Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ogulcuğuna zıbın takımı sanada bir gecelik nede olsa kocanla bu zaferi kutluyorsunzdr benimde küçücük bır katkım olsunkaydirigubbakcemile3 canım benim sana pazar feda olsun

canım inş. bi sorun yoktur stres yapma sende niye hep kötüsünü düşünüyosun
güzel düşün güzel haberler al inş

vardı cnm hemide akıntıda çoktu bende a.s

bitirici hayırlı olsun canım bebişin geliyomuş
bizede dua et canım

bitanem tşk ederim. henüz keseyi göremedik. allah nasip ederse cts günü dr kontrolüm var keseyi ve kalp atışlarını da görürsem gebe olduğuma o zaman inanacağım.herşeyin hayırlısı. dualarım sizlerle. tatlım benim 16 aydır korunmuyordum iki aydır hayıtı,bal tarçın ve çörek otunu ayrıca kahvaltımda iki adet kuru incir ile 2-3 tane ceviz yedim. bunların büyük etkisi oldu diye düşünüyorum. tamamen bitkisel. allah olmayan herkese nasıp etsin .a.s.

keşke olsa canım keşkee
yarın belli olur
bakalım ne derse artık CADIARZU

ogulcuğuna zıbın takımı sanada bir gecelik nede olsa kocanla bu zaferi kutluyorsunzdr benimde küçücük bır katkım olsunkaydirigubbakcemile3 canım benim sana pazar feda olsun

çok sağol tatlım şimdiden millete sipariş veriyim :roflol:doğasıya kadar anca toplarım eşyayısırnaşık şey

derin bi sessizlik vardı uykum geldi biranda :1closedeyes:
sizden gelen replerle canlanıverdim birandelikafaduldendelikafaduldenrep veren ellriniz dert görmesin kızlarrkaydirigubbakcemile3
GÜLO SANA GÖNDEREMİYORUM ŞEKERCİM
KIZ YOKSA İKİZMİ BENMİ YANLIŞ ANLADIM HE ALLAHIM HAYIRLISIYLA HABERLERİNİ ALIRSIN CANIM BENİM
slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba
1 yumurtam oluşmuş,bu seferde rahim gelişmemiş orantılı olmamış yani
yarın yine gitcem bakalım nolcak
İNŞALLAH İYİ SONUÇ ALIRSIN CANIM BENİM
SelamÜn aleykÜm kıslar,,,

yaww uzun zamandır bakamıyom neler var neler gelİŞtİ???

Anlatın bakem
GÜLÜM BENBİLİRİM HAMİLE SESSİZ DENİZ HAMİLE BİTİRİCİ HAMİLE NİLÜFER HAMİLE HLYMMS Yİ BİLİYORDURSUN ZATEN MUHASEBE HAMİLE BEKLEMEDE OLANLAR VAR VALLA NİSAN UĞURLU GELDİ İNŞALLAH MAYIS DAHA UĞURLU GELİR YA
TAMAM ANACIM SENİ ÖZLÜYORUZ

ANAM VARYA SEN BU ÇOCUK DOĞANA KADAR SENDEN DOKUZ TANE ÇIKACAK HANİ SEN STRES YAPMIYACAKTIN SAÇLARINA FÖN ÇEKİR YARIN İŞE GİDECEKTİN BAK KIZCAM SANA HA BEBİŞTE KIZIYORDUR BUNA VALLA klava:klava:

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım

kaydirigubbakcemile2mayıs ayında hamiş sayısı kaç olacak tahmini olan var mı arkadaşlarhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…