selam kızlar nasılsınız özledim sizi çok
selam kızlar nasılsınız özledim sizi çok
mrb kızlar şükür kavuşdurana hihoyyytsiteye bırturlü giremiyordum bugun girebildim çitos ogluşun hayırlı olsn canımbu arada kızlar hangı igneden bahsedıyorsunuz tam okuyamadım geçmişi
mrb kızlar şükür kavuşdurana hihoyyytsiteye bırturlü giremiyordum bugun girebildim çitos ogluşun hayırlı olsn canımbu arada kızlar hangı igneden bahsedıyorsunuz tam okuyamadım geçmişi
bitirici sende hamileymişin tebrik ederim cnm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
kızlar hepicinizde geçmişimi okuyonuz
merhaba arkadaşlar siteye nihayet girebildim...yaşasın..nasılsınız bakalım..özledim valla sizleri..a.s.
hoşgeldin abyosun:1hug:merhaba arkadaşlar siteye nihayet girebildim...yaşasın..nasılsınız bakalım..özledim valla sizleri..a.s.
aminnn cnm:Saruboceq:kşk ederim citos seninde hayırlı olsun allah tüm hamişlerin bebişlerini kucaklarına almayı, olmayanlarada bir an önce göbüşlerini doldurmayı nasip etsin. sevgiyle kalın
slm rosemm hoşgeldin tatlım bizde seni özledik oğluşumla teyzesi:1hug:Şeniz
galiba çitosum
hoşbuldum canım oğluşuna ne güzel isim bulmuşsun adıyla yaşasın bir ömür inşş..hepinizi çok öpüyorum pazara gidicem çıkmam lazım kendinize iyi bakın olurmu canlarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?