Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıs kızıma senin oğlundan iyi damat senden iyi kaynanamı bulacam
elimizde büyüdü nohut terbiyeli...efendi....içkisi kumarı sigarası yok...erken yatar erken kalkar...:ecrin_bebek:

teşekkür ederiz teyzesi eee hayırlısıyla sen kızımızı doğur bizde üztümüze düşeni yapıcaz.zaten kayınpederi kızları çok seviyo hemen ona ne istiyosa alırız.ben kaynanamdan çok çektim kızını prensesler gibi yaşatıcam şimdiden söz.kaynanatörlük yapmam .gelin kaynan gezicez bodrumun altını üstüne getirecez..kokoşlar gibi süslenip sefa edecez.ohhhh gelsin gelinim neler alcak cici annesi ona .kaydirigubbakcemile

canlarım sizi çok özledimm.valla giremiyorum yaa ..ben tesadüfen bi giriş yeri buldum bebeğim kaç haftalık yazıyorum google dan çıkan ilk konuya tıklıyorum kadınlar kulübünün bi konusu ordan giriyorum..valla direk kadınlar kulübü sitesinden açmıyor benim hala....bu girişide tesadüfen buldum anacım yaaa siz nasıl giriyosunuz valla anlamadım kaydirigubbakcemile2

inşallah bu site ve sizler bana uğur getireceksiniz öyle umuyorum bu kadar insan tek yürek olmuşken bebeksiz ev kalmaz heralde

ben çıkmalıyım kızlar annişim geldi ...eve gidicem bi öpüşüp koklaşalım...yoldan geldi buarada ayvalıktan)))sizi çok öptüm byy

ohh hadi inşallah tek iş benim kız doğurmama bakıyo
erkek olursa kaçırdığıma yanarım yaff

sumoşum ben çok iyiyim sen nasılsın??canımcım valla hiç bibelirtim yok bebeğim gelişmiyormu neden belirtim yok diye takmaya başladım şimdide...cuma günü görmeye gideceğim kısmetse...çok merak ediyorum....
sizi çok öpüyorum ...

ayyyyyyyy umarım benimde olur
inşallah canım hayırlısını dile rabbimden .
kaçay kullandın
ben 6 ay kullandım ilaçları en son ay güzel büyümüş yumurtalıklarım iğne vuruldum .
yetmezmi hiç bazen balkondan atasım geliyo kendimisenağlamasenağlamasenağlama
ya deme sakın böyle şeyler.meleğin duysa üzülür .sabret gelecek annesi azcık nazlanıyo sana.
kıyamam sana çok teşekkür ederim tatlım .sende çok kıymetlisin bizim için .öpüldün .nohutum ve ben tarafımdan .bu nohut bayılıyo zaten seni öpmeye.Şeniz
pişşştt ben geldim neye amin bakam merak ettim bende AMİN diyemmi

hoşgeldin de canım aminnnn de.

kızlar bende çıkıyom biraz başım ağrıdı çok gezdim çarşıda ayaklarıma kara sular indi
yatıp dinleniyim biraz 1 saate kadar yine gelirim görüşürüz canlarım

kıyamam sana çok teşekkür ederim tatlım .sende çok kıymetlisin bizim için .öpüldün .nohutum ve ben tarafımdan .bu nohut bayılıyo zaten seni öpmeye.Şeniz

sapıııın çocuuuukaydirigubbakcemile3 öpsün bakalımŞeniz bende onu öpüyüm kocaman mucukssŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…