Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin sessizdenizim bulantılar normal cnm benimde ilk aylar çok yoğundu şimdi ara sıra oluyor mirmirmirmir
ultrason görüntünü koyda bakalım cnm belki ikizdir :jeyyar:

çok kötuyum bana rep versenızde bende iyileşssem :)))
sessiz senın ikizmi.ben hamileyım ama kan tahlılım takıplerı yapılıyor normal artyrmu ona bakılıcak daha yenı ama kötuuym dr dıs gebelık vs bahsettı canım sıkkın 2gunde yıprandım...ptesı 220 idi allahım ıns cumaya kdr 880 olur hesaplarıma göre öyle olması gerek yanlış hesaplamadysammm .dua edın bakın unutmayın valla korku va.
kasıkalrımda batma oluyor sizdede varmı ani kalkıca batyr özellıkleee onun dısında ne mide bulanamsı ne bas dönmesı yok.sadece cok uyuyorumm okadar

slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba
1 yumurtam oluşmuş,bu seferde rahim gelişmemiş orantılı olmamış yani
yarın yine gitcem bakalım nolcak

benbilirim bu kadar stres yapma kendini cnm inşallah sende sağlıkla görürsün bebişini doktra gidince:1hug:

canım sen hamilemisin hayırlı olsun
inş.bi sorun yoktur canım ya ay nasıl sevindim
darısı bize inş.

SelamÜn aleykÜm kıslar,,,

yaww uzun zamandır bakamıyom neler var neler gelİŞtİ???

Anlatın bakem

ve aleyküm selammm hoşgeldin cnm bol bol hamilelerimiz var en taze bitirici ve benbilirim var cnm sen nasılsın bakalım alkisalkisalkis

hoşgeldin sessizdenizim bulantılar normal cnm benimde ilk aylar çok yoğundu şimdi ara sıra oluyor mirmirmirmir
ultrason görüntünü koyda bakalım cnm belki ikizdir :jeyyar:
tamam canım koycam deniyorum şimdi
Allah yardımcın olsun canım,değerlerin artar inşallah,sıkma canını Rabbim hayırlısını verir inşallah

slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba

hoşgeldin dyd hayırlısı olsun cnm :teselli:
bozma morelini diycem ama insan yinede çok üzülüyor :çok üzgünüm:
ilaç felan kullandınmı yumurta gelişmesi içinCADIARZU

hg dyd canım üzülme bellı olmazz sen calış hiç bellı olmaz cnmm şutarafagitti

valla hiç beklemiyorum bu ay umut yok
kız bide o kadar kür falan yaptım hiç faydası olmamış
gecen aylarda 2 yumoş oluyodu bu ay 1
oda işe yaramaz

kızlar ben çıkıyorum önce sosyete pazarına ordanda tlf faturası yatırmaya ordanda arkadaşa geçecem işim çoook yanikafamçokkarıştı hepinizi mucuk mucuk öpmek isterdim ama yasakkelimeadı batasıca denilen bir grip peydah oldu onun için kimseyle tokalaşmak ve öpüşmeyi uzun bir süre yasaklayıyorz milletceyasakkelime hoşçakalın saglıcakla kalın :sm_cool: beni özleyiiin anacııııgııııım kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin dyd hayırlısı olsun cnm :teselli:
bozma morelini diycem ama insan yinede çok üzülüyor :çok üzgünüm:
ilaç felan kullandınmı yumurta gelişmesi içinCADIARZU

klomen kullanmıştım canım
evet canım hayırlısı napim
bu ay stres yapmam nasıl olsa olmazkaydirigubbakcemile3

gülü gülü cnm bana ne alcen pazardansırnaşık şey

valla hiç beklemiyorum bu ay umut yok
kız bide o kadar kür falan yaptım hiç faydası olmamış
gecen aylarda 2 yumoş oluyodu bu ay 1
oda işe yaramaz

kız bellı olmuyor ben zaten bu ay yoktum sanslı gunler kaçtı dıyeee önemsemedım 2/3 birliktelık oldu ondada yatmadım bile ne olsa olmaz dedım öncekı aylar olmadı sımdı olmaz ben mayısa hızlı gireyım dıye plan yapıyordum okadar sasrdımkı anlatamam.ama suna normal olması için dua edıyorummmmm bugun gidip tekrar baktrcam cumayı beklemıcemmmmm inş. 440 olmusturrr sende bana dua ett.o yuzden belli olmazz sen adet olana kadar umudunu koru.
kız cıtos sesszi sizde kasık agrısı fln yokmuydu :mymeka:

slm kızlar nasılsınız
ben pek iyi sayılmam
dün dr. gittim
bu ayda umut yok galiba

bozma moralini güzelim gün doğmadan neler doğar bilinmez..ben inanıyorum ki bize yarın güzel haberler vereceksin.kaydirigubbakcemile5

bitirici hayırlı olsun canım bebişin geliyomuş
bizede dua et canım

klomen kullanmıştım canım
evet canım hayırlısı napim
bu ay stres yapmam nasıl olsa olmazkaydirigubbakcemile3

belkide kalırsın cnm ceeee diye süpriz yapar belki bebişin a.s
ne zaman insan umudunu kesiyor olmaz diye düşünüyor işte o zaman bebiş geliyor burda hamile kalan arkideşler bende dahil umudu kestiğimiz anda geldi bebişlerimiz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…