ok vildan tekrar görüşürüz kendine dikkat et byeeeeeeee
smhsmh hamile kızlar hamiile listesine geçirin yeni en taze hamişimizsmhsmh:teytey::teytey:
canım hoşgeldin kadınlar klübü yaz orda alt alta yerler var forum yazan tıkla ben ordan giriyorum .bebiş nasıl .iyisinizdir inşallah.canlarım sizi çok özledimm.valla giremiyorum yaa ..ben tesadüfen bi giriş yeri buldum bebeğim kaç haftalık yazıyorum google dan çıkan ilk konuya tıklıyorum kadınlar kulübünün bi konusu ordan giriyorum..valla direk kadınlar kulübü sitesinden açmıyor benim hala....bu girişide tesadüfen buldum anacım yaaa siz nasıl giriyosunuz valla anlamadım kaydirigubbakcemile2
uğur getirir canım merak etme bana çok uğurlu geldi ve kopamıyorum burdan .herkes çok sıcak kanlı .çok yürekliler.seviyorum hepinizi kızlar.iyiki varsınız.nohutumun teyzoşları yerim sizleri.inşallah bu site ve sizler bana uğur getireceksiniz öyle umuyorum bu kadar insan tek yürek olmuşken bebeksiz ev kalmaz heralde
oyyy kıyamam ben sana.oğlan olursa da alırım ne isterse.amcası ne için çalışıyo .ohh hadi inşallah tek iş benim kız doğurmama bakıyo
erkek olursa kaçırdığıma yanarım yaff
sumoşum ben çok iyiyim sen nasılsın??canımcım valla hiç bibelirtim yok bebeğim gelişmiyormu neden belirtim yok diye takmaya başladım şimdide...cuma günü görmeye gideceğim kısmetse...çok merak ediyorum....
sizi çok öpüyorum ...
smhsmh hamile kızlar hamiile listesine geçirin yeni en taze hamişimizsmhsmh:teytey::teytey:
merhaba kıslar nasılsınız bakalım:1hug::1hug:
güle gül şekerim öpüldün .kızlar bende çıkıyom biraz başım ağrıdı çok gezdim çarşıda ayaklarıma kara sular indi
yatıp dinleniyim biraz 1 saate kadar yine gelirim görüşürüz canlarım
hehe o da seni öpüyomuş dudaktan de o onlar diyo :1shok::jeyyar:sapıııın çocuuuukaydirigubbakcemile3 öpsün bakalımŞeniz bende onu öpüyüm kocaman mucukssŞeniz
bende kaçıyım yemek yapçam hadi canlar akşamada yaprak dökümü var ama bitince gelirim artık öpt sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?