kıs kızıma senin oğlundan iyi damat senden iyi kaynanamı bulacam
elimizde büyüdü nohut terbiyeli...efendi....içkisi kumarı sigarası yok...erken yatar erken kalkar...:ecrin_bebek:
beryal bende bebek için uğraşıyorum umutlular listesine benide ekle
teşekkür ederiz teyzesi eee hayırlısıyla sen kızımızı doğur bizde üztümüze düşeni yapıcaz.zaten kayınpederi kızları çok seviyo hemen ona ne istiyosa alırız.ben kaynanamdan çok çektim kızını prensesler gibi yaşatıcam şimdiden söz.kaynanatörlük yapmam .gelin kaynan gezicez bodrumun altını üstüne getirecez..kokoşlar gibi süslenip sefa edecez.ohhhh gelsin gelinim neler alcak cici annesi ona .kaydirigubbakcemile
vildoş aminn:)
inşallah canım hayırlısını dile rabbimden .ayyyyyyyy umarım benimde olur
ben 6 ay kullandım ilaçları en son ay güzel büyümüş yumurtalıklarım iğne vuruldum .kaçay kullandın
ya deme sakın böyle şeyler.meleğin duysa üzülür .sabret gelecek annesi azcık nazlanıyo sana.yetmezmi hiç bazen balkondan atasım geliyo kendimisenağlamasenağlamasenağlama
kıyamam sana çok teşekkür ederim tatlım .sende çok kıymetlisin bizim için .öpüldün .nohutum ve ben tarafımdan .bu nohut bayılıyo zaten seni öpmeye.Şeniznohut çok şanslı
senin gibi bi annesi olacak
o sana dünyanın en güzel hediyesi sende ona
kıymetli doruk:ecrin_bebek:kıymetli bebek
sende bizim kıymetli arkadaşımızsın:1hug:
saol cnm bütün annelerin anneler günü kutlu olsun:teytey:
pişşştt ben geldim neye amin bakam merak ettim bende AMİN diyemmi
kıyamam sana çok teşekkür ederim tatlım .sende çok kıymetlisin bizim için .öpüldün .nohutum ve ben tarafımdan .bu nohut bayılıyo zaten seni öpmeye.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?