slm kızlarrrrrr
pek sık giremiyorum topiğe...
yeni hamiş haberleri var mı?
herkes nasıl?Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah herkese
bende mide bulantılarıyla uğraşıyorum...en korktuğum şey istifra etmek...bunun için elimden geleni yapıyorum..
mide bulantımı bastırmak için süerekli çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama onladan da midem bulandı artık...
mutfağa giremiyorum..dolabın kapağını bile açamıyorum..normalde çok iyi koku alırdım şimdi bu iki kat daha arttı.bütün apartmanın yemek kokuları burnuma geliyo...
kızlar bide benim kafama bişe takıldı;dr ilk gittiğimizde çekilen ultrasonda sanki ikş kese var biri oluşmuş biri çok silik görünüyo gibi..ama dr hiç bişey demedi..bende eve gelince fark ettim..gören herkeste öyle diyo.diğeri tam oluşmadıysa dr. netleşmeyince söylemezmiş
resmi koyayımda bide siz bakın..
bu arada cuma tekrar gitcez dr. kalp atışlarını duymak için..
Dua edin kızlar ne olur Rabbim inşallah kalp atışlarını duymayı nasip eder..
çok kötuyum bana rep versenızde bende iyileşssem :)))
sessiz senın ikizmi.ben hamileyım ama kan tahlılım takıplerı yapılıyor normal artyrmu ona bakılıcak daha yenı ama kötuuym dr dıs gebelık vs bahsettı canım sıkkın 2gunde yıprandım...ptesı 220 idi allahım ıns cumaya kdr 880 olur hesaplarıma göre öyle olması gerek yanlış hesaplamadysammm .dua edın bakın unutmayın valla korku va.
kasıkalrımda batma oluyor sizdede varmı ani kalkıca batyr özellıkleee onun dısında ne mide bulanamsı ne bas dönmesı yok.sadece cok uyuyorumm okadar
çok kötuyum bana rep versenızde bende iyileşssem :)))
sessiz senın ikizmi.ben hamileyım ama kan tahlılım takıplerı yapılıyor normal artyrmu ona bakılıcak daha yenı ama kötuuym dr dıs gebelık vs bahsettı canım sıkkın 2gunde yıprandım...ptesı 220 idi allahım ıns cumaya kdr 880 olur hesaplarıma göre öyle olması gerek yanlış hesaplamadysammm .dua edın bakın unutmayın valla korku va.
kasıkalrımda batma oluyor sizdede varmı ani kalkıca batyr özellıkleee onun dısında ne mide bulanamsı ne bas dönmesı yok.sadece cok uyuyorumm okadar
SelamÜn aleykÜm kıslar,,,
yaww uzun zamandır bakamıyom neler var neler gelİŞtİ???
Anlatın bakem
tamam canım koycam deniyorum şimdihoşgeldin sessizdenizim bulantılar normal cnm benimde ilk aylar çok yoğundu şimdi ara sıra oluyor mirmirmirmir
ultrason görüntünü koyda bakalım cnm belki ikizdir :jeyyar:
Allah yardımcın olsun canım,değerlerin artar inşallah,sıkma canını Rabbim hayırlısını verir inşallahçok kötuyum bana rep versenızde bende iyileşssem :)))
bitirici hamileymişsin tebrik ederim..hihoyyyt
slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba
1 yumurtam oluşmuş,bu seferde rahim gelişmemiş orantılı olmamış yani
yarın yine gitcem bakalım nolcak
hg dyd canım üzülme bellı olmazz sen calış hiç bellı olmaz cnmm şutarafagitti
hoşgeldin dyd hayırlısı olsun cnm :teselli:
bozma morelini diycem ama insan yinede çok üzülüyor :çok üzgünüm:
ilaç felan kullandınmı yumurta gelişmesi içinCADIARZU
kızlar ben çıkıyorum önce sosyete pazarına ordanda tlf faturası yatırmaya ordanda arkadaşa geçecem işim çoook yanikafamçokkarıştı hepinizi mucuk mucuk öpmek isterdim ama yasakkelimeadı batasıca denilen bir grip peydah oldu onun için kimseyle tokalaşmak ve öpüşmeyi uzun bir süre yasaklayıyorz milletceyasakkelime hoşçakalın saglıcakla kalın :sm_cool: beni özleyiiin anacııııgııııım kaydirigubbakcemile3
valla hiç beklemiyorum bu ay umut yok
kız bide o kadar kür falan yaptım hiç faydası olmamış
gecen aylarda 2 yumoş oluyodu bu ay 1
oda işe yaramaz
slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba
1 yumurtam oluşmuş,bu seferde rahim gelişmemiş orantılı olmamış yani
yarın yine gitcem bakalım nolcak
klomen kullanmıştım canım
evet canım hayırlısı napim
bu ay stres yapmam nasıl olsa olmazkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?