kız bellı olmuyor ben zaten bu ay yoktum sanslı gunler kaçtı dıyeee önemsemedım 2/3 birliktelık oldu ondada yatmadım bile ne olsa olmaz dedım öncekı aylar olmadı sımdı olmaz ben mayısa hızlı gireyım dıye plan yapıyordum okadar sasrdımkı anlatamam.ama suna normal olması için dua edıyorummmmm bugun gidip tekrar baktrcam cumayı beklemıcemmmmm inş. 440 olmusturrr sende bana dua ett.o yuzden belli olmazz sen adet olana kadar umudunu koru.
kız cıtos sesszi sizde kasık agrısı fln yokmuydu :mymeka:
bozma moralini güzelim gün doğmadan neler doğar bilinmez..ben inanıyorum ki bize yarın güzel haberler vereceksin.kaydirigubbakcemile5
kız bellı olmuyor ben zaten bu ay yoktum sanslı gunler kaçtı dıyeee önemsemedım 2/3 birliktelık oldu ondada yatmadım bile ne olsa olmaz dedım öncekı aylar olmadı sımdı olmaz ben mayısa hızlı gireyım dıye plan yapıyordum okadar sasrdımkı anlatamam.ama suna normal olması için dua edıyorummmmm bugun gidip tekrar baktrcam cumayı beklemıcemmmmm inş. 440 olmusturrr sende bana dua ett.o yuzden belli olmazz sen adet olana kadar umudunu koru.
bitirici hayırlı olsun canım bebişin geliyomuş
bizede dua et canım
belkide kalırsın cnm ceeee diye süpriz yapar belki bebişin a.s
ne zaman insan umudunu kesiyor olmaz diye düşünüyor işte o zaman bebiş geliyor burda hamile kalan arkideşler bende dahil umudu kestiğimiz anda geldi bebişlerimiz:lepi:
ogulcuğuna zıbın takımısanada bir gecelik nede olsa kocanla bu zaferi kutluyorsunzdr benimde küçücük bır katkım olsunkaydirigubbakcemile3 canım benim sana pazar feda olsun
GÜLO SANA GÖNDEREMİYORUM ŞEKERCİMderin bi sessizlik vardı uykum geldi biranda :1closedeyes:
sizden gelen replerle canlanıverdim birandelikafaduldendelikafaduldenrep veren ellriniz dert görmesin kızlarrkaydirigubbakcemile3
KIZ YOKSA İKİZMİ BENMİ YANLIŞ ANLADIM HE ALLAHIM HAYIRLISIYLA HABERLERİNİ ALIRSIN CANIM BENİMslm kızlarrrrrr
pek sık giremiyorum topiğe...
yeni hamiş haberleri var mı?
herkes nasıl?Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah herkese
bende mide bulantılarıyla uğraşıyorum...en korktuğum şey istifra etmek...bunun için elimden geleni yapıyorum..
mide bulantımı bastırmak için süerekli çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama onladan da midem bulandı artık...
mutfağa giremiyorum..dolabın kapağını bile açamıyorum..normalde çok iyi koku alırdım şimdi bu iki kat daha arttı.bütün apartmanın yemek kokuları burnuma geliyo...
kızlar bide benim kafama bişe takıldı;dr ilk gittiğimizde çekilen ultrasonda sanki ikş kese var biri oluşmuş biri çok silik görünüyo gibi..ama dr hiç bişey demedi..bende eve gelince fark ettim..gören herkeste öyle diyo.diğeri tam oluşmadıysa dr. netleşmeyince söylemezmiş
resmi koyayımda bide siz bakın..
bu arada cuma tekrar gitcez dr. kalp atışlarını duymak için..
Dua edin kızlar ne olur Rabbim inşallah kalp atışlarını duymayı nasip eder..
İNŞALLAH İYİ SONUÇ ALIRSIN CANIM BENİMslm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba
1 yumurtam oluşmuş,bu seferde rahim gelişmemiş orantılı olmamış yani
yarın yine gitcem bakalım nolcak
GÜLÜM BENBİLİRİM HAMİLE SESSİZ DENİZ HAMİLE BİTİRİCİ HAMİLE NİLÜFER HAMİLE HLYMMS Yİ BİLİYORDURSUN ZATEN MUHASEBE HAMİLE BEKLEMEDE OLANLAR VAR VALLA NİSAN UĞURLU GELDİ İNŞALLAH MAYIS DAHA UĞURLU GELİR YASelamÜn aleykÜm kıslar,,,
yaww uzun zamandır bakamıyom neler var neler gelİŞtİ???
Anlatın bakem
TAMAM ANACIM SENİ ÖZLÜYORUZkızlar ben çıkıyorum önce sosyete pazarına ordanda tlf faturası yatırmaya ordanda arkadaşa geçecem işim çoook yanikafamçokkarıştı hepinizi mucuk mucuk öpmek isterdim ama yasakkelimeadı batasıca denilen bir grip peydah oldu onun için kimseyle tokalaşmak ve öpüşmeyi uzun bir süre yasaklayıyorz milletceyasakkelime hoşçakalın saglıcakla kalın :sm_cool: beni özleyiiin anacııııgııııım kaydirigubbakcemile3
citos o hamile imzasından banada yaaprmısınnnn.
bitanem tşk ederim. henüz keseyi göremedik. allah nasip ederse cts günü dr kontrolüm var keseyi ve kalp atışlarını da görürsem gebe olduğuma o zaman inanacağım.herşeyin hayırlısı. dualarım sizlerle. tatlım benim 16 aydır korunmuyordum iki aydır hayıtı,bal tarçın ve çörek otunu ayrıca kahvaltımda iki adet kuru incir ile 2-3 tane ceviz yedim. bunların büyük etkisi oldu diye düşünüyorum. tamamen bitkisel. allah olmayan herkese nasıp etsin .a.s.
bitanem tşk ederim. henüz keseyi göremedik. allah nasip ederse cts günü dr kontrolüm var keseyi ve kalp atışlarını da görürsem gebe olduğuma o zaman inanacağım.herşeyin hayırlısı. dualarım sizlerle. tatlım benim 16 aydır korunmuyordum iki aydır hayıtı,bal tarçın ve çörek otunu ayrıca kahvaltımda iki adet kuru incir ile 2-3 tane ceviz yedim. bunların büyük etkisi oldu diye düşünüyorum. tamamen bitkisel. allah olmayan herkese nasıp etsin .a.s.
işte kızlar ultrasonum
ben iki kese görüyorum bide siz bkın
Kİmsede yok nasıl olsa ben bİr Şurada kestİreyİm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?