nohut çok şanslıkıyamam sana .ağlama ne olur .okudum hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedim .çok duygulandım okuyunca bende.ilk anneler gününü yaşıycam şimdiden heyecan bastı walla.
teşekkür ederiz canımcım.seninde kutlu ve mutlu olsun .nohutumda öpüyo seni.dudaktan mış öpücüğü :1shok::jeyyar: Şeniz
hadi yaselam kızlarrr..ben geldimm..nasılız bugün,keyifler nasıl?walla ben süperim kozmik beden temzliğinde 4. Günüm,sabah da endoskopi yaptırdım,stresini attım üstümdenn allah ıma bin şükür..
Bu arada escales seninle ilk konuştuğumda hamile olduğunu sanıyodum ben de..bence bi test al sen canımm..:teytey:
valla sivas çok soğuktur anacım izmirdede bir iyi bir kötü burayada tam gelmedi anacımüşüyom üleee şu sivasa ne zaman yaz gelecek
hoşgeldin şekercim&ayla&, <yumyum>, abyosun+, aysen74+, benbilirim, dyd+, escales+, mavi_qozlu, sumos23, tombilibu, vildangel+ kalabalığız selamlar kızlarr
oy kıyamam kız sana valla nerdeyse ağlıyacaktım ya seninde ve kızlar sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun canlarım benimdoğacak bebek doğumdan bir gün önce allah ile görüşür:
''allahım dünyaya gideceğim ve ben orada ne yapacağımı bilmiyorum .''
_: Ben senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek
''allahım onların dilini bilmiyorum onlarla nasıl anlaşacağım ? Nasıl iletişim kuracağım ? ''
_:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir
''allahım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülük varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım ?
_:senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır merak etme.
''allahım sana tekrar nasıl döneceğim ?''
_:senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır,
''derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;;
''allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne? ''
_:adının önemi yok, ama sen ona anne diyeceksin!!
Canım arkadaşlarım şimdiden herkesin anneler gününü kutlarım .anneler anne adayları hatta anne aday adayları hepinizin birgün anne olması dileğiyle bu yazıyı sizlere ithaf ediyorum .nohutumdan tüm teyzelerine sevgilerle...........
kullanma canım adetin bitiminden ilk on gün içerisinde içeceksin canım benim yoksa tehlikeliymiş canımyumutlama günümdeyim dedimya kızlar bugün kafama takıldı gittim adaçayı aldım ama onu içmek için şu an dpğru zamanmı ki içsem bişi olurmu adet bitelibi haftayı geçti
o canı düşnmüyorlarki bir anlık yaptıkları zevk gülüm diğerini düşünmüyorlar ocana kıyılırmı ya biz ne için uğraşıyoruz başkaları ne içinsenağlamasenağlama ağlatmayamı çalışıyon kıs sen beni ühühühüüüüüü
zaten doktordayken kadının biri geldi kürtaj olmak istiyorum dedi
bende olamaz ben olsun diye çabalıyorum sen aldırıyomusun dedim
dr güldü ....
Içeri geçtik bende gittim baktım ultrasonda kadının bebişine
nasıl kıyıyon sen buna dedim
4 tane varmış bunu kesinlikle istemiyomuş:çok üzgünüm:
Keşke allahım bana verseymiş dedim
aldırma yazık günah kıyma dedimsede nafile
dr sustu kadınla ben konuştum ama yok kadın istemiyorum diyo başka bişey demiyo
sinirlerim boşaldı titremeye başladımsenağlama
valla diyecek hiçbişey bulamıyorum dedim
bari bana dua et benim olsun sende bundan sonra korun cana kıyma istemiyosan dedim:1no2:
hadi ya işin zor be gülümbenim gibi senede bir kere adet gören varmı yani ben farlutak dışında göremiyorum onunla anca
he kız senin nohuttur valla kıpır kıpır toprağım bugün gidince yavruluğa alacağımtamam canım bekle sakın acele etme .zamanı gelince yapıcaz beraber kaydirigubbakcemile3
selam şeker nasılsın bakalım bugün
zeki olan benim nohuttur teyzesi ben dedim ya birinin adı nohut olsun diye.oyyy ne tatlılar kimbilir .yerim onları ben .
Canım sen öpünce hafifledi azcık bi daha öp tamamen geçsin ağrısı.
Sağol canım oğlum olacak benim .doruk geliyo yolda teyzesi.
Hoşgeldin canım .
Canım ilk aylarda bulantı koku alma hassaslık normal .inşallah kalp atışlarını duyarsınız hayırlısıyla.
Selam anım .umudunu kaybetme sakın .gelecek meleğin .ama zamanını bekliyo annesi.kaydirigubbakcemile
söyle söylekızlar sıkı durun bu ayki tahminim
tamam kuşum söz yapmıycamaleyküm selam hoşgeldin canım
canım iğne vurulunca 5 gün birliktelik veriliyo sen bugün yarın cuma hatta cumartesi de yap ki şansın artsın .
Canım niye hazirana gün verdilerki .başka doktora git.özel muayneye git.zaten devlete gidiyosan tam muayne edemez seni.özel muaynesinden randevu al ve bir an önce gitmende fayda var.bekleme 1 ay.
klava: Hımmmm ne oluyo test mi yapılıyo:mymeka: Gelmim yanına toprağım bak fena olur :mymeka:.test yapmak falan yok .varsa da hayırlısıyla haftaya öğrenecez zaten .yoksa da üzülmek yok .önümüzde uzun zaman var.anlaştık dimi.şimdi moralimiz yüksek tutup doktora gitme zamanımızı bakliycez.
Ayla nerlerdesin şekerim .
Iyilik canım hoşgeldin .
Ovitrelle iyi canım bence ovitrelle vurul ben o .ğneyle hamile kaldım .inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla.iğne vurulunca vurulduğu günden itibaren 5 gün ilşki de bulunun daha etkili oluyo.
hadi de kuşumyaaaa kızlar kimse tahminimi merak etmiyo mu,
anam ağzın bal yesin inşallah canım yabenim ilk tahminim escaless
seninde canım aynı şekildeevet escalesss
hepimiz vildoş için amin diyelim hadi kızlar 4o tane olsun aminler.birincisi benden
1.amin
hadi ya
valla sivas çok soğuktur anacım izmirdede bir iyi bir kötü burayada tam gelmedi anacım
hoşgeldin şekercim
oy kıyamam kız sana valla nerdeyse ağlıyacaktım ya seninde ve kızlar sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun canlarım benim
kullanma canım adetin bitiminden ilk on gün içerisinde içeceksin canım benim yoksa tehlikeliymiş canım
o canı düşnmüyorlarki bir anlık yaptıkları zevk gülüm diğerini düşünmüyorlar ocana kıyılırmı ya biz ne için uğraşıyoruz başkaları ne için
hadi ya işin zor be gülüm
he kız senin nohuttur valla kıpır kıpır toprağım bugün gidince yavruluğa alacağım
söyle söyle
tamam kuşum söz yapmıycam
hadi de kuşum
anam ağzın bal yesin inşallah canım ya
seninde canım aynı şekilde
sağol tatlım .merak etme sabret gelecek meleğinberyal canım seninde anneler günün kutlu olsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamabende anne olmak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tetenoz aşısı oldum canım hamilelikte vuruluyomuşya .benim tenim çok hassa hemen şişti kolum .daha iyiym şimdi ama escales öptü hafifledi azcık ağrısı.beryal canım şimdi nasıl oldun iğne yapmışın ya geçmiş olsun canım
güle güle canım .yine gel.:a015:kıslarr ben çıkıyom sincik malum yemek saati yapmam lazım akşam girebilirsem girerim gene öpüyom hepinizi melek annelerin anneler gününü kutlar kendinize iyi bakın allaha emanet ıolun sağlıcakla kalınnn hepinizi seviyomm
benbilirim de tuttu şimdi hamiş.sıkı durun bu ayki tahminim vildan
kolay gelsin vildoş
elimden geleni yapacaaama söz veriyom:hooray:vildan ilk tahmin sensin kızzz hadi hayırlısı
cnm adet oldum bittim klomen kullandım bekledim bugün kontrole gittim yumoşun büyüklüğüne bakmaya 18 mm olmuşadet oldunmu kaçıncı gündesin yafru?
niye iğne vermedi ya arayıp sorsana .ovitrelle çok etkili.ama bu arada 18 olmuş o zaman bu akşamdan itibaren çalışmalara devam her akşam unutma .:jeyyar::jeyyar:
balkondan atsam ölmem zaten ölmeyimdeyetmezmi hiç bazen balkondan atasım geliyo kendimisenağlamasenağlamasenağlama
daha burdayım cnm gitmiyomşakkıdıgüle güle vildangel görüşürüz
hepimiz vildoş için amin diyelim hadi kızlar 4o tane olsun aminler.Birincisi benden
1.AMİN
beryalcım bu arada allah tamamına erdirsin
hadi hayırlısı bakalım .nohutumun vildoş teyzesi.çalışmalar başlasın .
oğluma gelin getir bakimmm kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?