Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

toprağım bugün sabah yavrulara yem verirken bir baktım benim akvaryumda bir tane daha yavru dolanıyor galiba bizim en zeki balığım o galiba diğerleri elimden kurtulamadı bu kurtulmuş bir baktım akvaryumda fır dönüyor anlıyacağın yavru sayım 23 oldu toprağım bir görsen çok süperler kıpır kıpırlar anası gibi valla anasını yakalamak dünyanın en zor şeyi o akvaryumda bunlarda aynı valla

mrb kızlar şükür kavuşdurana hihoyyytsiteye bırturlü giremiyordum bugun girebildim çitos ogluşun hayırlı olsn canımbu arada kızlar hangı igneden bahsedıyorsunuz tam okuyamadım geçmişi

mrb kızlar şükür kavuşdurana hihoyyytsiteye bırturlü giremiyordum bugun girebildim çitos ogluşun hayırlı olsn canımbu arada kızlar hangı igneden bahsedıyorsunuz tam okuyamadım geçmişi

hoşgeldin alaracım sağol tatlımŞeniz
hamilelere vurulan tetenoz iğnesi cnm beryalime ağrı yapmış onu konuşuyorduk a.s

tetanoz iğnesi olmuşlar bizim kızlar beryalimin kolu şişmiş sabah ben öptüm geçmedi dur toprağım bir daha öpeyim belki etkisi olur Şeniz:1hug: bu arada hoşgeldin canım

bitirici sende hamileymişin tebrik ederim cnm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

hoşbulduk canlarım benim beryalim seninde ogluşun hayırlı olsunbu kadar erkege bir kız dogurmak farz oldu demi escalessırnaşık şey

slm kızlarrrr.yarın böle olmıcam sabaha kalkıcam erkende kuaföre fön cektırıp işime gidicem 2gunde cok yıprandım öğle arasındada kan tahlılı yaptrcammm .pozitif düşüncem 2gunde yaslandım

merhaba arkadaşlar siteye nihayet girebildim...yaşasın..nasılsınız bakalım..özledim valla sizleri..a.s.

bitirici sende hamileymişin tebrik ederim cnm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

kşk ederim citos seninde hayırlı olsun allah tüm hamişlerin bebişlerini kucaklarına almayı, olmayanlarada bir an önce göbüşlerini doldurmayı nasip etsin. sevgiyle kalın

merhaba arkadaşlar siteye nihayet girebildim...yaşasın..nasılsınız bakalım..özledim valla sizleri..a.s.
hoşgeldin abyosun:1hug:

kşk ederim citos seninde hayırlı olsun allah tüm hamişlerin bebişlerini kucaklarına almayı, olmayanlarada bir an önce göbüşlerini doldurmayı nasip etsin. sevgiyle kalın
aminnn cnm:Saruboceq:

slm kızlarrrrrr
pek sık giremiyorum topiğe...

yeni hamiş haberleri var mı?
herkes nasıl?Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah herkese

bende mide bulantılarıyla uğraşıyorum...en korktuğum şey istifra etmek...bunun için elimden geleni yapıyorum..
mide bulantımı bastırmak için süerekli çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama onladan da midem bulandı artık...
mutfağa giremiyorum..dolabın kapağını bile açamıyorum..normalde çok iyi koku alırdım şimdi bu iki kat daha arttı.bütün apartmanın yemek kokuları burnuma geliyo...

kızlar bide benim kafama bişe takıldı;dr ilk gittiğimizde çekilen ultrasonda sanki ikş kese var biri oluşmuş biri çok silik görünüyo gibi..ama dr hiç bişey demedi..bende eve gelince fark ettim..gören herkeste öyle diyo.diğeri tam oluşmadıysa dr. netleşmeyince söylemezmiş

resmi koyayımda bide siz bakın..
bu arada cuma tekrar gitcez dr. kalp atışlarını duymak için..
Dua edin kızlar ne olur Rabbim inşallah kalp atışlarını duymayı nasip eder..

hoşbuldum canım oğluşuna ne güzel isim bulmuşsun adıyla yaşasın bir ömür inşş..hepinizi çok öpüyorum pazara gidicem çıkmam lazım kendinize iyi bakın olurmu canlarıma.s.

sağol canım babasının adına uygun buldum:asigim:
güle güle tatlım görüşürüzŞeniz:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…