOPRAĞIMA O KADAR STRESE SOKTU Kİ KENDİNİ BU DOKTORLAR VARYA OLMADIK KELİMELERİ SÖYLEYİP İNSANLARI ALT ÜST EDİYORLAR YA kötükedihüsocanım merak etme sakın .kalbini ferah tut.bebişin geldi annesinin göbişine kondu.
merak etme sen başka doktora git tatlım .ama bence dış gebelik falan senin aklına soktu seni huzursuz etti bu doktor.gıcık ya boşver onu sen .yarın başka doktora git .inşallah keseyide görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?